Sultan sülümanı izlerken geldi aklıma, adam sevişmesiz sekse giriş yapmıyor. Peki bu şart mıdır?

Sultan sülümanı izlerken geldi aklıma, adam sevişmesiz sekse giriş yapmıyor. Peki bu şart mıdır?

Seksin yeri ve zamanlamasına göre önsevişme olmadan da seks olabilir. Dar zamana sıkışmış bir arzu patlaması, ayaküstü seks gibi durumlarda önsevişme aranmaz. Ama normal zamanda yapılan bir seks de önsevişmesiz olmaz.
Olur bazen olmalıda
Örneğin bir hafta sonu çok güzel bir eğlenceden ya da yemekten geliyorsunuz üzerinde çok şık bir elbise var gece boyu yükselmişsiniz birbirinize arabayla gelirken Uygun bir yerde sağa yanaşıp aracın kaputunun üzerinde hunharca sevişip zirveyi gördükten sonra elbiseni düzeltirken dudaklara verilen Buse ve sonrasında araca binip yola devam etmenin hazzı bambaşkadır
Olmaz demicem çoğumuzda ön sevişme olmadanda seviştiğimiz oluyor çıkar direk sok 😬 şey gibi sanki…
- yemek var ama tadına niye bakmıyorsan?
-hayatım ben bugün dışarda yedim ondan.
-haa tamam o zaman öyle desene baştan.
😀
Olur , o kişiyi çok istiyorsundur , kafanda zaten o iş başlamıştır, o yüzden artık nerede karşılaşırsan sevgilinle ön sevişmeye gerek olmadan öpüşerek başlarsın.
Cevap
59Cevap
Direkt sonuç odaklı olduğumuz için ön sevişmeyi es geçiyoruz
ön sevişmesiz seks asidi kaçmış sarı kolaya benzer sdfsdf
Olur ama her zaman değil. Mesela tam evden çıkacakken kapida olur, bazen dağda bayırda kırda olur. Aniden gelişen zaman ve mekan sıkıntısı olan her yerde olabilir. Ama yatakta olmasa daha iyi tabii ama arada sırada olmaz diye de bişey yok.
Orada da arada sırada rutinden çıkmak lâzim.
Ön sevişme olmadan kadının canı çok acır daha doğrusu tam hazırlanmadan
Makine değiliz sonuçta.. romantizm eşliğinde erotizme giriş yapılır
aaa sana denk gelmek ne güzel, bu aralar yok musun yoksa ben mi göremiyorum yorumlarda @asuasuasuman
Çok rahatsız ediliyorum.. yorumları azalttım bu yüzden.
valla ben bile bazen gizleniyorum, çok iyi anlıyorum
Size de yürüyorlarsa 🤭 bizim vay halimize
konum atan bile oldu
hürremim portakalım demek ön sevişme mi oluyor peh 😒 görselde dillerin dansını görüyoruz 🤪🤪😬
Keşke sadece hürremle olsa 😄
günümüz erkeklerin doyumsuzluğu işte
Neden olmasın gayet güzelde oluyor.. Her kadın yapamayabilir. Ama çoğu yapıyor.. Öyle bir an oluyor ki ona ayırcak zaman olmuyor o an öyle yapıyorsun..
Tabii ön sevişme olmalı hatta uzun uzun olmalı iki tarafta gevşemeli ve ıslanmalı
Her gün her gün olacağını zannetmiyorum. Bazen o tutku en güzel ön sevişmeden bile daha kalite gelebiliyor insana.
Bizim ustanın dediği tabirle söyleyeyim yağlamadan sokarsan ya conta yırtılır ya da elindeki malzeme kırılır 😁😁
normalde mümkün değil fakat dışarı çıkılmışsa böyle bir ayak üstü yapma durumu varsa o zaman olur gayet.
Ön sevişmesiz seks olur ama güzel olmaz. Sadece çocuk yapmak için değil, eğlenmek için yapıyorsa insan, ön sevişme önemli.
Olmaz onsevisme ile hazırlanırken daha tutkulu seks olur
Kadın için şartta erkek için okadar şart olduğunu sanmıyorum
olur neden olmasın çok ta ateşli olabilir hem.
ön sevişme nedir bilmiyorum ama s*KS bence evlenmeden önce yapılmamalıdır
ön sevişme ülkemizde yanlış anlşılan ve yanlış uygulanan bir şey
sevişme bütündür ilk temastan son orgazm olup sarılıp öpüşerek uyumaya kadar
ülkemizde nasıl biliniyor.
başta bir kaç öpüşüp koklaşma sonra ver yansın gir çık işlemi. yani ilişki sonuç odaklı erkeğe hizmet eden kadını kenara atan bir sistem
buna rezalet denir
sevişme asla kesilmez yahu gramer bilgisi bile yok bu millette
bir eylemin başına "ÖN" takısı geliyorsa arkası var demektir.
sevişmeye başlarsınız kadın hazır olunca ilişki de başlar ama sevişme kesilmez. bu safhaya kadar ön sevişme. ilişki sevişme eşliğinde olur. kadın gir çıktan zevk alamaz sevişmek şart. ilişk anında memeler yalanır öpüşülür vücudun tüm erojjenleri okşanır öpülür
sadece gir çık gebelik içindir zevk değil
At sırtında şehit olan bir padişahı bile 21 yy kafasıyla düşünerek ne hale soktular
Olmaz yani olmamalı. sevişmek değil sadece çiftleşmek gibi oluyor o şekilde
Olmamalı. Hatta önsevişme çok daha uzun sürmeli. Varmak değil, yolda olmak güzeldir
Yani ablacım ön sevişmesiz seks kabuğu soyulmamış muza benzer başka şeylerde benzetebilirsiniz tabi ancak tadsız tuzsuz bir aktivitenin olmaktan öteye gitmez
Ön sevişme siz olacaksa Elizabeth tercih ederim o ne ya
Kunefeyi kaymaklı dondurmali yemek dururken sade yiyin ben demek gibi bir şey bu 😕
Ütopik olarak olmaz. Gerçekçi olarak neler oluyor işte asıl mesele o sdfsdfdf 😅
Kesinlikle olmaz kadinimin gozlerinin icine baka baka oral yapmazsam o sevsme sevsme degildr
Yapma şöyle şeyler zaten millet dayayacak yer arıyor 🤣🤣🤣
Ten uyumu varsa olur.. kadin islanmiyosa o erkekle olmasin bi zahmet.
Şart, onsuz olmaz.
Bazen zaman dardır her anı hızlı değerlendirmek gerekir.
Aslında tam benlik
gerçekten mi
Pişmemiş yemek yenmez
Tercihim hard olduğundan pek ön sevişme olmuyor sert giriş
Olmaz zevk alamam canım acır
Oral yapmayan bencil erkeklere denk gelmemeniz dileğiyle
Olmaz kdkdkf
Olur diyen erkek öküzdür
00.00 daha var erken gelmiş soru
Merhaba,
Bence olmaz, ben yapmam!
Tuzsuz yemek gibi olur.