bak bu soru erkeğin yaşına ve dünyasına göre değişir. bir erkek vardır sadece orgazm hedeflidir. ki bunlara bakarsanız acelecidir. ama bir erkek vardır muhabbetle yapar bu işi. erkek kadın farketmez. sırrını çözenin bu işin bedenden çok beyinle yapıldığını bilir.
Gözbebeklerinin icine baka baka yarım saat 45 dakika doyasıya öpüşüp Kalbine söz geciremeyecek o an. Kalp atislarini nefesini kontrol edemeyecek Heyecandan kollarımın arasında tir tir titreyecek ve tamamiyle saf tecrübesiz birde doğallığı beni çıldırtır..
bence kişiden kişiye değişir. ben ruhuma dokunamayan bir kadını her yerde bulurum. hatta çok uğraşma. bugün bir kız arkadaşınla yemeğe çık biraz gez. günde 250 kağıt. 2 günde 500 . geceliği 500 olan çok güzel eskortlar var. herşeyi yapıyorlar. ama ruh yok işte. bence ruhunda ateşi yakması lazım partnerinin.
Seks romantik bir ortamda ise ruha dokunulması önceliktir. Lakin anlık sekslerde kadınlarda erkekler gibi bedeninin hayvansı gücünü yaşayarak anı geçirmek ister.
seks sırasında zaten bedenler birbirine yeteri kadar dokunuyor, bence ruha dokunabilmek, partnerin içini eritebilmek önemli. o zaman seks inanılmaz zevkli oluyor :)
erkek seks esnasında kadının boşalmasını ister. hedef budur. ben boşalana kadar 3-4 kez boşalan kadın tercih edilir. böyle yaprağın ince boşalamıyorum diyen kadından iş olmaz
Gübre cuvali hissi veren erkegin , ruhuna dokunamazsin icinden gelmez, onun bir ruhu oldugunu anlayamazsin 😀😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hem bedenime hem ruhuma dokunmalı, yeterli mi? Hayır. Gözüme, kulağıma, bedenime ve ruhuma hitap etmeli yani kısaca olgun bir erkeği doyurmak kolay değil. Her anlamda her açıdan doymak isteriz o yüzden belli olgunlukta kadınları tercih ederiz.
Seks öncesi biz onu yapıyoruz bedene dokunmak gibisi var mı. ben kadının değdiği yerlere dokunuyorum hiçbirşey hissetmiyorum o değince çok zevk alıyorum elektriklenme oluyor ürperiyorum
İkiside olmalı ama. onemli olan erkeğin gözü görmeden, kulağı duymadan, tenin değmeden keşfeder tatmadigi kendi vücudunda bilmediği yerlere hitap etmek
En İyi Cevaplar