Ahahha ben de 19 yaşindayim çok istiyorum her gün yapiyom o derece mastürbasyon , istesem yaparim ama yok yani yapmam mastürbasyon yapiyom öyle … 25 galiba kadar gelmişsin ciddi düşünüyorsan o kizla hem cinsellik yaşarsiniz hem normal sevgi vs daha kuvvetli olur hem tabi ciddi değilse bileemeem
kız da senin gibi azmisin teki işte. rastgele istek atmıştım konuştuk felan instadan zaten aynı sehirdeyiz. eve çağırıyor durmadan gidicem bir gün dayanamıycam
Host beee ben sizden değilim yapin siz zina kiz da büyük ihtimal her boku yemişştir gelip sana bakireyim diyo olabilir bunlarin bundan anlayişi bu çünkü içine girmesin sürtün bilmem ne elleş başkasiyla gel bakireyim de söndmssö
bir şey sorucam sen kız olduğun için iyi bilirsin. şimdi bu azgınlık bütün kızlarda oluyor da çoğu kontrol mü ediyor yoksa hepsinde olmuyor mu? birde mastürbasyon yaparken hep aynı kişiyi mi yoksa her mastta farklı kişileri mi düşünüyorsunuz
Yani kişiden kişiye değişir mesela benim libidom yüksektir ama kendi içimde yaşarim her şeyi sevgilim vs olsa yaşardik illa ki mesela , mastürbasyon yaparken arzuladiğim kişileri düşünüyorum konustuklarimdan🤷🏼♀️🙊🙊
Lan o anlamda değil öküz kafali skdjdlösjd içime girmekten bahsetmiyom yani diğer türlü şeyler askooo hem sevgiliyle illa yaşanir yani sonucta seviyorsun seviyorsan da arzularsin duygu varsa daha güzel oluyii 🔥🙊🙊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Heyecanlanma rahat ol kasma kendini güleryüzünü göster
şaka yapiyosunnn
ciddiyim hiç bukadar ciddi olmamıştım
Rahat ol kendini kasma, karşı tarafıda kasma
uygulamalı göstersebilir misin daha iyi anlamam için
bekle bi
[url=https://hizliresim. com/842vt8g][img]https://i. hizliresim. com/842vt8g. jpeg[/img][/url]
😀😀😀😀😀😀
al knka ödfleürlöhf
[url=https://hizliresim. com/842vt8g][img]https://i. hizliresim. com/842vt8g. jpeg[/img][/url]
gönderdiğin url açılmıyor
tühh
ne attın kız cimcime
Zina zina yapma bence eşinle yaparsin her şeyi bu kadar dayanmişsin sen de bozul
canım o kadar istiyor ki anlatamam
Ahahha ben de 19 yaşindayim çok istiyorum her gün yapiyom o derece mastürbasyon , istesem yaparim ama yok yani yapmam mastürbasyon yapiyom öyle … 25 galiba kadar gelmişsin ciddi düşünüyorsan o kizla hem cinsellik yaşarsiniz hem normal sevgi vs daha kuvvetli olur hem tabi ciddi değilse bileemeem
kız da senin gibi azmisin teki işte. rastgele istek atmıştım konuştuk felan instadan zaten aynı sehirdeyiz. eve çağırıyor durmadan gidicem bir gün dayanamıycam
Sözmzşsksös önüne geleni çağiriyo mu böyle bari düzgün biriyle yap yapacaksan sbdksls
Ayni yaşta misiniz kizin hali kaç bakire mi o sösmslös pek sanmiyorum ama
19 yaşında fotoğraf attı 155 boyunda baya balık etli güzelde bir kız. arkadaşı ile beraber yaşıyor. İlk yapıcam diyor
Znbxöxxö ayni ben yasi küçükmüs iyi kolay gelsin size😀😀
Host beee ben sizden değilim yapin siz zina kiz da büyük ihtimal her boku yemişştir gelip sana bakireyim diyo olabilir bunlarin bundan anlayişi bu çünkü içine girmesin sürtün bilmem ne elleş başkasiyla gel bakireyim de söndmssö
sen de çok merakliydin bu yaşa kadar niye durdun mk boşa gitmiş çadmdls
bir şey sorucam sen kız olduğun için iyi bilirsin. şimdi bu azgınlık bütün kızlarda oluyor da çoğu kontrol mü ediyor yoksa hepsinde olmuyor mu? birde mastürbasyon yaparken hep aynı kişiyi mi yoksa her mastta farklı kişileri mi düşünüyorsunuz
ben sen bilmiyorsun demedim öküz kafali
Yani kişiden kişiye değişir mesela benim libidom yüksektir ama kendi içimde yaşarim her şeyi sevgilim vs olsa yaşardik illa ki mesela , mastürbasyon yaparken arzuladiğim kişileri düşünüyorum konustuklarimdan🤷🏼♀️🙊🙊
bak bak bana zina diyene bak. sevgilim olsa yaşardık illa diyor 😂
Lan o anlamda değil öküz kafali skdjdlösjd içime girmekten bahsetmiyom yani diğer türlü şeyler askooo hem sevgiliyle illa yaşanir yani sonucta seviyorsun seviyorsan da arzularsin duygu varsa daha güzel oluyii 🔥🙊🙊
😏😏
öyle mi oliyyyiii. gizlidrn çikta dm den konuşalım şaşıracaksın
Kes be köpek evet öyle oliyyyi sen anlamazsin😏😏
sen şaşirirsin ben değil😏 göremiceğin şeyler sonucta🤷🏼♀️🤷🏼♀️🙊
Ösmdsösösçös kesin troldür keçi beyinli ya göremiceğin bi ham slk komik şey seni
eğer soru troll ise gelir seni skrmm kabul mu
nah köpek oc
Seni bi şikayet ediyim 😘
çek çek bunu da çek 156 jandarma. bahacazzzz kimin dssa daha böyümüş
KÖPEKKK öküz kafali sg
TeeerrrbiyesizzZZZ
ben sorumu sorumu soruyorum yolundayım hanfendi beni durduruyor. benim amcam KS moderatörü Abdullah Kaya
KÖPPEKKKKKK GEL OĞLUM GEL KUCU KUCU KUCU GEL TAŞMANI BAĞLIM OGLUSUM🐾🐾🐶🐶
ailen sana böyle mi sesleniyor 😂
sana amcam KS moderatörü Abdullah Kaya demiştim. adını buldu melike
Yok benim beyinsiz slk köpüşüm ben sana böyle sesleniyorum safozum 😘🐾🐾
hesabın linkini de attı bekle şimdi 😂
Himmm
noldu lannnn antilop 😂 böyle gt olursun işte
Yalanci sg o* şikayet edicem seni sapiiiiikkkk
SAPİKKKK OC şikayet edicem seni hem sen kimsin gt olduğum felan yokkkk bi kere pis sapikkkk görürsün sen geri kafali
mala bağladın iyice
Kes be geri kafali cücük yorumlarima cevap verip durma 😊😊😊
şu yorumlarda bile seni trolledim ağla. al sana yorumlarda ki sözler
https://youtu.be/o-PAxD21X5Q?si=QII5qdzX1-3NZFhE
Umrum dişisiiinnn bebeğim😘
yok erkeğim. umarım sen dişisindir jsksk
umrum dışısın bebeğim😵💫👻
boş ver çay koy içelim
😈😈 olur olur
Seni zehirleme vakti geldi 😏
çayın içine mi tükürdün 😂
yok başka bir şey mmmm😈
ne gibi bir şey mmmmm
👿👿 .
çamasir suyu mmm😘😘
ohaaaaaa
ateşin başına vurmuş
🔥🔥🔥😵💫.
susar misin artik kucu kucu
dudaklarıma yapışarak susturmayı niye denemiyorsun
himm yok😏😏 sevgilin yapişsin mk ben niye yapisiyom pis köpek sg
kimse seni sevmediği için bu acın anlıyorum. düşlemeye devam et abaza
Dnndslsjdkkd köpekkkk kudurmaaa
kuduran sensin de neyse 😘
Bana diyene bak mk yavsaği ya ldhdlssk ssevgilinw sg mk mali elimden bi kaza çikicak defol git köpek
senin gibi sürekli mastürbasyon yapmıyorum
naapiyimmm hem mastürbasyon yapinca noluyormus ben de her gün yapmiyorum zaten artik
uff sus tarak sapı ile yapıyorsun birde pislik
ÖANDSLJSKDDK ne tarak sapi mk annddfkflfl uydurukcu kazikçi seni
salatalık bile soktuğuna yemin edebilirim ama kanıtlayaman
iğrençleşme pis
Midemi bulandirma sürtünüyom sana demiştim ya köpek hello kityli yastiğima sürtünüyom sanki bilmiyon 😏 şimdi midemi bulandirma valla kusucam ya
sürtündüğün yastığada kafanı koyup uyuyorsun akşam ağzının suyunu akita akıta. harbi igrençsin.
beyin orucunda da olsbilirsin 😈
Ya sen ne malsin sürtündüğüm yastik ayri snjxsmmssl ağzimin suyu da akmaz mal özjdkmmslödhdork allam slk
İğrenç sensin ben tertemiz kizim askooo🤷🏼♀️
sarışın mısın esmer mi
napacan 😏😏🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
belediye barınağa götürmek için seni arıyor. dış görünüşünü bilirsek daha kolay bulur
Senle uğraşamam bebelak🤷🏼♀️
Kelime dağarcığın yetmez çünkü 🙃
Heyecana gerek yok. Alkol kullanıyorsan bir iki bardak içip öyle ilişki yaşa
aynen mantıklı
Heyecan tabiki normal ama sakin olmalısın
Hiv testi yaptır önceden.
o kadar uğraşamam. bam bam bam
İyiliğin için demiştim. Neyse bana ne zaten kaparsan sen çekeceksin zaten 😅
ağzını hsyira popon bayira çevir
Aynen zinanın hayrı mi olur. Bir yerden vuracak işte hazır ol 🫢😅
evlenecek kız yok. Demirel in dediği gibi krhneleri kapatalim da millet bizi mi zksn 😂
Evlenecek kız mı yok? Sevgilinle yapmayacak misin sevmiyor musun yani kızı?
Yok ya ne sevgisi bu işler karşılıklı çıkara dayanır. kızda evlenmek için gerekli becerite yok. üstelik kendi istiyor ilişkiyi
normal de geç kalmışsın
Yapma zina
Kimle 😉
kızla knk kimle olucak
Sevgili mi esc mi 😉
esc olsa bu kadar heyecan yapmam.
Beline kuvvet yiğidim 😉
sağol dostum 😀
Haram
Kasma