Sözsüz iletişim, cinsel ilişkide büyük bir rol oynayabilir. Beden diliyle partnerine ne kadar etkili mesajlar verebiliyorsun? Beden dilini kullanarak cinsel yaşamınızda hangi ipuçlarını ya da işaretleri kullanıyorsunuz?

Sözsüz iletişim, cinsel ilişkide büyük bir rol oynayabilir. Beden diliyle partnerine ne kadar etkili mesajlar verebiliyorsun? Beden dilini kullanarak cinsel yaşamınızda hangi ipuçlarını ya da işaretleri kullanıyorsunuz?

Cinsel iletişimde beden dili aşırı önemlidir. Gözlerine bakarım, dudağımı ısırırım, okşanmayı veya yalanmayı sevdiği yerlerini yalarım-öperim, saçlarını okşarım, onu tahrik ettiğin bildiğim bir şey varsa (saçının hafifçe çekilmesi, kalçasına şaplak atılması, göğüsleriyle oynanması vb) onu yaparım. Karşımdaki insanı arzuladığımı ona belli ederim. Erkek her türlü zevk alır o yüzden kendimden önce karşımdakini düşünürüm. Karşımdakinin istekli ve beni arzulayan halini görmek beni tatmin eder zaten. Bir kadını orgazm edebildiğimi, onu tatmin edebildiğimi bilmek benim için yeterli bir zevktir. Kadındaki o tutku ateşini yalabilirsem zaten sevişme çok güzel geçer ikimiz için de.
Merhaba,
Beden dili önemli, sözlü olarak da önemli, önemsiz olan bir şey yok ki!
Dokunurken, bakışlar, elini tutmak, sarılmak, her şey dile gelir...
Cevap
5Cevap
İstediğimi açık açık göstererek
Göz, eller, ve şeylerle 🤭🤭🤭
Herkes te cinsellik sorularında foto olarak bunu kullanıyor adamların şeyleri meşhur oldu shsjsh
Şeylerle 🤣🤣
Onların beden dili de o🤪
Beden dili. Malum kadimlar romantiklikten hoşlanır. :) etkili beden diliyle fazlsıyla orgazma daha cabuk ulastırabilirim
Güzel değerlendiriyorum 😂
gözlerimden anlar herşeyi
Mukemmel bir heyecan ktabilir.
Türkiye de beden dilini bilen oran kaç acaba
Olması gerek
Değerlendirmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?