Dirty talk yaparken şiveli konuşmak nasıl olurdu ki "Sen benum neyumsun hee 😂 söyle deyurum lann sağa he k@lt@k🤣 ben napayrum şimdi sağa söyle hee napayrum 😂 bende karadenizliyim 😂 ayy benim biii gülmem geldi 🤣

Dirty talk yaparken şiveli konuşmak nasıl olurdu ki "Sen benum neyumsun hee 😂 söyle deyurum lann sağa he k@lt@k🤣 ben napayrum şimdi sağa söyle hee napayrum 😂 bende karadenizliyim 😂 ayy benim biii gülmem geldi 🤣

Bence bu durum iki kişinin birbirine olan fantezisi veya Duygu durumuna göre değişir, ama bizim ülkemizde genelde cinsellik yaşayan kişiler böyle şeyleri önem vermiyor yani böyle ahlaksızca kelimeler kullanmak önemli değil ama bazen renk katmak önemli, en azından hiçbir şey yoksa karşısındaki insanı ne kadar çok istediğini belli etmesi ilişkide haz ve renk katması açısından daha faydalı olacaktır.
Güzel olur ama bu planlı olmamalı o anki spontene gerçekleşen olaylar üzerine olmalı diye düşünüyorum ben mesela misyoner pozisyonundayken kulağına seni çok seviyorum diye fisildamak isterim kız da cow girl pozisyonundayken benim kulağıma fısıldayarak vajinasıyla beni becermeye devam edebilir çok güzel hissler bunlar 😊👍
Cevap
25Cevap
Fadimecuum, koca memelum sen nasi bi bacım peni eriteyisun. Sana çakmaya payilayrum daa.
Libidom düşer sahra çölüne döner benimki
Hayır bence renk katmaz.. zaten ilişki anında konuşulmayı pek tercih etmez insanlar
İşin rengini bozar , adamın aklına amcası gelmiş 😂
@alien9 amcası değil lütfen emicesi 😂😂
😂😂
Evet katar😄😄
Hahaha 😂😂
Değişik güzel olur gibi :D
Fenaaa 😂😂
Seviyor musun diret talking
@poseydonnn burada konu benmiyim peki beyefendi?
Benim için sizsiniz efenim
Bu da biraz komikb olmuş 🤣. Hayatta seks sırasında komedi olmamalı yoksa işin tadı kaçıyor.
Komiklik katar :D Yavaş ya uşağı belümü kırdın gibi :D
İnsanın zaten o esnada ağzının da aklınında ayarı bozuluyor 🤣🤣
Beni güldürür diye düşünüyorum bence şive renk katmaz pek ya hani ciddiyeti. alir gider 😃
Kötü bir durum ya tam yükselmişsin konunun geldiği yere bak :D :D
Dimi ama 😂 insanın modu yerle bir olur 😂
Kesinlikle kadınlarda ne olur o an bilmem tam olarak ama balonu söndürür küstürür çocuğu :D
😅😅bnde orta egeliyim artik nasil konusuyorsak 🤔
Anırma dedik nöğürüyün 😂
Nöğrüyün 😂😂
Şive sıçar resmen o işe😅
😂😂👍👍
Hiç sevmem, konsantre olamam :))
Laz uşaklarını düşünemeyrum😂😂😂
Bence katmaz iter bence bu ne böyle
Evet çok hoşuma gider
Şükür seçimlerim hep şivesiz ve düzgün aksanlı
🤣 🤣 İyi siyasete girmiyor
Küfür ve argo sevenler var onun gibi bir şey 🤣🤣