ՏҽӀɑʍՏ
her iki cins de, ruha dokunmadan bedenine dokunulmasını istemez mi¿

…tene dokunmak şart mı? Gözlerini, saçlarını, ruhunu sevin.
ՏҽӀɑʍՏ
her iki cins de, ruha dokunmadan bedenine dokunulmasını istemez mi¿

…tene dokunmak şart mı? Gözlerini, saçlarını, ruhunu sevin.
Tabi ki ister. Her iki cinsiyette ayrım şöyle olur, kadınlarda bu oran neredeyse %90 lardaysa erkekelerde %40 falandır ki o bile yüksek belki. Yani kadınlar daha çok ruha dokunulmasını ister hatta ön şart, fakat erkeklerde de isteyen olsa bile çoğunluktakiler böyle değildir.
Yalnız görsel altında ve detayda yazanlar çok iyiymiş. Mesela nikahta olan konuşmalarda "hastalıkta, sağlıkta" diye bir ifade var, o tam da bunları kasteder ve olmalıdır.
Seks esnasına gelirsek bu hisleri ve duyguları o anlarda da yaşamak mümkün. Seksi sadece girip çıkmak olarak görmek yavan kalır. Bakışlar, söylenecekler veya dokunma şekli bile bunu yansıtabilir.
Bunu isteyen hatta bu olmadan cinsellik yaşamayan erkekler de vardır.
Ruhda doymadığı sürece beden hep aç hisseder kendini
Rica ederim :))
Hayır erkekler sadece beden odaklı sevişirler.
Seks bittikten sonra ya da öncesinde belki duygusal takılabilirler ama seks esnasında mümkün değil.
Zaten seks esnasında duygusallık nedir ya.
her şey kapının dışında kalmalı, an'a odaklanmalı sert ve tutkulu şekilde...
Tutku da duygudur, öyle tamamıyla ruhsuz bir seks çok çiğ. Bence her şey kapının dışında kalmamalı
Olması gereken duygu şehvet ve tutku diyeyim o zaman.
Çünkü seksi tamamlayan duygulardır bunlar.
Seks bittikten sanra sarılsın okşasın sevgi göstersin ama seks esnasında acımasın 😂
Ben senin gibi düşünmüyorum çiçeğim.
Yok, aynı düşünmek zorunda değiliz zaten de, benim dediğime geldi. Tamamen duygular kapının dışında kalmıyor, arzu, şehvet, tutku bence ruhların da sevişmesini sağlıyor. Acıma duygusunun zaten yatakta ne işi var 😅 içgüdüsel olarak hareket ediliyor tamamen doğaçlama
Heh böyle oldu anlaştık o zaman 😅
Çoktaaan anlaştık 🫠🌺
Seks aslında bir surectir. Karşılaşma, tanımaya başlama, İlgi, beğeni, arzu ile başlar , karşılıklı olarak süreç başlar ve temas ile devam eder. Bunu. İçerisinde duygu dedigimiz şeyin içerisinde de birçok bölüm var ve insan o anda ihtiyaç hissettiği şeyi karşısındaknde bulunca seks gerçekleşir
Erkek olan istemez sadece bedeni düşünür. Adam olan ruhunuda ister... Hem ruhunu , hem bedenini , hem kalbini...
Oyşş eic.
Thanks barbie 😄😊
😘
Cevap
35Cevap
Cıks istemez ama şöyle bir durum var. Duygusal yapılan seks, diğer seksten daha verimli oluyor.
Erkeklerin, ruh ve bedenleri aynı yerde hayat buluyor 😄
ՏҽӀɑʍՏ evet tabi ki de.. zaten ben bedene değil ruha dokunmasını isterdim sadece. çünkü beden odaklı sevişmek ya da ilişkiye girmek sadece duygusuz bir şekilde birlikte olmak demektir.. bu da benim istemeyeceğim bir şey. artık fark etmiyor günümüzde kadın da erkek de sadece cinsel zevk odaklı hareket ediyor. kimse kimsenin duygularını umursamıyor maalesef.. ama ben aşka duyguya güvene bakarım..
bunlar yoksa sevişmem.
Erkeklerin önlerindeki o organ var ya o..😅 tüm baş belası o.. adamları komuta eden zikleri sadece.. o ne derse onu yapıyorlar 🤭 zihinleri bile çalışmıyor o anda..
yazık ya :D
Ben de çok üzülüyorum bu hallerine 🤭 duygu nedir ruh nasıl bir şeydir bilmeden göçüp gidiyorlar bir bir 😅
Bak çok doğru konuşuyorsun, bu kadarı fazla djsja
Elimde değil doğruları gizlemek 🤭
Elbette seks sadece vücutların birleşmesi değildir benim için duygu bütünlüğü birbirini tamamlamak bu bedenlerin birbirine dokunmasından çok daha önemlidir ama gerçekten böyle bir kadın ve böyle bir erkeği bulmak ve anlaşmak uyum sağlamak önemli
👏
🙏🏼
İster. Sadece kadınlarla öncelikleri farklı. Kadınlar önce duygu sonra ten, erkekler önce ten sonra duygu.
Gözlerdeki o duygular anlaşamadıktan sonra tenler hiç anlaşıp, uyuşmaz.
🤌
🌷🌷
Erkek olmanın kabalığına sığınıp duygu geçişi yaşamadığım hiç kimsenin narin bedenime dokunmasına izin vermedim, vermem.
Kalbimi titretmeyenin yatağımda işi olmaz.
😂😂
:)
Erkekler zkine dokunan zirveye çıkmasını ister o an ruh falan istemezler
😅😅
adamın bel gamzesine odaklanmaktan soruya odaklanamıyorum 😃
Ruh istiyorum biraz canlılık ya :D boş ver sen gamzeyi falan
ama aklımın gideceği şeyler paylaşıyorsunuz hanfendi 😂
başkasının bel gamzesine yükselme 😕
sende de varsa kabul ediyorum 😬😂
Sen beni göz göre göre aldatacak mısın 🤨
hayır tabiisii mi elimde ki ile yetiniyorum ben sevince 😭😭😬
İsteyebilerler bu normel olabilir ama bu bazıları için geçerli"Bedenime sahip olabilirsin ruhuma "asla repliği çekecek halleri yok 😂
Ahaha bence çekmeliler
Yavaş diyen erkek falan sjdjksd
Hisset diyen erkek 🫠
Vaouvv eveet 🥹
Bir ruhları varsa isterler isteyebilirler ama ruhları varsa.. Beni ruhunun olduğuna ikna etmesi gerek😄
😅
Cinsellik esnasında bilmiyorum da normal bi anda arkasını dönüp sarılınmasını bekleyen gördü bu gözler 🙄
Ahaha şaka herhalde
Vallahi billahi tillahi 😂
Duygu bütünlüğü birbirini tamamlamak çok önemli. Ama erkekler pek önemsemez gibi.
Ama önemli bir daha duygusuz seks istemezler sanırım 😅
Eğer fazlasını yaşarsa, aşağısını azını istemez 🙄
Erkekler teması bedeninde bekler cinsellikte duygularıyla değil arzuları heyecanlarını kitlenir
Arzular nedir peki? Duygu değil mi :D
Değil arzular cinsel turtuler isteklerdir
Cinsel dürtüler de duygudur :D
Erkekler bunlarla ilerler duygusal bir Gr his duymazlar o an
Değildir canim çünkü eekeler le kadınların cinsellikte ilerleme hisleri farklıdır biraz
Bak hisler diyorsun his eşittir duygu. Anlaşamıyoruz sanırım.
Erkekler çoğu kadınla hata hepsiylede birlikte olur sevisebilir ama kadınlar duygusal bir şey hissettmaden cinsellik yaşamaz sevismezler
Bu da bir yanılgı. Cinsel çekim hissettikten sonra erkek de, kadın da sevişir. Affedersin ama eskortlar her müşterisine duygusal bir şeyler hissetmiyor değil mi?
Erkekler eskortlarla aşk yaşarmış gibi sevişip opusebiliyor a ma kadın kar ve eskortlar bu temastan kaçıyor
Neyse, daha fazla uzatmaya gerek yok.
Ruhuna dokunulmasını isteyen var mıdır ki 😆😅
Varmış shdh
Kaçırmasınlar bari 😆😆
Nesilleri tükeniyor galiba 😅
Bilim insanları duysun nerde bu millet nerde bu devlet, koruma altına alsınlar😂
Ot gibi yaşıyorlar her şeyi üff amaam
Ay amaaan*
😆😆
Seks esnasına gelmişsek zaten ruhuma kalbime dokunmuştur yoksa o esnaya gelemeyiz
Vay
Erkeklerin büyük çoğunluğu bedende takılı kalır, ötesine geçip ruha dokunmak isteyen milyonda bir falandır belki
seks esnasında hangi anasını avradını ssiktimin erkeğinde ruh kalıyorki ruhuna dokunacaksın adamlar bizzat hayvana dönüyor 🤣🤣🤣
Önemli olanruha temas etmek. ten uyumu da çok önemli karşı cinsi sekse doyurmak için iyi bir uyarılması ve doruğa cikarmaktir
Kadınlar ruha dokunulmasını ister ve duygu besler erkekler için tabiki aynı şey geçerli değil
Erkekler kadınlarla seks yapmayı hak etmeyecek kadar ruhsuzlar bence. Ruhu olmayan da ruhuna dokunulmasını isteyemez
Erkekler o konuya duygusal yaklaşmazlar. Aksine kimse inandıramaz beni.
Merhaba,
Ben hepsini bir bütün olarak düşünüyorum ayrılmaz bir bütün!
Evet bizim narin ruhumuza dokunulmasa bizde yaprak 🍁 kımıldamıyor.
İster sadece seks yani ben şahsen istemem sevgi olmadıktan sonra saçma gelir
Erkekler ruha önem vermez ruh kadınlar için önemlidir
önemli olan temas etmek içine girmek gerekir yoksa çocuk olmaz
hayırrrrr:) en azından ben sekste ruh muh öenmsemem. ten uyumu, haz ve iyi sevişme öenmlidir
İsterler tabi, diğer türlü tuzsuz yenen yemek gibidir.
Tabikide ilişki zevkini kışkırtıp daha zevkli yapsr
Sence ister mi 😅 erkekler de ruh mu var
İstemezse şapşikdir sjdja
Tamam verme ben anladım shdj
hic sanmiyorum inan ki ahshahahhs
Ben de 😅
🥹🥹
Soruya bak nerede feminist kadın varsa buraya toplanmış dilerim İnşallah hepiniz erkeksiz kalırsınız da birbirinize sürüklersiniz
ruh mu yok daha neler..
Ruha dokunanilecek birini tanımadım. Ya sen?
Ruha dokunabilene rastladım.
Şanslısın o zaman ruhuna da dokunduysa
Önce ruhuma hitap etmeli. Bedenimden önce
Ahaha havalara bak
Bence dokunulmasını ister..
Sanmıyorum çoğu ruhsuz sanki
Heryerime dokunsun isterim
Ruhuna bile attırırım
Kadınlar daha çok ister
O esnada ruha önem verdiklerini sanmıyorum
Neden istemeyelim ki
Ruha önem verseydik belki 😄
Ruha dokunabilen var mı ki
Genelde bayanlar beceremiyor böyle şeyleri
İsterim istiyorum istedim 🔥
Tabi ruhada dokunması önemli
Tabi ki ister hayvanmıyız
İsteriz. Kuru kuru olmaz 🤣
Hayır bedenim olsun yeter ruh muh istemem 😃
Hem ruhen hem beden… iç içe gönül gönüle
Kesinlikle ruha da hitap etmeli.
O nasıl olacak
Tutkuyu, şehveti, sözlerle, gözleri de doyurmalı olacak. Ruha dokunmak da lazım gelir. Ama. Erkekler için farketmiyor pek sanırım
Bünye alışkın değil ondan dedim
Duygu hakim olmalı ki, seksin tadı çıksın
Evet amasyada
Ruha gerek yok
Bilemiyorum
İster tabi ki
İster.
Hani nerde seks yapiyozda osbir osbir kolum kaldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?