Niye bayılacaksınız ki? Eşiniz o heyecanınızı alır zaten tecrübeli bir erkekse şayet..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Valla bende herhalde, sizde nasil korku endise varsa bende herhalde heyecandan giderim kfdjg
0
62 Yorumla
Soran
1 yıl
Yaa yerim sizi sizde mi heyecanlanıyosunuz ndkfmf
Soran
1 yıl
şu an erkekler gözüme tatlı geldi oyş
Soran
1 yıl
Çok pardon saçmalıyosam hormonlardan dolayı🙈😬😬😬😬
Cevap sahibi
1 yıl
bizde mi bilmiyom ama bende yasamadigim icin ilk olacak ya hani bana da bende heyecanlanirim kiz deme oyle kdfjgkdf
Cevap sahibi
1 yıl
yoo valla bende uzun zamandir yapmiyorum anliyorum seni yani kfdjgd
Soran
1 yıl
Ayy afferim sanaa
Cevap sahibi
1 yıl
niye oyle dedin kfdjg
Soran
1 yıl
Aajahaa nee niye yapmadın sjdkkd ben yeni yaptım ama regl olunca hala aynı hormonlar yüzünden😬🥹🥲
Soran
1 yıl
Evliliği bekleyen erkekler hosuma gidiyo aynı benim gibi aferin hem imanlı hem zeki djjfkf hem edepli
Cevap sahibi
1 yıl
hahahsdjf evet sizde oyle oluyor iyi mi kotu mu bilmiyom ama sen soyle :D iste senin yeni yaptigini yapmadim 1 bucuk aydir kdfjgkdf
Soran
1 yıl
Oha 1.5 ay mı ben en son ramazanda o kadar bekledim aw napoyosun sen dkdkdk niye kendine bu eziyeti yapıyosun yoksa çok istekli değil misin
Cevap sahibi
1 yıl
Adamsin tesekkurler hosuma gitti bak bu laflar senin icin de gecerli aynisi :D
Soran
1 yıl
Yaniiii bilmemm iyi mi kötğ mü diye düşünmedim ama güzel ya dkfkfkkf suçu hormonlara atabiliyorum
Soran
1 yıl
Eyvv dkfkfk
Cevap sahibi
1 yıl
yani oyleyim de biraz da birakmaya calistigim icin ve aliskanlik hale getirmemek icin hani cok ihtiyacim olur zor dururum yaparim oyle kendime kural falan koymadim da ihtiyac duymuyorsam da sirf yapmak icin de yapmak istemiyorum kdjfgkfd
Soran
1 yıl
İyi yapıyosun en iyisi bence de kudurmadan yapmamak lazım ay bide evliliğini de düşünüyo sjdkkd evlenince kötü etkisi oluyomus sık yapmanın afferin sana helal
Cevap sahibi
1 yıl
hahsdjf evet dogru ama o hissiyat zevkte guzel oluyor ama yaa yap gitsin anasini satayim kdsjfskf
Soran
1 yıl
Ahahahaafjkfkfk
Cevap sahibi
1 yıl
aynen iste o da var insallah simdi tersine giderdir ters tepki yapiyoz Şu an yapmayarak kfjgdkjg ya bide biraz bakimla ilgili bir sey var aslinda hani onu halledince yapmayi dusunuyom daha zevkli olur ama o ayrintiyi da burada ulu orta boş ver kdfjgkdfg
Soran
1 yıl
Kıl meselesi mi sjfkfk almak zor mu ki sanki baya zor bi şeymiş gibi bahsettin😂
Cevap sahibi
1 yıl
evet jdsfhsdhjk ya o yuzden degil aslinda boncuk agda siparis ettim de bu sefer agdayla alacam ama hem biraz usengeclik hem biraz zorlaniyor insan tek elle yapinca kendine daha once yaptim ama hep azicik ucundan yapip gerisini tekrar jiletle hallediyordum zaman da cok aliyor diye bide aralara girmek zart zurt o yuzden ama yapmak icin aldim yapacam tabi o puruzsuzluge bayiliyorum yumusacik ayyy gaza geldim bak Şu an kfdjgdfkjgdf
Soran
1 yıl
Erkek ve ağda mı? Jsjfk saka mı hic duymamıstım erkekler ağda kullanmaz ki
Cevap sahibi
1 yıl
niye kullanmayalim knk size ozel bir sey mi sanki sizdeki de kil bizdeki de kfdsjksfjg daha uzun suruyor bide guzel oluyor oyle jiletle surekli surekli yoruluyor insan kjfsgkfd
Soran
1 yıl
Ya şey djfjfkd sizin zaten başlangıç noktası kıllı olmuyo mu hee bide şeyleriniz djfkfk ya onları ağdayla hic alan dıymadım ben deli misin sen
Soran
1 yıl
Ne bilim duymadım o yüzden sjfkfkfm
Soran
1 yıl
Ama kıllı da gezme kötğ be hemen al
Cevap sahibi
1 yıl
baslangic noktasi nere knk guzelcene anlat sunu ksjfgkfsdjgs vallahi aliyoruz bee hee sizin ki kadar cok degil evet cok az alan var ama oluyor yani neden olmasin bunun kadini erkegi mi olur kil alacan neticede :D
Cevap sahibi
1 yıl
yok yok gezmem normalde zaten Şu an bile iyy rahat edemiyom sadece normaline gore biraz daha uzadi iste onu da alacam ama agda icin biraz fazla oldugunu dusundugum icin ilk once ucundan makasla falan kisaltmayi dusunuyom oyle alacam iste ahhh evli olsakta hanima yaptirabilsek rahat rahat yat uzan o halletsin ksjkfdsgdfkg
Soran
1 yıl
Ayy aynen ya ejjfjfjf eşler bunun icindir
Cevap sahibi
1 yıl
dimi ben seve seve yaparim yani ne gune duruyorsa bunda ayiplanacak igrenecek ne var sanki iyi gunde kotu gunde gun gelir altini bile temizlemen gerekecek mesela hamilelikte doguma yakinken olabilir yani o zaman napacan dimi es olarak kfjgkfdjgd
Soran
1 yıl
Aferin sana
Cevap sahibi
1 yıl
tesekkurler knk adamsin
Cevap sahibi
1 yıl
Ben rica ederim...
Soran
1 yıl
Ahahahhahaaa
Soran
1 yıl
Rica ederim tamam tamam
Cevap sahibi
1 yıl
Oyle m. al gibi biraktin beni uzuluyorum bak jkfdjgfd
Soran
1 yıl
😂😂😂
Soran
1 yıl
Tamam kıyamam ooy
Cevap sahibi
1 yıl
bu arada sen neyle aliyon knk agdaysa iki tavsiye falan ver kolaylik olsun kjfdgkfd
Soran
1 yıl
Ben kuaföre gidiyorum onun dışında tüy dökücü miss
Cevap sahibi
1 yıl
tuy dokucu zararli ama knk onun yerine jilet kullan diyorlar kimyasal maddeler iceriyor cunku. Kuaforde nasil yapiyorlar bende gitsem yaparlar mi rahat mi insani sekilden sekilde sokuyorlar sanki ben oyle seyler duydum fkjdgkdg
Soran
1 yıl
Evet ya ama jiletten korkuyorum keserim bi yerimi diye nasıl yapıcam
Soran
1 yıl
Domaltıyo s k me pozisyonu bacak omza ne ararsan😂🤭🤭kekfkfk koltukaltına git şeyin içinde gitme bi zahmet
Cevap sahibi
1 yıl
ohaa niye bunda korkulacak ne var kiz sen ergenlige girer girmez kuafore mi gonderdi ailen seni illa almissindir bir kere jiletle ksdjfg kuaforde nasil yapiyorlar anlat hele merak ettim bak kjfsgkfd
Soran
1 yıl
Yok jilet bilmiyorum ben tüy dökücü hep
Soran
1 yıl
Bacaklarımı alırken bacaklarımı kendime çektim orada bi tuhaftı şste dkkfkf
Soran
1 yıl
Yatırıyo seni
Cevap sahibi
1 yıl
PUAHFDSJHDSJFSHDFJHSDJFH neler diyorsun yaa gercekten domaliyormusun orada dur bi daha gulecem PUAFHJDSFHSDJFHSDJFHSDJFH ortaya karisik diyorsun yani acik bufe vay be ne ararsan varmis bende gitsem bana da yapar mi hsdjfhsjfhsjfhsdj niye koltuk altimi bende yaparim asil onemli zor olan oramiz :D
Cevap sahibi
1 yıl
bacaklar kolaydir yaa yapistir dumduz cek bide ordaki killar incedir, gerci sen vajinayi da agda yapmissin hep ordaki killar da incelmistir zamanla oyle oluyor cunku agdayla dimi orasi da kolay rahat oluyordur sende benim ki sakal gibi anasini satayim kfdjkdjg
Soran
1 yıl
Yok oramı açamam kadına ya
Soran
1 yıl
Erkek kufmrü yapmaz oranı herallde yuh
Cevap sahibi
1 yıl
Nasil yani sen simdi ozel bolge yapmiyon mu nereni yapiyon domaliyon falan diyordun ya ksdjfskjfsdkf
Cevap sahibi
1 yıl
ben gitmem zaten yaa kendim yine bir sekilde halledecez kendi basimiza kjfsddg
Soran
1 yıl
O arkadaslarımdan duydum onu ben bacak kol koltukaltına giderim
Cevap sahibi
1 yıl
hee oyle mi onlar basit yaa asil onemli zor olan ozel bolge knk bence ora icin git diger yerleri kendin evde yaparsin :D bu arada kac para oduyon
Soran
1 yıl
Banane utanıyorum
Cevap sahibi
1 yıl
Tamam canim bana ne kiziyon sadece fikir verdim😅kac para oduyon
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yani istekli bir erkek olarak benim içinde heyecanlı bir bekleyiş bunu yaşamak için evliliği bekliyorum çünkü
Ama karşındaki erkek anlayışlıysa sakinleştirir seni oda heyecanlıysa geçmiş olsun😂
Tecrübesiz istiyorum heyecanlı mı olur nolcak olursa
Bende tecrübesiz istiyorum her şeyi beraber öğrenelim öyle daha güzel
İlk heyecanın geçince kesin parçalarsın sen kgjjjhjk
Evet bence de
Yaaaa ahaha suss öhmm
Belkii…🤭😂
Minnak bir şey misin
Offfff ya deme şöyle şeyler zorluyosun
Evet atlasın istiyorum evet
Evet minnağım ben
Ufffff ımmmmmm
Şşşştttt susss….
Misyoner
Tutkulu biri miyim sence😀
Aklımı aldın valla benim ilerdeki kocamı düşünemiyorum yorumu görüp cevabını beklicem gkhjjgj
Sussss of ayıııp
Evet öylesinn
Ahahaa şapşal seni🙈🤭kocam sa kocaaamm nerde kocisim uf
Ayıp yok aramızda artık sen benimsin gljgkkdj
Kendini masalda sandın galiba dkdkkf
Sahiplenici erkek azdırıyor mu
Hı hıı
Ahahaa bayan libido😂😂
Immmmm
Imm sussss of
Direnme artıkkkkkk
Şşşttttt sohbet bittti skdkfkf
Ayy yoookkkk ekdkkffkfkf buna mı azcaaamm etkielnirim o kdrrr
Cidden arkadaş olalım seninle biz belli ki eğlenceli kızsın fjhjjk
Yav he he yemem ben bunları sjfkfkkf ne arkadası aq bunlardan sınra
Memnun kalmama şansın yok djfjkrt
Lann de git manyak mısın sjfjfk ben evlenmeden olmaz diyorum inanclıyım özele de gelmemmmm
Lan valla eğlenceli bir insanım cinsellik dışındada fkfkfr
Niye bayılacaksınız ki? Eşiniz o heyecanınızı alır zaten tecrübeli bir erkekse şayet..
Valla bende herhalde, sizde nasil korku endise varsa bende herhalde heyecandan giderim kfdjg
Yaa yerim sizi sizde mi heyecanlanıyosunuz ndkfmf
şu an erkekler gözüme tatlı geldi oyş
Çok pardon saçmalıyosam hormonlardan dolayı🙈😬😬😬😬
bizde mi bilmiyom ama bende yasamadigim icin ilk olacak ya hani bana da bende heyecanlanirim kiz deme oyle kdfjgkdf
yoo valla bende uzun zamandir yapmiyorum anliyorum seni yani kfdjgd
Ayy afferim sanaa
niye oyle dedin kfdjg
Aajahaa nee niye yapmadın sjdkkd ben yeni yaptım ama regl olunca hala aynı hormonlar yüzünden😬🥹🥲
Evliliği bekleyen erkekler hosuma gidiyo aynı benim gibi aferin hem imanlı hem zeki djjfkf hem edepli
hahahsdjf evet sizde oyle oluyor iyi mi kotu mu bilmiyom ama sen soyle :D iste senin yeni yaptigini yapmadim 1 bucuk aydir kdfjgkdf
Oha 1.5 ay mı ben en son ramazanda o kadar bekledim aw napoyosun sen dkdkdk niye kendine bu eziyeti yapıyosun yoksa çok istekli değil misin
Adamsin tesekkurler hosuma gitti bak bu laflar senin icin de gecerli aynisi :D
Yaniiii bilmemm iyi mi kötğ mü diye düşünmedim ama güzel ya dkfkfkkf suçu hormonlara atabiliyorum
Eyvv dkfkfk
yani oyleyim de biraz da birakmaya calistigim icin ve aliskanlik hale getirmemek icin hani cok ihtiyacim olur zor dururum yaparim oyle kendime kural falan koymadim da ihtiyac duymuyorsam da sirf yapmak icin de yapmak istemiyorum kdjfgkfd
İyi yapıyosun en iyisi bence de kudurmadan yapmamak lazım ay bide evliliğini de düşünüyo sjdkkd evlenince kötü etkisi oluyomus sık yapmanın afferin sana helal
hahsdjf evet dogru ama o hissiyat zevkte guzel oluyor ama yaa yap gitsin anasini satayim kdsjfskf
Ahahahaafjkfkfk
aynen iste o da var insallah simdi tersine giderdir ters tepki yapiyoz Şu an yapmayarak kfjgdkjg ya bide biraz bakimla ilgili bir sey var aslinda hani onu halledince yapmayi dusunuyom daha zevkli olur ama o ayrintiyi da burada ulu orta boş ver kdfjgkdfg
Kıl meselesi mi sjfkfk almak zor mu ki sanki baya zor bi şeymiş gibi bahsettin😂
evet jdsfhsdhjk ya o yuzden degil aslinda boncuk agda siparis ettim de bu sefer agdayla alacam ama hem biraz usengeclik hem biraz zorlaniyor insan tek elle yapinca kendine daha once yaptim ama hep azicik ucundan yapip gerisini tekrar jiletle hallediyordum zaman da cok aliyor diye bide aralara girmek zart zurt o yuzden ama yapmak icin aldim yapacam tabi o puruzsuzluge bayiliyorum yumusacik ayyy gaza geldim bak Şu an kfdjgdfkjgdf
Erkek ve ağda mı? Jsjfk saka mı hic duymamıstım erkekler ağda kullanmaz ki
niye kullanmayalim knk size ozel bir sey mi sanki sizdeki de kil bizdeki de kfdsjksfjg daha uzun suruyor bide guzel oluyor oyle jiletle surekli surekli yoruluyor insan kjfsgkfd
Ya şey djfjfkd sizin zaten başlangıç noktası kıllı olmuyo mu hee bide şeyleriniz djfkfk ya onları ağdayla hic alan dıymadım ben deli misin sen
Ne bilim duymadım o yüzden sjfkfkfm
Ama kıllı da gezme kötğ be hemen al
baslangic noktasi nere knk guzelcene anlat sunu ksjfgkfsdjgs vallahi aliyoruz bee hee sizin ki kadar cok degil evet cok az alan var ama oluyor yani neden olmasin bunun kadini erkegi mi olur kil alacan neticede :D
yok yok gezmem normalde zaten Şu an bile iyy rahat edemiyom sadece normaline gore biraz daha uzadi iste onu da alacam ama agda icin biraz fazla oldugunu dusundugum icin ilk once ucundan makasla falan kisaltmayi dusunuyom oyle alacam iste ahhh evli olsakta hanima yaptirabilsek rahat rahat yat uzan o halletsin ksjkfdsgdfkg
Ayy aynen ya ejjfjfjf eşler bunun icindir
dimi ben seve seve yaparim yani ne gune duruyorsa bunda ayiplanacak igrenecek ne var sanki iyi gunde kotu gunde gun gelir altini bile temizlemen gerekecek mesela hamilelikte doguma yakinken olabilir yani o zaman napacan dimi es olarak kfjgkfdjgd
Aferin sana
tesekkurler knk adamsin
Ben rica ederim...
Ahahahhahaaa
Rica ederim tamam tamam
Oyle m. al gibi biraktin beni uzuluyorum bak jkfdjgfd
😂😂😂
Tamam kıyamam ooy
bu arada sen neyle aliyon knk agdaysa iki tavsiye falan ver kolaylik olsun kjfdgkfd
Ben kuaföre gidiyorum onun dışında tüy dökücü miss
tuy dokucu zararli ama knk onun yerine jilet kullan diyorlar kimyasal maddeler iceriyor cunku. Kuaforde nasil yapiyorlar bende gitsem yaparlar mi rahat mi insani sekilden sekilde sokuyorlar sanki ben oyle seyler duydum fkjdgkdg
Evet ya ama jiletten korkuyorum keserim bi yerimi diye nasıl yapıcam
Domaltıyo s k me pozisyonu bacak omza ne ararsan😂🤭🤭kekfkfk koltukaltına git şeyin içinde gitme bi zahmet
ohaa niye bunda korkulacak ne var kiz sen ergenlige girer girmez kuafore mi gonderdi ailen seni illa almissindir bir kere jiletle ksdjfg kuaforde nasil yapiyorlar anlat hele merak ettim bak kjfsgkfd
Yok jilet bilmiyorum ben tüy dökücü hep
Bacaklarımı alırken bacaklarımı kendime çektim orada bi tuhaftı şste dkkfkf
Yatırıyo seni
PUAHFDSJHDSJFSHDFJHSDJFH neler diyorsun yaa gercekten domaliyormusun orada dur bi daha gulecem PUAFHJDSFHSDJFHSDJFHSDJFH ortaya karisik diyorsun yani acik bufe vay be ne ararsan varmis bende gitsem bana da yapar mi hsdjfhsjfhsjfhsdj niye koltuk altimi bende yaparim asil onemli zor olan oramiz :D
bacaklar kolaydir yaa yapistir dumduz cek bide ordaki killar incedir, gerci sen vajinayi da agda yapmissin hep ordaki killar da incelmistir zamanla oyle oluyor cunku agdayla dimi orasi da kolay rahat oluyordur sende benim ki sakal gibi anasini satayim kfdjkdjg
Yok oramı açamam kadına ya
Erkek kufmrü yapmaz oranı herallde yuh
Nasil yani sen simdi ozel bolge yapmiyon mu nereni yapiyon domaliyon falan diyordun ya ksdjfskjfsdkf
ben gitmem zaten yaa kendim yine bir sekilde halledecez kendi basimiza kjfsddg
O arkadaslarımdan duydum onu ben bacak kol koltukaltına giderim
hee oyle mi onlar basit yaa asil onemli zor olan ozel bolge knk bence ora icin git diger yerleri kendin evde yaparsin :D bu arada kac para oduyon
Banane utanıyorum
Tamam canim bana ne kiziyon sadece fikir verdim😅kac para oduyon
300
Uygun mu sence
Evet
Anladim
İyii
Tanımadan mı evleniyorsunuz neyin heyecanı
Yataktaki halini tanımıyoruz evet
Bisey olmaz ya
Zevkten bayılırsın
Sen mi bayılırsın o mu sana bayılır
Yoktur saniirm heyecan yapma sende
Heyecandan değil de acı ve korkudan olabilir
Kendini bırak bişey olmayacak
Hahagaha hayir o kadar olmaz bence
😄😄ben günlerim çok özür 🙏
Ölersin bile
Yok artık olmaz merak etme
evet.
Hiç duymadım
Abart
Saldırırsın sen knk sjzvzö
Nedenmiss
Yıllardır beklemişsin sonunda kavuşuyorsun sjzvö
Ay evet saldırcam iyi dedin
Kaç yaşındasın sjzvj
21 sen
27 bendeee
Bayıl bir şey olmaz.
Bayılınca napar bana
Daha kolay girer.
Offf mmm
Onun istediği bir hikaye olur ama.
fantezi diyosunn
Tam öyle değil... Benim fantezi dünyam bu kadar masum değil.
Öyle işte
Tecavüz de olmasın bi xahmet
O zaten olsa en güzelidir.
Manyak mısın sen
Fantezilerde akıl aranmaz. mantık olmaz.
Ama rıza şart
Rol gereği canım...
Hmmmm…o güzel tabi🙈😂
Zevkten olmasın o
Ölürsün bile