Eşinle iyi bir ön sevişme yap, ön sevişme yaparken göğüslerinle ilgilensin, göğüslerinden ön sevişmeyi kesmeden vajinana insin klitorisini okşasın, parmağını vajinana soksun (cinsel birlikteliğiniz yasak değilse) dudaklarından göğüslerine insin en sonda oral yapsın sende kendini kasma bunları yapıp boşalamıyorum dersen sorun trol derim. Cinsel birlikteliğiniz yasak değilse de oral yaptıktan sonra içine girsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Eşinle iyi bir ön sevişme yap, ön sevişme yaparken göğüslerinle ilgilensin, göğüslerinden ön sevişmeyi kesmeden vajinana insin klitorisini okşasın, parmağını vajinana soksun (cinsel birlikteliğiniz yasak değilse) dudaklarından göğüslerine insin en sonda oral yapsın sende kendini kasma bunları yapıp boşalamıyorum dersen sorun trol derim. Cinsel birlikteliğiniz yasak değilse de oral yaptıktan sonra içine girsin.
oral, elle uyarma, oyuncaklar vs. önce kendini rahat hissetmen lazım tabi. alacağın zevke odaklan sadece.
Dr belirt bunu için yardımcı olacaktır zaten şu an hamilelik durumundan dolayı her şey kullanamazsın.
Hamilelikte hormonların sebebiyle daha arzulu ve daha çabuk orgazm olman gerekirdi aslında.
oral seks yapmayı düşündün mü
Yes
yapan yok mu
Yok denedik olmuyor
Sks mastürbasyon hangisi
İkisi de olmuyor
Kızlar napmalı 9 ay böyle geçmez.. Öneriler acil
Hamileyken aksine daha rahat olman lazım.
Olmuyor işteyim daha kötü oluyor
Kenni sıkma gvşek tut
kadınlardan daha neler duycaz acaba
vibratör kullanabilrisin yardımcı olur boşalmanda
izleyince mi? hayalle mi yaparsın
Hiç Bi şekil olmuyor
yardım deneyim mi
Ney
yardım etmeyi deneyim mi?
Olmaz ki
ne olmaz
Doğum yapana kadar sabret.