+1 yılHeyecan dediğin zaman fantezi gelir. Fantezi seksin bel kemiğidir. Adrenalini daha yüksek tutmak istersem eğer 2 kadınla ilişkiye girerim ve bu bana büyük bir haz verir. Tarif edilemez yaşaman lazım😊
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim aklımda 😇
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı fanteziler yeni mekanlar vs:)
158 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖrnek olarak bdsm, teşhircilik, açık alan fantezisi, cuckold, role play vs.
Soran+1 yılTeşekkür ederim misal verdiğin için ☺️
Cevap sahibi+1 yılNe demek, peki senin aklında bir misal var mı:)
Soran+1 yılSm hoşuma gidiyor nedense. Aşırı zevk alıyorum bilmiyorum nedenini🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılBdsm nin sm si mi bunlar ve öyle ise hangi rolde kendini düşünüyorsun:)
Cevap sahibi+1 yılhttps://eksisozluk.com/entry/66240934 bu arada bu fantezi listesini de veriyim denemek isteyecekleriniz olabilir:)
Soran+1 yılBen pasif olan taraf olmayı seviyorum🙆🏻♀️ kusura bakma bir sürü yorum geliyor 😂
Soran+1 yılFantezi misalleri için teşekkürler 😍
Cevap sahibi+1 yılAhaha görüyorum görüyorum:) tahmin ettiğim gibi itaat etmeyi seviyorsun neden zevk aldığın ortada birinin sana hükmetmesi seni cezalandirmasi ödüllendirmesi senin sahibin olduğunu hissettirmesi ve acıdan zevk almak bu rolden zevk almanın nedenleri:)
Cevap sahibi+1 yılNe demek fanteziler konusunda aklına takılan olursa sorabilirsin bdsm konusunda da:)
Soran+1 yılAyneeeennn o kadar güzel açıklamışsınki😍 insan resmen çıldırıyor yaaa 😍 hiç bitmesin istiyorum bazen 😂 cami veya kilisede olmasın bence çarpılırız mazallah 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha bir tutku haline gelmiş gibi görünüyor bu karakter sen de ne kadar güzel:) ki yöneten iyi yönetiyor ve yaratıcılığı yüksek ise güzel oyunlar ortaya çıkar evde ya da dışarıda:)
Soran+1 yılAynen öyle 😎😂
Cevap sahibi+1 yılKilise hakkında bilmiyorum o ortam insanda farklı etkiler bırakabiliyor buna heyecan haz gibi şeyler de dahil:)
Soran+1 yılBakıyormuşuz Papa’da katılıyormuş ahahahah😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılUmarım oyunlar konusunda yaratıcısınizdir bdsm fantezisini yaşayan pek çok çift o noktada tıkanıyor:)
Soran+1 yılBiz birbirimize bayağı alışıkız :)
Cevap sahibi+1 yılAhaha:d onu bilmem de bir rahip ya da bir papaz olursa bak emin değilim katılma konusunda akılda bir şüphe yani:d
Cevap sahibi+1 yılO halde yaratıcı oyunlar bulabiliyor iseniz ne mutlu:)
Soran+1 yılPapaz ve rahipler nock out ahskdlf😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha, aklıma şu da geldi bir rahibe kıyafeti ve bir rahip ya da papaz kıyafeti ve kilise, güzel bir üçlü gibi duruyor:d
Soran+1 yılValla iyi fikirde kilise boş durmuyorki yapalım😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılDirek kilise ile başlamak gerek o zaman ilk bir evde bu denenir sonra kiliselerde bir araştırma yapılir uygun bir tane bulunursa neden olmasın yani:d
Soran+1 yılBencede 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu biraz uç fantezi ama buna bile sıcak bakıyorsun gayet iyi ya gayet iyi:d
Soran+1 yılGrup güzeldir yaa hayallerimde yer alıyor yani 😂
Cevap sahibi+1 yılGrup hayalin mi vardı yani bu daha da uç oldu tabi:d sevgilinin bundan haberi var mı peki:d
Soran+1 yılVarda o pek sıcak bakmıyor ya🙄
Cevap sahibi+1 yılAklındaki grup nasıl bir şey peki:) pek sıcak bakmıyor durumu varsa bir ikna süreci ile yumuşatilabilir eğer tamamen karşıt değilse yani sadece sıcak bakmıyor ise:)
Soran+1 yılBen sevgilim ve bir başka erkek olsun istiyorum ama işte sevgilim sıcak bakmıyor🙄
Cevap sahibi+1 yılCuckold hakkında düşüncen ne peki:) ve çok normal bir erkek daha olsun dediğinde sıcak bakmaması birden bunu söyleyince kabullenmek kolay olmaz, yavaş yavaş ona bu düşünceyi alıştırarak onun içini ve zihnini rahatlatarak bu fanteziden onun da zevk alacağını hissettirerek bu fanteziye onu ikna edebilirsin, çünkü şu an zihni buna hazır değil:)
Soran+1 yılCuckold bilmem nasıl bakar sevgilim ama aslında pekte bir farkı yok gruptan :)
Cevap sahibi+1 yılFarkı var, cuckold da sevgilin izleyici rolüne bürünüyor grupta ise katılımcı yani o da sevişmenin içinde ve yine cuckold da teşhircilik de önemli bir detaydır frikikler vs, yani cuckold gruba göre daha derin ve daha geniş detaylar içeren bir fantezi:)
Cevap sahibi+1 yılcuckoldied.blogspot.com/.../gunyuzune-ckanlar.html bak mesela bir cuckold fantezi örneği:)
Soran+1 yılBunu asla yapmaz 😂 yani yaptırtmaz bana 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılPeki sen yapmak ister miydin:) o şu anda grubu da yaptırmaz çünkü cuckoldu bırakalım grup da da şu an uç duruyor onun için:d
Soran+1 yılYani hiç yapmadım ama dediğim gibi aslında gruptan sadece bir farkı var sevgilimin beni seyretmesi 😄 güzel olurdu aşırı heyecanlı
Cevap sahibi+1 yılHeyecanı çok fazla olan bir fantezi zaten sevgilin seni başka bir erkekle ve zevk alırken zevkle ona bakarken izleyecek çok farklı bir haz var burada:) ve sadece seks olarak da düşünme başka birine onun yanında iken yaptığın bir teşhircilik de yine cuckolda dahil:d
Cevap sahibi+1 yılNeyse cuckoldun içine daha fazla girersek çok daha farklı fanteziler de var konuş konus bitmez:d
Soran+1 yılYaaa beni resmen çıldırtmak üzeresin sevgilime yazmak üzereyim böyle bir şey yapmak istedğimi 😂😂😂 ayrılma sebebimiz olur net 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSakin sakin çıldırman güzel daha da çıldırtabilirim çünkü bu konu bu fantezi seni tahrik ediyor belli ki ve kışkırtıyor:d ama bu fanteziyi istiyorsan dediğim gibi birden söylemek değil de yavaş yavaş onun zihnindeki sorunları rahatsızlıkları asarak onu rahatlatarak ve onun da bundan tahrik olmasını sağlayarak yavaş yavaş açılmaj gerekiyor yoksa durum dediğin gibi olur:)
Cevap sahibi+1 yılwww.begformistress.com/2018/08/cuckold-fantasies/ bunlarda belli başlı cuckold fantezi tipleri mesela:d
Soran+1 yılAyyy sence sonradan hemfikir olur muyuz yaaa🥺
Cevap sahibi+1 yılAhaha neden olmasın:) pek çok cuckold erkek öncesinde çok kıskanç olan erkekler oluyor genelde ama sonra cuckold arzularıni keşfediyor belki sevgilinde de böyle olabilir:)
Cevap sahibi+1 yılCuckold fantezi tiplerinden hangileri hoşuna gitti peki:)
Soran+1 yılAslında iki yabancı erkeklede fena olmaz ha :) tabi ilk önce ben benimkini bir yabancı erkeğe alıştırmalıyım😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılUuu düşündüğümden daha da uç arzular taşıyormussun ruhunda:d yabancı iki erkekle hele de sevgilinin önünde tahmin hayal edilemeyecek bir zevk dalgası haz parçaları diyorum zevkten kendinden geçme durumunu yaşarsın keza sevgilin de:)
Soran+1 yılGerçekten buna müsade edecek erkek var mıdır acaba?
Cevap sahibi+1 yılİşte onun için de dediğim gibi onu yavaş yavaş alistiracaksin bu düşünceye hani mesela alıştı sıcak gelmeye başladı diyelim önce sevişirken hayalinizde birini araya alırsınız sonra internette başka bir erkekle sexting ve her şey güzel gidiyorsa son olarak da bir erkekle sevişme şeklinde bir süreç her şeyin daha rahat ilerlemesini sağlar:)
Soran+1 yılHaklısın onunla konuşayım arada tatlı atışlar yapayım 😎 ya senden iyi seks terapisti olur ha 😂
Cevap sahibi+1 yılŞu an konuştuğun erkek sorunun cevabındaki erkek olabilir belki olabilirsin mi acaba... :d benim bu yönde arzularım var yani ve sevdiğim kadın böyle bir zevki merak ediyorsa onu zevkle izlerrim diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAhaha bence de olur ama aykırı fantezileri de destekleyen bir terapist tabi çiftlerin cinsellik konusunda arzularını beraber yaşamasını sağlamak bu da güzel yanı sorunu çözmek:) dediğim gibi ama konuşurken tatlı atışlar yaparken onun zevk alacağı şekilde yaklaş onu kışkırticak şekilde gerekirse onun zaaflarını kullanarak:)
Soran+1 yılNe güzel böyle bir zevke sahip olman :) sevgilimi baştan çıkartmanın yolu geldi artık 😈
Cevap sahibi+1 yılHer zaman farklı uç fantezi ve zevklerim var:) bazen bunları hikayelerime de aktarıyorum yazarak. Evet o yollarda tabi senin bileceğin yollar artık ne yapman gerektiğini biliyorsun:d
Soran+1 yılTeşekkür ederm :) bu ara hikaye yazıyorsun demek... ay bana da göndersene 😍
Cevap sahibi+1 yılİstersen özelden göndereyim ve fikirler ya da süreç konusunda sorunların soruların olursa da ordan konuşuruz:) fakat rahatsız olacaksan burdan da gönderebilirim hangi türlü istersen:)
Soran+1 yılÖzeldende yazabilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılSen yazabilirsin çünkü ben gizliden çıktım:d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCorona var Corona ne cinselliği kuş ötmüyor beybiiii 😂😂 değişik yerler değişik pozisyonlar denemek lazım papas hergun pilav yer mi 😃🤪
112 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaaaah😂😂😂😂😂 bayıldım bu yoruma 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 yapicak birşey yok 😱😱
Soran+1 yılValla corona hayatımızı mahvetti yaa 🙄🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılHiç sorma o konutu artik dalgasına vuruyorum zaten 😂😃 baksana bir tane video vardı izledin mi bilmiyorum. kadin senin bu durumu anlatıyordu süperdi 😂😂
Soran+1 yılAhahahahaha hangi video acaba? 🤔😂
Cevap sahibi+1 yılKadın bir tanesi isyan ediyor bu duruma 😃😂😂 benim sevgilimin yanıma. gelmesi bile vali iznine tabi diye 😃 hatta komşuları içinde diyor her akşam her akşam yapilmazki arkadaş yapan var yapamayan var diye izlemedin mi 😂
Soran+1 yılAy hayıırrr ben bunu nasıl kaçırdımmm😱😱😱😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYazık yaaa sana yaa valla 😃😂😂
Cevap sahibi+1 yılDur bulabilirsem atarım şimdi 😃😂
Soran+1 yılTamam bekliyorum😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok yaa nasıl arattigimi bulamadım ki uğraşıyorum şuanda 😃😂
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/XI6odY3NHjQ
İzle izle 😂😂😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu aralar sanal seks ile heyecan katıyoruz malum. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılNe hallere düştük bee 😂😂😂
+1 yılMekanı değiştirirsin
Çeşitli kostümler kullanırsın
seks oyuncakları eklersin
seks senaryoları kullanırsın10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatak odasında kendimizi videoya çekerek ya da lcw soyunma kabininde yaparak :)
18 Yorumla
Soran+1 yılMillet duymuyor mu lcw soyunma odasında?😄😄
Cevap sahibi+1 yılNefeslerimiz çok hızlı oluyor tabi ama inleme noktasına gelmiyoruz :)
Soran+1 yılVay bee bunu denemeliyim 😄
Cevap sahibi+1 yılÖnce bir evde deneyin. Ayakta hafif öne eğilerek yapbiliyo musunuz diye :)
Soran+1 yılBunı bir konuşayım benimkiyle 😂
Cevap sahibi+1 yılEvli misin :)
Soran+1 yılHayır değilim :)
Cevap sahibi+1 yılEvliyken bu değişiklik iyi geliyor da :) sizin ilişkiniz evliler kadar monoton değildir zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin gizli ve edepsiz bir fantezisi vardır kesinlikle
110 Yorumla
Soran+1 yılUuu evet tabikidee 😎
Cevap sahibi+1 yılÖyle böyle gidiyor işte 😉
Oda sıkınca başkasına geçiyoruz
Zamaniyken yasanmali güzel şeyler
Soran+1 yılAynen 😇
Cevap sahibi+1 yılSenin heyecanın ne? 😉
Soran+1 yılBende bir sürü heyecan var 😂
Cevap sahibi+1 yılYaz işte. Faydalanalım bizde. Körelmesin cinselligimiz
Soran+1 yılBen en çok balkonda seviyorum ya
Cevap sahibi+1 yılBaşka olsun. Bizim balkon çok açık 😂
Ve karşı binalar çok yakın. Yabancı bir yer olsa olur ama ikamette yapamayız
Soran+1 yılBizim burada da öyle ama gavurlar alışkın tabi kızıyorlar hatt bir keresinde polis gelmek üzereydi😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılIşte bunun Tr de karşılığı linç. O yüzden açık hava sadece uzak yerlerde
+1 yılzaten heyecanlı gerçı 20 25 gundur değilde neyse :D
04 Yorumla
Soran+1 yılHep Corona 🙄🙄
- +1 yıl
ya korkuyorum yoksa arasam gelecek varda grıpten gıtmeyek şey uğruna :( valaha daraldım ama ha
Soran+1 yılİnanırım ben bile sıkıldım siz erkekleri hayal edemiyorum bile
- +1 yıl
valaha çok fazla dayanamam ama zanedersem :) geçen senmı yazdıydın bana aynı konuyu konuştuk :D
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yıliple bağlayarak, saçını at kuyruğu gibi çekerek, boynunu sıkarak vs vs.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayal edemeyeceğini çok daha ötesinde şeyler yaşatırım heyecanlandığın her an adımı sayıklarsın
00 Yorumla
+1 yılOnu benimlen karı bilir sen ne bileceeaan
118 Yorumla
Soran+1 yılNiye bilemem mi 😂😂
- +1 yıl
Yook ne bileceaaan
Soran+1 yılYani eşinle arandakini bilemem haklısın 😂😂😂😂
- +1 yıl
Eşimde canlı kanlı bir varlık değil kafamda hayal ediyorum ama aynı duyguyu bire bir yaşatmasada gerçeğe yakın yaşatıyor
- +1 yıl
Oda olmasa ne bok yerdim?
Soran+1 yılBilemeyeceeaaammm😂😂😂😂
- +1 yıl
Senin gibi duvara kapıya sürtünerek ömür geçirirdim işte en fazla o olurdu 🤣
Soran+1 yılAaa şimdi fena ön yargılısın 🙄🙄
- +1 yıl
Belki kişi ve kişiler değişe bilir ama bir sürtünme söz konusu
- +1 yıl
Kapıya bacaya sürtünüyosan yine iyide çobanın deyneğine sürtünme derim 😅😂
Soran+1 yılAhahahahah iş işten çoktaaan geçti 😂😂😂
- +1 yıl
Kaşınıyor illa sürtünücem mi diyorsun 🤣
Soran+1 yılSürtünme işi çoktaaan geçti diyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Oo sen çabuk pes edenlerdensen beni engelle direk ayrı dünyaların insanlarıyız 😂
Soran+1 yılYahu ondan demiyorum😂😂 sürtünme olsun tabi 😂😂 kaşıyasınki kaşınasın diyorum 😎😂
- +1 yıl
bunları burada konuşmamı beklemiyorsun heralde😁
Soran+1 yılYok yok konuşmayalım😂😂😂
- +1 yıl
Ne kaşıyorsun ne kaşıtıyorsun sen dağa taşa cık öğle sıçağında 🤣
Yokki neye heycan katalım
14 Yorumla
Soran+1 yılTabi Corona gıcık etti bizi 🙄🙄
Soran+1 yılAnladım bu üzücü olsada eminim yenisi olur 🙁 terkedeni boşvereceksin 🤷🏻♀️
+1 yılFarklı mekan ve kıyafetlerle
10 Yorumlaah demeyıp oh dıyerek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yaşamadığım için bişey diyememki
10 Yorumla
+1 yılÇıtır bir hatun bularak 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerimi dinleyerek ve fantaziler uygulayarak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni kontrolden çıkaran bir kan tutkum var.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir kan tutkusu o ya? 😄
Oo dolu😂
13 Yorumla
Soran+1 yılMisal verir misin? 🙂
Soran+1 yılTüh ya :/
Cinsel arzunun heyecanı yetmiyor mu sana
04 Yorumla
Soran+1 yılO farklı heyecan farklı 😀
Soran+1 yılYani cinsel ilişkide böyle büyük bir heyecan yaşamadan bahs ediyorum
+1 yılburda idare ediyorum ben
10 Yorumla
+1 yılPipime kukla takarım)))
00 Yorumla
+1 yılrol yapma ve kontrol oyunlarıyla olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oluyor o misal verebilir misin?
- +1 yıl
özelden verebilirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSwinger ile katılır/)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. farklı şeyler denerm
10 YorumlaHiç bir türlü
00 YorumlaGizli saklı yaparak
08 Yorumla
Soran+1 yılYaptın mı hiç?
Soran+1 yılSinemada nasıl yapıyorsunuz ya? 😂 yakalansanız ne olabilir? 😂
Soran+1 yılBunu sevgilime söyleyelimde bizde deneyelim 😎
Soran+1 yılTamam teşekkürler 😄
+1 yılUçuk fantazilerle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHard yapıyorum ve fanteziye bayılıyorum
00 Yorumla