Peki neden?

Kadın
Erkek
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Peki neden?

D şıkkı diyorum 😅
O hangi şık? Jsksls
https://youtu.be/HBzkSLqtjEQ?si=5x47NcvokmHoJvpM
3. Dakikadan sonrasını izlemen yeterli😅😅
Ahahah yalnız bu 3. Şık oluyor sanırsam jdksk
Hayır special life oluyor😅😅
Hadi bakalım kabul ettik djkd
Sağol yaaa😅😅
Ahahaha
Thenk yuuuu😌✨
Tüp ligasyonu
Bu cevabı beklemiyordum.
Çünkü hem bilinmez, hem cerrahi olduğu için bizim toplum yanaşmaz diye düşünüyordum.
Hele KS'de yazılması ilginç ama güzel.
Hormon içeren hap , iğne, implant, spiral gibi uygulamalardan daha temiz ve güvenilir. Ayrıca ömürlük.
Bunun erkek için olanı da var VAZEKTOMİ.
Biliyorum.
Dediğin etkiler sebepli daha mantıklı doğru.
Yine de talep çok olmuyordur, bizim millette doktor fobisi var.
Bilmiyorum yazdın mı ama bu konuda Bence yazmalısın, epey bilgin var.
Bilseler de yanaşmazlar. Bununla ilgili bir kadın şey demişti doğurganlığı olmsyan kadını arzulamaz hiçbir erkek. Onu eksik olarak görür.
Bak hem bu operasyona hem de bu konuya olan bilgisizlik bu seviyede.
Aslında tam tersi, istemsiz gebelik ihtimali olmayacağından bizim ülke erkekleri için daha da nimettir. Çünkü o çocuk sorumluluğunu almak istemezler.
Onun haricinde ya çocuk istemiyorsa? O zaman zaten kadın doğurganlığı gereksizleşir.
Hepsini geçtim arzulamanın doğurganlıkla bir ilgisi bile yok ikisi ayrı konular ama gel de anlat bunu.
Erkek olmadığım için yorum yapamadım bu konuda. Bir bildiği olabilir diye düşündüm.
Ayrıca ücretsiz de. Devlet hastanesinde de yapılıyor.
Bak işte bunu bilmiyordum. Yani en az 3 çocuk isteniyordu çünkü devlet politikası olarak. Ücretsiz olmasına şaşırdım.
Peki soruyu buna çevirirsek, sen mi yaptırmak istersin bu işlemi yoksa erkek mi yaptırsın dersin?
Ben yaptırdım. Erkeğe karışmam. Günah diye de yanaşmıyor çoğu. Bana da çok kızanlar oldu. Ben bu dünyaya sadece çocuk doğurup büyütmek için gelmedim.
Takdir ettim, düşünceni uygulamaya geçebildiğin için.
Peki özel bir şey değilse, neden geldin dünyaya?
Merak ettim çünkü radikal düşüncelerin var. Zihnin marjinal ve bu da güzel.
Elime fırsat geçti. Başka bir operasyon geçirdim. Doktorumdan rica ettim hemen kabul etti.
Yaşamak için geldim. Her ne kadar dünyaya gelmek benim seçimim olmasa da.
KS de böyle farkındalığı olan kişilerin olması güzel.
Evet hiçbir seçim aslında tamamen bize ait değil.
Umarım istediğin şekilde yaşarsın bu hayatı çünkü elinden geleni yapıyorsun belli ki.
Elimden geleni yapmış olmak huzur veriyor zaten tam olarak istediğim şekilde olmasa bile
Aynen öyle. Zaten her şey istediğimiz gibi olmayabiliyor. Hayatta değiştiremeyeceğimiz şeyler var hep de olacak.
Bugün bunu düşündüm. Bugün ölsem daima mücadele edip elimden geleni yapmış olmanın rahatlığı olur üzerimde. Hani ölüm zamanını da seçemiyoruz.
O rahatlık bu sonda pek işe yaramayacaktır, rahatlık hissedilebildiği sürece güzel bir duygu. His yoksa olumlular da olumsuzlar da yok.
Bilincimi kaybedeceğim ana kadar hissedeceğime göre
Bu doğru, ben de o zamana kadar olan kısmı kastettim.
Sonrası mavi ekran zaten
Jsksksk
Cevap
1Cevap
Hiç kullanmadım..
hiçbirisi.
Neden?
Geçerli bir sebep.
En İyi Cevaplar