Uzun süreli ilişkilerde cinsel hayatta ne yazık ki iş, güç derken monotonlaşabiliyor. Sen ve partnerin cinsel hayatınızı heyecanı canlı tutmak için hangi yöntemleri deniyorsunuz? Yeni şeyler denemek konusunda ne kadar açıksın?

Uzun süreli ilişkilerde cinsel hayatta ne yazık ki iş, güç derken monotonlaşabiliyor. Sen ve partnerin cinsel hayatınızı heyecanı canlı tutmak için hangi yöntemleri deniyorsunuz? Yeni şeyler denemek konusunda ne kadar açıksın?

Yapmadığın şeyleri yapmalısın bazen mesela oral yaparken gırtlağına kadar almıyorsan böyle gırtlağına kadar alırsan erkeğin libidosu otomatik olarak artacaktır.
Ya da soft olarak cinsel ilişki yaşarken biraz daha sert davranmasını istersen bu da erkeği tespit edecektir.
Ya da hiç yapmıyorsundur bir defa izin veriyorum dersin bu da erkeğin acayip uçurur yani.
Ya da ben bunların hiçbirini istemiyorum dersen yatakta böyle kelepçe kostümü kıraç tarzı şeyler kullanabilirsin
Fanteziler kıyafetler eğlenceli mekanlar kuytu köşeler karavan kamp vs daha bir sürü seçenek isteyen zaten renklendirir odasını ama biri isteyip diğeri istemezse monotonluk baş gösterir cinsellikten bile soğuma sebebi olur
Cevap
13Cevap
Birbirini ozlemeli ve fantezi kismina onem verilmeli. mastürbasyon. Yapmaktan kacinmali
farklı pozisyonlarda yaparım farklı seksi elbiseler denetirim
Yenilik için değişik mekanlara seçerek işe başlanmalı
Arada bir birlikte tatile çıkın 👍🏻 mekân- yer değiştirmek iyidir..
İlişkimiz çok uzun (8yıl) ama henüz cinsel hayatımız başlamadı sklamxlx
İnşallah evlenınce ama adam o gece patlar bak demedi deme
Çeşit çeşit anlatmak ile olmaz
Farklı mekanlar olunca değişik oluyor
Yeni fanteziler denenir
Farklı pozisyonlarda, mekanda yaparım
Ne gerekiyorsa...
Partner önemli bunda
Partner edinmeyerek
Fanteziler felan
Kimse yokki amasyada
Yeni kıyafetler..