Doğum çatlakları gibi vücut üzerindeki değişiklikler, ilişkilerde genellikle bir sorun oluşturmaz, çünkü sağlıklı ilişkiler, fiziksel görünümden ziyade sevgi, saygı, iletişim ve duygusal bağlılık üzerine kurulur. Partnerinizin sizi dış görünüşünüzden çok daha fazlası için sevmesi ve değer vermesi beklenir.
Ancak, eğer bu çatlaklar sizin kendinize olan güveninizi etkiliyorsa, bu durum ilişkiye dolaylı yoldan yansıyabilir. Kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz, sağlıklı bir ilişkinin önemli bir parçasıdır. Partnerinizin sizinle bu konudaki hislerinizi ve kaygılarınızı paylaşmanız, aranızdaki bağı daha da güçlendirebilir. Çoğu insan için doğum çatlakları, vücudun doğal bir parçası olarak görülür ve bu tür değişiklikler, partnerinizin sizi nasıl gördüğünü veya ilişkideki sevgi seviyesini etkilemez.
Sonuç olarak, eğer partneriniz sizi seviyor ve takdir ediyorsa, doğum çatlaklarınızın ilişkinizde bir sorun olma olasılığı düşük. Önemli olan, kendinizi rahat ve güvende hissettiğiniz bir ilişki içinde olmanızdır.14 Yorumla
Soran1 yılAslında kendim için bir rahatsizlik hissetmiyorum fakat ne bileyim bı çekindim cunki oglan yakışıklı fit ve benden 10 yaş küçük olunca bı baktım kendime normal olarak bir çok genç kıza göre vucudum çok biçimli ve güzel fakat tek ekşisi doğum çatlağı olunca bı geri çekildim hatta 3 ay kadar ısrarlarına cevap vermedim ama sonunda dayanamadım okey dedim hayorlisi bakalım doğrudan denize atmaz beni umarım hcjdjdjndndnnd
Soran1 yılNe güzelsiniz ya morel oldunuz bana teşekkürler
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Senin çocuğun olduğunu biliyorsa bunu da bilmesi gerek. Ama ne. olursa olsun bu sorun olmamalı. Eğer takiyorsa ya ergen ya da seni hak etmeyen egoist biri.
013 Yorumla
Soran1 yılBiliyor yaşımı ve çocuğumun olduğu söyledim
Soran1 yılEvet. Aynen öyle çok iyisiniz hepiniz morel oldunuz bana bu morelle ben yaza kadar rahat ederimhcjdjjdn
Soran1 yıl🌹🌻🌹🌻🌻 teşekkürler
Soran1 yılTeşekürler Olgunca davrandi gervekten. Umarım aşık olmam o çok iyi davranıyor.
Soran1 yılNeden olmamda neden?
Soran1 yılEvt aynen olucak iş değil. Sonuçta bitecek bir şey biz sadece anı yasiyacagiz. . olsun buda harika:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
1 yılSorun olmaz kimse bakmaz ona mümkünse çırılçıplak sadece karanlıkta olun farklı hava veriyor çatlaklar için değil
Olgun kadın candır
Ben 30 seks yaptıgım 45 yasındaydı
Ondan aldığım zevki hiç kimseden almadım onda yaşadığım özgürlüğü hiç kimsede yasamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler görselliğe önem veren varlıklar ama arada ki uyum o çekim varsa bu ufak kusurlara takılmayabilir sen kendinle barışık olursan o da bunun doğal bir şey olduğunu düşünür sen takılırsan o da demek ki takılacak sorun olması gereken bir şey sanır gözüne batar senin özgüvenine bağlı kısaca
24 Yorumla
Soran1 yılAynen haklısın.
Cevap sahibi1 yılŞimdiden sorma anı yaşa boş ver
Soran1 yılAy sağol canım teşekkürler.
Cevap sahibi1 yılRica ederim
1 yılŞahsen benim gözüme görünmez sevdiğim bir kadını olduğu gibi kabul ederim. Aranında sadece cinsel birliktelik olacaksa da senş sen olduğun gibi kabul etmeli yoksa olmaz ben ne tür ilişki oöursa olsun vücudunu kabul eder sevişirdim
03 Yorumla
Soran1 yılİyide ben onun bir haftakin tatil ilişkisi Olcam. Yani beğendik birbirimizi ve sevişmek için birlikte olcaz yani şöyle oldu o beni gördü beğendi ve 3 ay ısrar etti birlikte olmak istiyirum seninle diye bende sonunda tm dedim arada ne var bilmiyorum ama ben etkileniyorum ondan. Bilmiyorum karmakarışık oldum
- 1 yıl
Deneyin, en kötü ne olacak bir kere sadece sevişirsiniz devamı gelmez
- 1 yıl
Çok bir şey kaybetmezsin, ama bir güzel seks anısı kazanırsın ben olsam koşa koşa gelirdim, yanına ve her soluğumu senin, yanında kolalrında alırdım
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Doğum yaptığını biliyorsa takılmamalı. Peşinden tüm bunları bilerek koşan biri sorun etmez diye düşünüyorum
10 YorumlaFarmasının kremlerini kullan özellikle kırmızı biber olanı ablamda işe yaramıştı
21 Yorumla
Soran1 yılHemen bakıp araştiraxagim. Teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)1 yılBende aynı sebepler ve daha fazlasından dolayı kendimi soyutladim ve hep bir guvensizlik oluştu birinin sırf bu yüzden kadını yatakta reddettiğini duymustum o gün bu gün reddedilecegime eminim. zaten evliyim bu başkası tarafından olacaktı.
05 Yorumla
Soran1 yılBen de vazgeçmiştim çok kez ama o benden vazgeçmedi. Sonunda ya gider ya kalır
dedim karnımı. gosterdim. oda bunun çok normal olduğunu etkilenmediğini söyledi. Bence bu şekilde yap o zamn daha iyi hissedersin. Bol şans.
Cevap sahibi1 yılFazlasını yaptım ama yararlanmak isteyen de oluyor. demekki sizi gerçekten arzulayan biriydi inşallah pişman olmazsiniz.
Soran1 yılÜzüldüm adına umarım gerçek bir erkek çıkar karşına. Zaten bizimkisi aşk meşk işi olmuyacak bizde yaralanicaz birbirimizden sadece çok arzuluyoruz birbirimizi. ama bu biraz çok fazla. Bende evliyim. Evli olduğumu duydugunda üzüldü ve tüh dedi :). Sen yararlanma derkenaddiyattan mi bahsediyirsun. ? Yani erkekler senden maddiyat anlaminda mi yararlanmak istedi. ?
Cevap sahibi1 yılMaddiat değil duygusal yaklaşıp sanki gerçekten arzuluyormus begeniyormus gibi yapıp sanal ortamda foto attırmak görüntülü konuşmak. vs bu şekilde.
Soran1 yılAA anladım. bizde de görüntülü konuşma var telden ya da . ama benden çıplak fotoğraflarimi istemedi. Gerçek bir arzu var ve bunu bozmak istemiyoruz. Sonuna kadar koruyacağız artık nerde biterse.
1 yılBen doğum yapmadım kilodan dolayı heryerimde çatlaklar var. O adamın amacı sadece se KS. Bu yüzden takılır
01 Yorumla
Soran1 yılValla hiç öyle değil sordum iki gün oldu karnimida gösterdim. Bunun için mi üç ay benden kaçtın dedi evet dedim. Oda sinir oldu bu sebep olamazmis seks için bir araya gelmiyorsun sevosmeo ve hissetmek içinde bir araya geliyoruz. Yani aslında senin dediğin aZ kalıyormus onun için demekki. Beni. İçinde öyle ben begeniuorum hoşuma gidiyor tümüyle ona bakmak oda bana sadece bir zamn sonra bitecek birsey ama zevkini yaşıyoruz.
- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılUla bayan seni becerecek adam herşeyi göze almiştir nedemişler minareyi calan kılıfını hazırlarmiştir bide cıkmiş buraya sorun olur yiyosan ilişkiye girecek adama sor
00 Yorumla Yengec jeli kullan eğer çok kafana taktiysan , baya etkisini gören var.
03 Yorumla
Soran1 yılTm deniyecegim. Umarım anında etki ediyordur. 🌹🥰
Soran1 yılOk canım
Sen erkek için olgun bayansın. Çatlağın bir önemi yok çünkü seninle seks yapmak için birlikte. O yüzden fazla takma. Önünü arkanı Temiz tut yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı.
1 yılvücudun güzelse kalçan dolgun göğüslerin iriyse çatlağı erkek görmez bile sen hiç takılma ona :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Pek takılmayız bu duruma sonuçta senin çocuk sahibi olduğunu biliyor. Seni sen olduğun için istiyor. Takılma fazla
08 Yorumla
Soran1 yılÖne aldık zaten. :))) yaaa çok heyecanlıyım sanki evleniyorum.
Soran1 yılEvet özledim ama bu kişiden kaynaklanıyor umarım aşık olmam ben manyak gibi ya.
Soran1 yılBen 40 yaşında bir kadınım o ise 30 yaşında aramızda 10 yaş var ama uyuyoruz. Ama o ne o kdar genç hosteroyor neden ben 40 gösteriyorum yani tuaf bir uyum jcjdjd elbette oturup evlenmicez
- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılEvet itici oluyor ama yok edilebiliyor sanırım artık
03 Yorumla
Soran1 yılYok etmek istemiyorum derdim bu değil. Doğumda ani kaldı bir savaş verdim onun anısı fakat karşı taraf için bazen bu önemli olmuyor. Buyuzden bizede yansimasindan korkuuirum yoksa ben bakınca uzulmuyorum hatta o günü hatırlıyorum.
- 1 yıl
Bilmiyorum ben görünce libidom düşüyor
Soran1 yılAnladım olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çekim varsa göze batmaz merak etme kafanda büyütürsen sende odaklanamazsın düşünme.
05 Yorumla
Soran1 yılEvet bencede ya berbat olur tüm gunum.
Soran1 yılBencede 3 ay hergun yalvardı.
Soran1 yılTeşekürler desteginiz için. 🙏
Çatlaklara çikolata yağı sür çok etkili çatlakları gidermede..
04 Yorumla- 1 yıl
Kakao yağı olmasın o😁
Soran1 yılTeşekkürler hcjdhd çikolata pardon kakao yağı tavsiyesi için. Deniyecegim.
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ooooooo o catlagi gorsun adimi değiştiririm ona kadar gormekkk istedigi coook seyin vardirmetak etme
02 Yorumla
Soran1 yılYa işte o günün kusursuz görünmesini istiyorum oyuzden biraz taktım yoksa zaten yattığımda karnımdaki çizgiler gözükmüyor bile.
Dediğin şekilde seks sırasında benim de bir an dikkatimi çekti ama herhangi bir sorun olmadı. 😂
01 Yorumla
Soran1 yılBcjdn çok iyi adınıza sevindim en azindan gününüz berbat olmamış.
Çatlaklar hoş görünmüyor maalesef. Sen evli misin? O seni nasıl ikna etmeyi başardı?
017 Yorumla
Soran1 yılO beni uzun süre takil etti ve yalvardı. Üç ay sürdü. Ve hergun güzel sozler söyledi. Yalvarıyorum bir kere dedi. Sonrada bıktırdı beni bıktım yeter ramam dedim sonra da ikna etmiş oldu. Catlakalr evt hoş gorunmuyor ama malaswf varlar.
Soran1 yılUğraşması, hergun uzun süre zaman ayirmasi. tatli sözleri ve sonuda birlikte olmak için sunduğu şeyler.
Soran1 yılYedi gün deniz tatili. Koyları tuor yaptıracak en son bir koyda kalcaz . Sonrada ne olur bilemem ya doğrudan denize atar ya da devam eder bfjdndndn
Soran1 yılEvlimiyim degilmiyim. bilmiyorum hiç hatırlatma ya.
Soran1 yılİlgilenmesi değil olay artık raydan çıktı duygularım. benim üç senedir kalbimi donunmez bir şekilde kırdı normal hayatıma takilan bir kadinken birden bu kaptan çıktı. hayatimda böyle mutlu bir an yaşayacağımı sanmiyordum olsun artık dedim bende mutlu olayim. en. azindan her yaz olcaksa her yaz.
Soran1 yılYok sağol ya gerek yok. O konuları kapattım ben yeni konumuda bugün konuştuk bitti nerdeyse. Morel oldular sogalsunlar hepsi.
Soran1 yılAslında yılbaşına doğru ayarliyabilirse evt yapicaz.
Soran1 yılBiz evliyiz ama aynı evde yaşamıyorum onunla sadece oğlum ve ben aynı evdeyiz. Nikahimiz var sadece. 2 senedir ayrı evlerdeyiz o konu bitti benim için çoktan.
1 yılSekste o konuyu açma bile
Sonrasında sorarsa söylersin01 Yorumla
Soran1 yılYok soylemem ama sonuçta çocuk sahibiyim bilmesi lazım. Sormasa iyi olur.
1 yılÇok azgınsam görmezden gelirim, doymuş biriysem gözüme çarpar.
01 Yorumla
Soran1 yılAnladim
Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Sorun etmez bunu böyle bir kişi
Sevgi varsa gerisi önemsizdir04 Yorumla
Soran1 yılSevgi mi ama o ilk bana seninle birlikte olmak istiyorum dedi yani amacı benimle seks yapmak bunu için 3 ay uğraştı ve ikna etti. Sadece Bodrum'da bir haftalik ilsikisi Olcam. Erkeklerin sevdikleri ya da sevecekleri kizla cinsel ilişkiye görmediklerini söylüyor erkekler zaten aramızda 10 yaş var o sadece beni arzuluyor. O zmn bı önemi olabilir demekki.
Soran1 yılAnladım teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılGözü görmez bile
33 Yorumla
Soran1 yılBende öyle tahmin ediyorum okdar zaten çok fena degil vücudum çok düzgün hatlara sahip i onu gormezden gelebilir
- 1 yıl
Sorun etme bence, hiç bir sıkıntı olmaz; kendilerine baksınlar erkekler
Soran1 yıl:)) ya çok tatlısın teşekkürler.
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim de bacak içlerimde var çok çekiniyorum
21 Yorumla
Soran1 yılMlsf her yerde olabiliyorlar bunlar.
Senden 10 yaş küçük biri bunu dert etmez de sen bir yıl sonra olacak ilişkiyi neden dert ediyorsun
00 Yorumla
1 yılSaçmalama ya bunlari anlamayacak kadar cahilse bence hiç birlikte olma
00 YorumlaGerçek ladımda çatlak elbette olur tek bşr bölgeyle değerlendiremeyiz
00 YorumlaSizi gerçekten seven ve değer veren birisi böyle bir şeyi asla sorun yapmaz diye düşünüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben onun o çatlaklarını uzun uzun öperim ne sorunu. Bayılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir anneye yakışmaz işler bunlar onurun yok mu senin
15 Yorumla
Soran1 yılBir anne seks yapamazmi. Benim diğer kadınlardan ne eksikligim ya da ne fazlalagim var kadınım ben ellbette seks yapmak istoyorun sevişmek istoyorum. Anne olduk diye çocuk mu emziriyoruz sabiyorsunuz. Ömür boyu ya da melekmi saniyorsunuz bizi her kadının ve her erkeğin onuru vardır. Esitiz bu konuda. Sana günahsa banada günah kusura bakma. Herkes kendi onuruna baksın.
Cevap sahibi1 yılYapar elbette yaparsın ama daha kendine uygun tipler yaşlar ve tarzlarda yap
Cevap sahibi1 yılUsul yönünden yanlış var birini beğendim yattım bana göre yanlış ben de buna dikkat ediyorum bekar ve çocuksuz olmama rağmen etik bulmuyorum
Soran1 yılKendine göre konuş öyleyse. Beni ikna eden kendisi aylarca yalvararak. sonunda olmayacağı şeyi olduran wrkeklerde var hak ettiki alıyor. Bence 40 yaşıma kadar benide bu denli aruzlattiran erkek olmadı. 30 yaşında ama hiç bir erkeğin yasatanadigi yaşatmaya başladı daha seks yapmadan.
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz erkekler buna takılmayız cidden hele olgun bir kadında bu hediye gibidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılİnan erkek ona takılmaz sadece cinsel organ bakımlı temiz olsun yeter
08 Yorumla
Soran1 yılAnladım teşekkürler.
- 1 yıl
Rica ederim birde kararmış koltuk altı ve genital takıntısı olanlar var
Soran1 yılBenim öyle bir derdim yok. Sadece çatlak oda o kdar kötü değil
- 1 yıl
Hiç canını sıkma işine gelmeyen ellemesin
Soran1 yılTeşekkür ederim. Aynen öyle
- 1 yıl
Rica ederim kendine iyi bak 🌹🌺💐🌼🥰
Soran1 yıl🌹🌹🌻🌹🌻 sizde kendinze iyi bakın
- 1 yıl
🙏👍🥰🥰
1 yılKendi bedeni'ni sevmeyen kadın kimseyi sevemez. Karşındaki seni sevdiyse bu tür problemlere aldırmayacaktır fazla takılma eğer ters tepki verirse direk ayrıl.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBen bu konularda çok normal biri değilim ama bana çok natürel çok hoş geliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılhic bişe olmaz yaza daha neler var ayrıca bence okadr cok dusunme :D
00 Yorumla
1 yılSorun olmaz için rahat olsun Allah bağışlasın eşin yok gibi
00 Yorumla
1 yılNe derece catlak gösterki görelim ona gore bisey diyelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOnun bakacağı yerler başka rahat ol
01 Yorumla
Soran1 yılAy sağol ya. İnş kuyuya duserde görmez hcjjdjd
1 yılteyze git mezarını kaz ne ilişkisi
01 Yorumla
Soran1 yılNeden teyze dedin ya. teyze bile değilken ben henüz 40 yaşındayım.
Gizli Üye(30-35)1 yılSonrasında bahset. Aa çatlak mı vardı der😂
22 Yorumla
Soran1 yılBencede gözleri kör oluyor öyle zamnda ama ne bileyim. İlk defa ilişkiye gireceğim için onunla eminim detaylı bakacaktır. Hcjdnnd
Cevap sahibi1 yılİlk olduğu için hiç bakmaz
1 yılBence bakmaz sorun olmaz çokmu kotuki
00 YorumlaBu kişiye göre değişir bu durumu onunla paylaş
00 YorumlaGenel olarak fiziğin iyiyse sorun etme
00 Yorumla
1 yılErkekler veren kadına bakar farketmez bile
00 Yorumla
1 yılbence çok daha çekici olur
00 Yorumla
1 yılAsla problem etmeyiz. Ver yeter.
00 Yorumla
1 yılBen onemsemem yirtiklari
06 Yorumla
Soran1 yılAnladım. İnşallah oda onemsemiyordur sorcam bakalim
- 1 yıl
Keske benim olsaydın
Soran1 yılValla normalde kimsenin olmam ama o çok yakışıklı sarışın ve yeşil gözlü red edemedim. Aylarca uğraştı ve teknede olma sözü verdi. Ok dedim.
- 1 yıl
Ben de mavi gozluyum ama o kadar param yok yine de seni istiyorum
Soran1 yılSağol ama görmeden istedigini belirtmek beni etkilemez o baskaydi o beni görerek peşimde kostu. Buyuzden ona bile zor bela üç ay sonunda evet dedim.
- 1 yıl
İstanbul'da mi yaşıyorsun normalde
1 yılDövme olmuyor mu?
05 Yorumla
Soran1 yılHayır. Egzama rahatsızlığım var dövme yasak
- 1 yıl
Aaaa... O zaman sor lazer işini
Soran1 yılOnlar olmuyor. maalesef Lazer falan yasak.
- 1 yıl
O zaman bir krem var... Neydi o. Yara , iz kremi. Onu surekli kullan o bölgeye.
- 1 yıl
Eczanedekiler bilir onun en iyisini
Olmaz
00 Yorumla
1 yılBişey olmaz
00 YorumlaNasıl bir çatlak o var birde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olmaz bence amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç önemi yok.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye utaniyon kilon kac
11 Yorumla
Soran1 yıl52 kiloyum 165 boyum var. Fiziğim gayet iyi sadece doğum catlaklerim var ben utabmiyorum sadece etkilenir diye kendime kuruntu yapmistim.
1 yılNe fark eder
41 Yorumla
Soran1 yılEtmez umarım bilemedigim için
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tiksinir senden
01 Yorumla
Soran1 yılVücudum güzel sadece çatlak problemim var. Tiksinirse gidebilir
Gizli Üye(36-45)1 yılAşk varsa sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kac
010 Yorumla
Soran1 yılBen bir kadın alarak 40 o ise 30 küçük gosteriyorum ben 25 yaşında oldugumu sandı. Ama genetik bizde buyuzden böyle bir karsilasma oldu.
Cevap sahibi1 yılAnladım erkek arkadaşın mı yoksa normal mi zaten peşinden o gelmiş
Soran1 yılHiç birseyim değil tanımıyordum ben o birden bire bana seninle birlikte olmak istiyorum dedi. Ve bu üç ay sürdü. Hergun mesaj atıyordu bebeğim tatlım güzel sözler falan tavlamaya çalıştı. Sonrada başardı zaten
Cevap sahibi1 yılNasıl tanıştınız bir kadına direk bunu söylemek te ne bileyim acayip
Soran1 yılKaptanmis yanıma geldi bodurmda gezindik onun teknesinin yakınında zaman geciriyorduk izlemiş beni sonra gelip birden adını kaptan olduğunu tek esini gosterdi sonrada seni çok beğendim benimle birlikte olurmusun dedi. Olmaz dedim. Ama olmak zorundayız dedi şakasina vurmaya başladı. Olmazsa dünya batarmis gibi hcjjdjd sonra iç çekti böyle çok dertli gibi. Arkadaş olalım dedim o bana önce birlikte olalım dedi. . olmaz dedim sonra sosyal medyadan başladık üç ay ben olmaz hayır dedim o evet olcak dedi. Sonuda Yakomozlari gosterirsen olur dedim . ve oldu. Bende hayatımın en tuaf zamnlarini yasiyorum ya ne manyak olaylar dönüyormuş
Cevap sahibi1 yılBen çok şey duydum ama böylesini bende ilk defa gördüm deli cesareti mi acaba o anda bir şey felan mı kullandı ne 😊 demekki radarına takılmışsın birde çatlak gibi ufak şeyleri sorun ediyorsun zaten oldunuz sanırım oncesindede
Soran1 yılOlmadım birlikte henüz. Cunki yum gaz evet hayır oynadık. Şimdi kış zamani yaza kaldı. Olan şey teklifini kabul etmem. Olay okdar buyuduki o gün sanki sadece cinsel. iliski olmayacak dünya milli maçına çıkacak gib hazırlık yapıyoruz.
Soran1 yılTüm yaz evet hayır oynadık yazacaktım yanlış olmuş kusura bakma
Cevap sahibi1 yılYok anladım ben seni kendi yorumumu sadece sana yapmak istiyorum olur mu burdn değil
Cevap sahibi1 yılKendisi seni beğendiği için bence sorun yok
1 yılDetay lazım
01 Yorumla
Soran1 yılDetay derken.
Etkilemez kesinlikle
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem