Onun adı seks değil ihtiyac giderme olur,, ama bazı durumlar vardır ki, hani bazı ortamlarda sırf heyecan olsun fantezi olsun diye yapilan yerler (soyunma kabini, asansör, sokak arası vs) buralar bu genellemenin dışında ☺️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ön sevişme olmadan da olur. Vakit yoksa tercih edilebilir ki onun da tadı ayrı olur. Onun dışında ön sevişme olmalı, daha zevkli...
Ya senin şu yorumlarin ve doyumsuz olmani ayakta alkışlıyorum 👏😊 iyi ki varsin beni abaza falan zannetme lutfen ama gerçekten severek takip ediyorum seni, iyi ki varsın be 🥺🥺 @beyazorkidem
Asıl ben teşekkür ederim ben bu yolda acemiyim ama fenomenlik yolunda senin izinde emin adimlarla ilerliyorum. İdolümsün ve iyi ki varsın @beyazorkidem
Ya hazir yazma firsati bulmusken o eşsiz bilgine guvenip sana bisey sormak istiyorum. Şimdi ben bir soru paylasiyorum 3-4 kişi görüyo yaziyo ama bir bilge veya xper4-5 falan olanlar benimle aynı şeyi sorunca bı sürü kişi görüş paylasiyo. Ben nerde hata yapıyorum acaba. Millet böyle yapıyor kendime guvenimi kaybedip sorularimi hep sildim, şu an profilimde 2 soru var o cinsellik sorusuna bir bakarmisin orda ne hata yapmisim ki kimse beni görmüyo ☹️ lütfen bak lutfen 🥺 @beyazorkidem
Ön sevişme olmadan olmaz demek yanlış olur. Öyle bir anda eline fırsat geçer ki fermuarını açmaya ancak vaktin vardır ve onun tadı farklı olur. Geniş zamanda tabii ki güzel ama her zaman ön sevişme beklemek gereksiz.
Fast food gençliği diyorum. Biz salata ile başlar , çorba ile devam edip ara sıcağa geçer sonra ana yemeği yer üstüne tatlımızı yiyen bir kültürdük ne güzel. Çok şükür hala öyle devam
Evet yazmış arkadaşın biri bazen vaktin olmaz ama çok istersin o zaman olur. Ön sevişme elbette önemli çünkü bol sulu selli olur zaten o zaman güzel olur.☺️
Bence oluyor hemde çok zevkli oluyor biranda şehvetle sariliyorum arkadan ve eteği kaldirip kilodunu siyirip giriyorum o an islaniyor muhtesem tad veriyor
etkileşimi çabuk kaybediyor sanırım.. biraz daha uzun ellemen yalaman gerekli iyice sertleşsin o zaman belki hemen inmez.. iniyorsa ilişkiye giremiyorsunuz o zaman sen nasıl boşalıyorsun... ne zamandır böyle kocan
eşinin istediği doğrultuda yapmalısın, onun ilgisini çekmeyen tahrik olmadığı posizyon ve temaslardan kaçın, bunu bizde yaşadık ama yavaş yavaş aşıyoruz şu an, eşimin istekleri bana hoş gelmiyor, benimkiler ona sonra ister istemez bir taraf tahrik olmadığı için istenilen verim alınamıyor.
En İyi Cevaplar