Cinsel Yaşam Anal ilişki sonrası genişlik geri düzelir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Anal ilişki sonrası oluşan delikteki genişlik geri eski halini alır mı? Alırsa ne kadar sürer? Güncellemeler1 yıl Sadece 3 defa yaptım ama yapan kişinin ki büyük ve kalındı baya Güncellemeler1 yıl Anlaşılır mı peki anal yaptığım Anal ilişki sonrası genişlik geri düzelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Asil-Bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir kaç defa yapılmışsa anlaşılmaz ama uzun süreli yapılırsa maalesef kalıcı oluyor genişlik ve bu da anlaşılır tabiki 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Niye anlaşılsın ki sergiyemi gidiyorsun takma kafanı olan olmuş önündeki maçlara çık seni rahatsız ediyorsa yapma 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlaşılmaz ama bşr daha yapılırsa zor olmaz anüs o durumda 0 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Ben anlarım ama herkes anlar mi bilmem. Düzelmez. Oyun hamuru mu bu? 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Anlaşılır diye biliyorum, uzun bir süre eski haline gelmez 0 0 Yorumla
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Orası hergün wc'de penis çapında açılan güçlü kaslara sahip bir bölge sorun olmaz. 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Knk zor uaaa vajina düzelirde orası sıkıntılı 0 1 Yorumla Projectmachinee 1 yıl Kimse bakmaz grndeki geli knk önden bakar herkes Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Düzelmez, çünkü o kısım vajina gibi esnek bir yapıda değil o yüzden düzelir diyenlere boşuna inanma 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Almaz. Diğer taraf gibi kaslar elastik bir yapıda olmadığı için doku bütünlüğü bozulur. Buda eski işlevini yapmasını engeller 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. kim bakacak analdan ne olduğuna senden başka. 0 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% 1 yıl Zaman verdiğin sürece sorun yok abartma yeter 4 0 Yorumla
MilfShakerxD Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl duzelir ama cok sık yaptikca orada ki kaslar gevseme yapar ve ciddi problemler yasanir 0 0 Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ne sıklıkta yaptın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 3 defa yaptım sadece Yorumla Brooqoli 1 yıl 3 defadan bir şey olmaz. Bırakırsan zamanla eski haline döner. Pişman mısın Yorumla Soran 1 yıl Ben zaten istemiyordum vajina iyiydi hiç hoşuma da gitmedi Yorumla Brooqoli 1 yıl Evet vajina ıslak olduğu için daha iyi. Senin hoşuna gitmez ama erkek zevk alır. Kimle yaptın Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. kendiliginden düzelmez 0 0 Yorumla
kirazlıyoğurt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Bir şey olmaz takma kafana 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlaşılsa nolcak biri kcına mı bakıyor 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bi süre beklemen lazım 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bi kaç saat içinde düzeliyor 0 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Evet anlaşılır popo deliğinden belli oluyor Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Geei duzelir bir kaç saate 0 1 Yorumla Semaptik 1 yıl Sıkıntı olmaz Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Hayır düzelmez daha kötü olur yaptıkça 0 2 Yorumla eross19 1 yıl Gel bakim anlat Yorumla eross19 1 yıl Anlatayım gelde Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. zor düzelir orası vajina değil 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Çok zor 0 0 Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Yarına düzelir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Düzelmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bir kaç defa yapılmışsa anlaşılmaz ama uzun süreli yapılırsa maalesef kalıcı oluyor genişlik ve bu da anlaşılır tabiki
Niye anlaşılsın ki sergiyemi gidiyorsun takma kafanı olan olmuş önündeki maçlara çık seni rahatsız ediyorsa yapma
Anlaşılmaz ama bşr daha yapılırsa zor olmaz anüs o durumda
Ben anlarım ama herkes anlar mi bilmem. Düzelmez. Oyun hamuru mu bu?
Anlaşılır diye biliyorum, uzun bir süre eski haline gelmez
Orası hergün wc'de penis çapında açılan güçlü kaslara sahip bir bölge sorun olmaz.
Knk zor uaaa vajina düzelirde orası sıkıntılı
Kimse bakmaz grndeki geli knk önden bakar herkes
Düzelmez, çünkü o kısım vajina gibi esnek bir yapıda değil o yüzden düzelir diyenlere boşuna inanma
Almaz. Diğer taraf gibi kaslar elastik bir yapıda olmadığı için doku bütünlüğü bozulur. Buda eski işlevini yapmasını engeller
kim bakacak analdan ne olduğuna senden başka.
Zaman verdiğin sürece sorun yok abartma yeter
duzelir ama cok sık yaptikca orada ki kaslar gevseme yapar ve ciddi problemler yasanir
Düzelir ama cok deneme sonra sıkıntı yaşarsın
Çok hafif düzelir onun dışında pek sanmıyorum
Ne sıklıkta yaptın
3 defa yaptım sadece
3 defadan bir şey olmaz. Bırakırsan zamanla eski haline döner. Pişman mısın
Ben zaten istemiyordum vajina iyiydi hiç hoşuma da gitmedi
Evet vajina ıslak olduğu için daha iyi. Senin hoşuna gitmez ama erkek zevk alır. Kimle yaptın
kendiliginden düzelmez
su an nasıl genısmı
Bir şey olmaz takma kafana
Anlaşılsa nolcak biri kcına mı bakıyor
Bi süre beklemen lazım
Bikere tahrip olduktan sonra zor düzelir eşimden biliyorum
Düzelmez anlaşılırsa ne sorun olucak bakire değilsin zaten
Bi kaç saat içinde düzeliyor
Evet anlaşılır popo deliğinden belli oluyor
Geei duzelir bir kaç saate
Sıkıntı olmaz
Hayır düzelmez daha kötü olur yaptıkça
Gel bakim anlat
Anlatayım gelde
Aşırı mı büyüktü? Ve ilk anal deneyimin mı?
yaş kaç ki? niye büyük olanı seçtin
Bacakların çarpık olur
Evet döner. Orayı nemli tut kısa zamanda düzelir
Zevk aldın mı peki?
Açık kalır da Altına yaparsın umarım
Kaslar parçalanıyo
Düzelmez
zor düzelir orası vajina değil
Çok mu genişledi :D
Çok zor
Yarına düzelir
Düzelmiyor