Çoğu evli kadının iç varyansinidir. Arzuladığımız erkeklerle evlenmiyoryz daha çok güven besledigimiz erkeklere yöneliyoruz fakat Arzu? Evlenmeden önce cinsel hayatı bilmediğiniz için karşılaşınca beğenmiyoruz. O kadar cinsel tabu varki çok abartılmış oluyor ve eslerinizle ilişkilere girince anlamişlasiyor. Cinsel hayatımız olsa belki doğru kararlar veririz evlenmeden arzulamadigimiz erkekle evlenmeyin en azından öğreniriz cunki siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBoşuna demiyoruz "evlenmeden önce mutlaka test sürüşü yapın, nikahtan sonra tatsız sürprizlerle karşılaşmayın, üzülürsünüz" diye. Tam da bu nedenle nikahsız cinsel ilişkinin tabu olması anlamsız. Çok iyi eş/baba olur dediğin adama cinsel arzu duymadan evliliğin yürümesi mümkün değil. Evlenmeden seks yapmak normalleşmeli ki, kimse cinsel tatminsizlik riskini göze alarak nikah masasına oturmasın. Aynı şey erkekler için de geçerli. Çoğu erkek, eşinin isteksiz, uyuz, soğuk olduğunu evlendikten sonra görüyor, iş işten geçmiş oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBurada barım barım bağırdım yazılarımda arzuladığınız erkekle evlilik değerlendirin diye ama millet topa tuttu beni sapık olmakla suçladı. İyi insan olmanın, merhametli olmanın hiç değeri yok mu diye saldırdılar üzerime resmen taşladılar :D
09 Yorumla
Soran1 yılŞöyle bir durum ar kadinlarin fıtratında bizler cinsel ilişkiyi bilmediğimiz için toplumsal olarak nasıl olcagini bilmiyoruz bu seçimin. Aruzladigin bir erkek geçici o anki bir şey de olabilir. Buyuzden kadinalr yinede seçimi güven kısmından yapmaya devam edecektir. Eğer bu toplumda bakirelik ne zamn onemsizlesirse o zmn kadın istediğini seçme özgürlüğünde olacak bizler sadece şansa yatan kadınların belki adamın şeyi bamya gibi çıkacak? Ne yapilirki onunla.
- 1 yıl
Bak işte burada da hata yapıyorsunuz. Bir erkeği arzuladığında şeyi bamya gibi çıkması senin için sorun olmayacaktır.
Diğer yandan bakirelik çok değerli birşeydir bu yıllardır böyle geldi böylede gidecek. Ama değişmesi gereken şey bakire olmamak kötüdür olgusu. Bakire olmamak kötü değildir, bakire olmak çok iyidir.
Çünkü kadınlar yatakta teslim oldukları erkekleri unutamazlar hem biyolojik hemde zihinsel iz bırakır biz erkeklerden farklı olarak.
Soran1 yılAbi be unuttum. bakkreligimi verdiğim adamı ne saçma bir şey hcjdjdj bence bu sizin kuruntunuz bakirelik benim için hiçte önemli olmadi? Biraz artık bizi dinleseniz biz bakirelige önem vermiyoruz akdinalrnolarak sadece tolkum baskısı yüzünden saçma bir baskı altındayız. Bakirelik szilere yarayan egonuzu tatmin etmek güvende kalmak istediğiniz bir şey bizler ilk ilişki yasaodgimiz erkeleri. her zamn unuturuz. cunki her zamn daha iyisini buluruz ve ilişki yaşarız.
- 1 yıl
Geçmişi erkekerle dolu olan hiçbir kadını alfa yüksek değer bir erkek kabul etmeyecektir. Evet erkek bulursunuz kadının erkek bulması çok çok basit. Dişi maymun bile dişi olduğundan erkek bulur çünkü vurup gidecek çok aslan parçası var.
Ama o hayatınızı sürdüreceğiniz koruyucu yüksek değer erkeğe asla ulaşamazsınız çünkü onun kriterleri var. Unutma çok erkek sahibi olmak değil gerçek adam gibi adam sahibi olmak önemlidir.
Kadının geçmişi, erkeğin geleceği önemlidir. ;)
Soran1 yılTamam abicim git ölçülerini kendine göre yasa.
- 1 yıl
Birgün beni anlayacaksın :D
Sağlıcakla kal.
Soran1 yılSöylediklerinin var olup olmayisi nasıl yaşadıkları hiçte önemli değil. benim için. kendim için yaşıyorum ben. Önceliğim kendi eglencem kendi yaşantım evim var arabam var sağlam bir işim. var. Birde sitemini anliyorum sen biraz bana belliki gıcık aldın ve bir kadının busekilde düşünmesi san. hos gelmediğinden assagilamaya calismissin ama komik olmuş
- 1 yıl
Ben kimseyi aşağılamam. Hiçkimse benden aşağıda da değildir yukarıda da bu konuya açıklık getirmiş olayım.
Diğer yandan siz kadınlar olarak nasıl ekonomik gücü yerinde zeki koruyucu güçlü erkek tercih ediyor ve bu erkek varken diğerine gitmek istemiyorsanız, biz erkeklerinde kriterleri kadının geçmişinde yaşadıklarıdır. Bunu reddetmek ya da etmemek birşeyi değiştirmez.
Kadınlar nasıl yüzyıllar boyu o güçlü erkeği istemiş ve istemeyede devam edecekse, erkekte o temiz kadını hayatının aşkı yapıp diğerlerini geçiçi görmeye avlamaya çalışmaya devam edecektir.
Erkeklere nasıl adam olun güçlü olun iş sahibi olun koruyucu olun diye tavsiyelerde bulunuyorsam, kadınlarada temiz kalın diye bulunuyorum.
Yanlış anlama beni kimsenin hayatı ilgilendirmez herkes gider hayatını yaşar hata yapar düzeltir ya da düzeltemez. Sadece bir tavsiye anlayanlara :)
Soran1 yılSenin dediğin erkekler Türkiye'deki cins abi. Sizler Rus kadınları ile evlenirken misal bunları krater olarak sorgulamiuorsunuz. teniz kadın geçmişi temzi he hcjfjdjf o TC kizlsri için geçerli sizin için. Ben zaten yurt dışında yaşıyorum lütfen boşuna nefesini tüketme bu kriterler burada yok.
Kendin demişsin güveneceğimiz kişilere yöneliyoruz diye cinselliği iyi yaşayacagın kişiyle oldun diyelim güven yoksa o da olmayacak? gerçi çok kadında güvendiği kişileri arzulamıyorum diyerek başkalarıyla aldatıyor ama neyse
05 Yorumla
Soran1 yılNe yapcaz o zmn abi sizlerde devamlı bizlere yanlış kişileri seçiyorsunuz diyorsunuz doğru insanım var ortada insan kendine bile kazık atabilen bir nankörken
Soran1 yılBoyel bir kratermi var doğrulik kreteri benim için bu doğru.
Soran1 yılBen şu an çok mutluyum valla. Aldığım alacağım kararlar zaten beni ayakta tutuyor.:)
- 1 yıl
Mutluysan doğruyu bulmussun demektir bence başka yerlerde arayacagın istediğin cinselliği mutlu oldugun kişide yaşatmayı ısrarla dene farklı yöntemler geliştir zaten bir kere dışarı yöneldin mi pişman olacaksın ve bu ömür boyu vijdan azabına dönecek sen iyisimi ne yapmak istiyorsan eşin üzerinde yap, benden abi tavsiyesi bu kadar gerisi sana kalmış
Türkiye’de evlilik erkek ve kadın için sürpriz kutu gibidir, sana görünüşünü gösterirler, seversin derler, anlaşırsın derler… Bir bakmışsın ne hayalindeki kişi o ne istediğin kişi.
06 Yorumla
Soran1 yılAynen
Soran1 yılAynen ya. Ben misal yıllarca aldatmamisimda sonradan baktimki kadınlar 38 yaşından sonra aldatmaya başlıyorlar çoğu. Dedim yaşım. gelmis hcjdbnfdn
Soran1 yılGelmiş abi yapcak bir şey yok çocuk büyüdü arfik herkes kendi yoluna.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılo zaman boşan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğru dusunuyorsun
Evlendiğin insanla tam anlamiyls birbirini tamamlaman lazım olmayınca zor bir durum
sende eşini arzulamiyorsan ama seviyorsan ve evliliğine bagliysan
yalnizken video vs izleyerek kendini olabildiğince rahatlat
02 Yorumla
Soran1 yılmaalesef onlar artık tensel ihtiyacımı karşılamıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılKendi adıma ben böyle bsey yapmam yani cinsel arzu duymadığım bi adamla evlenmem hayat zindan olur yani. Sevmiyorsundur ki o adamı. Hayat nasıl geçecek
34 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ama bu evlilik sürecinde kinlestirdi beni. saygı sevgi maalesef uzun iliskilerde bozuluyir ve insanlar birbirine karşı iyileştirici olmaktan vazgeçiyor buyuzden başka yerlerde iyileşmeye çalışıyor. Bende kendim için özgürlüğümü yaşayacağım. O ne yaparsa yapsın
Cevap sahibi1 yılAnladım. İşte bu durum biraz sıkıntı. Arzu duymamanın sebebi var. Adam sonradan değişmiş. Ama hiç bsey çözümsüz değil hala hayattasınız ve sağlıklısınız sevdiysen bu adamı yine sevebilirsin. Konuşun bence açıkla durumunu gerekirse doktora gidin
Soran1 yılYok ugrasmiyacagim arfik bende bitti. Kadinalr ugradmayincs böyle oluyor bu ilişki için. degmez.
Cevap sahibi1 yılAma kocan senin ayrılmıyorsun da aynı evde olmaz ki böyle gider aldatır eder seni üzecek başka şeyler yapar
Gizli Üye(36-45)1 yılBelli bir yılı aştıktan sonra aslında sexin evdeki gibi değilde daha farklı ve zevkli olduğunu anlıyoruz. Etrafımızdaki bazı erkekleri ve kadınları fark edip arzuluyoruz. Birde onu masst yapıp hayal edince iş farklı oluyor. Kaç yıldır evlisin?
02 Yorumla
Soran1 yıl17
Cevap sahibi1 yılPeki evde tel kaldığınzda bişeyler deniyormusunuz
Gizli Üye(25-29)1 yılZor bir durum olmalı arzulamadığın birisi ile aynı evde aynı yatakta olmak peki ne zamandır evlisiniz?
39 Yorumla
Soran1 yılEvet zor. ilk başta bu çokda önemli gibi olmadı ama sonradan artık bende insanım ve arzu etmek istiyorum cinselliği cilvelenmek istiyorum ama eşime karşı değil. 17 yıllık evliyiz biz. Uzun zamandır aldatmadim artık üç dört yıldır artık aldatma aşamasına geldim. Birde arzulatmak için birşeyde yapmıyor evlenince erkekler. Misal bakmıyorlar kendilerine. Sevgi her şey demek değil işte.
Cevap sahibi1 yılEvet haklısın sevgi her şey değil tabiki kadına kendini mutlu değerli hissettirmelisin erkeklerin geneli böyle bakımsız zaten dikkat etmezler seviyor evlendi diye her şeyine katlanacaklarını sanıyorlar uzun zamandır da evliymişsiniz çocuk var dim
Cevap sahibi1 yılDimi
Cevap sahibi1 yılVe sakın aldatma biraz daha bekle haksız duruma düşme
Soran1 yılAynen canım
Cevap sahibi1 yılÇok kötü bir durum cidden ya gizliden çıksam istek atabilir misin bana sana da uyarsa tabi
Cevap sahibi1 yılErkek mi sandın beni kötü hissettim ajandjskalq
Soran1 yılKendim için yaşıyorum artik kimseye haksızlık yapmiyirum.
Cevap sahibi1 yılKendin için yaşayacaksın zaten hayat senin bir kere geldin kahretme kendini yalnızsın öyle hissettim çıkmazdasın o yüzden konuşmak istedim bende uzun bir yolculuktayım şu an arkadaşlık ederdin 😂
1 yılÇelişkilerle dolu yaşam onları çözemediğin sürece mutlu olamazsınız. Çiftler birbirine mutluluğu zehir eder.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet bu konuda haklısın. Ne yazık ki evliliklerin %80i bu nedenden dolayı bitiyor.
06 Yorumla
Soran1 yılBitmese bile aldatma bu sebepten
Soran1 yılValla kendim yeni doğmuş gibi baslicam. Cunki o duygularım var. Tekrar aşk tekrar tutku tekrar heyacan özgürlük cinsel ilişkiyi deniyecegim. Her türlüsünü. Yani evli olmakla bir bok kazanamadık ne değer ne sadakat. oyuzden ne merak ediyorsam onu yasayacagim. kendim için sadece bagimsizca..
Soran1 yılKendisi bosansin okdar ilgilenmiyorumki o tarafla artık.
1 yılNişanlılık dönemi bu yüzden var aslında. Evleneceğin kişiyi tanıma şansın var.
02 Yorumla
Soran1 yılBunu ilk zamanlar önemsemiyorum evlilikte yıllar sonra eksikliğini farkedip kadın olduğunu hissetmek istiyorsun nişanı iken bu toplumda bir bok yapılmıyor.
- 1 yıl
Evet ne yazıkki siz kadınların aklı biraz geç kendine geliyor. Böyşe olumca da hem kendinize hem de eşinize yazık etmiş oluyorsunuz.
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılArzuladığın ama güvenmediğin bir erkekle de evlenebilirdin tercihi sen yapmışsın.
03 Yorumla
Soran1 yılBuyuzden kadınlar 38 yaslarda çocuklarını buyutunce aldatmalara başlıyornus yani aslında bir şey kaybetmiyoruz seçtiklerimizi iki turlude zamni gelince yaşıyoruz.
- 1 yıl
Tabi o da karakter meselesi
Soran1 yılAynen. Kendin için yaşamak güzelmiş
Evet bizdede evlenilecek kız eğlenecek kız muhabbeti yaptılar
03 Yorumla
Soran1 yılAynen
1 yılEvlenmeyin yerine sizi gerçekten arzulayan erkekle evlenerek bu sorun çözülür sanırım.
00 Yorumla
1 yılUyum çok önemli cinsel yönde uyum karşılıklı istek yoksa o evlilik çekilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeler var mesela sizs uymayan neleri istemiyorsunuz
05 Yorumla
Soran1 yılYani bir şey yok aslında beklediğim eşimdem cunki o katogoride değil aşk yasanilcak birisi değil. Sadece güvendigim için evlendim seksi değil falan filan
Cevap sahibi1 yılAşk yaşanılacak biri nasıl oluyor ki
Soran1 yılNe demek nasıl oluyor. Evlenilecek erkek eglenilecek erkek işte oluyor
Cevap sahibi1 yılBence en güzel evlendiğin erkekle eğlenirsin helalin, özelin, sana ait olan eşin sonuç olarak çekineceğin utanacağın düşüneceğin bişey yok
Soran1 yılİstemiyorum onu artik sıkıldım.
Gizli Üye(36-45)1 yılevlenmeden önce cinselliğe kendi adıma karşıydı, yapmadık ve mutluyuz şükür ama çoğunluk dertli
bu konuda erkeğe çok görev düşüyor aslında ve mutluluğa götürecek basit görevler00 Yorumla
1 yılAynı arzu her zaman olmuyo ilk basta çok arzuluyoruz belki ama sonra gidiyo o arzulama
08 Yorumla
Soran1 yılE sevgide bir yere kadarmış abi onuda gördük
- 1 yıl
İlla arzu olacak diyon yani 🙂
Soran1 yılİkiside olur. İnsan isteyince oluyormuş
- 1 yıl
Esin seni arzuluyormu peki
Soran1 yılValla o sekiz yıldır tadavi bile olmadı erkek. Boşalması için. Arzultip arzulamamsi artık umrumda değil o tren geçti
- 1 yıl
E ne yapmayi dusunuyosun
Soran1 yılKendime yaşamayı.
- 1 yıl
Durum karışık
- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılBu konu derin bir konu uzun uzun konuşmamız lazım. Gel bi konuşalım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Arzu yoksa seks mecburiyetten oluyor
07 Yorumla
Soran1 yılAynen sevmiyorum oyuzden seksi
Soran1 yılAynen ya kalitesiz resmen. bıktım ne öyle. caresinede bakmıyor erken boşalma devamlı sekiz senedir bıktım
Soran1 yılYok
1 yılikisi bir arada yok mu
04 Yorumla
Soran1 yılVardır illaki denemek lazım
- 1 yıl
hatta 3ü bir arada bile var
Soran1 yılBoş ver onu sonra bakarız.
- 1 yıl
sade içmeye devam o zaman hahahahahaha
1 yılBasit şekilde atlatmanız mümkün
00 Yorumla
1 yılÇok iyi anlıyorum seni
02 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
- 1 yıl
Konuşmak ister misin ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılİşte ondan sonra boşanmalar artıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlilik ve seks başka şeyler bence
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
Renlendir sende çeşitli obje olabilir veya giysi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZamanla olur o.. yaşlar kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet ya bir zaman sonra böyle oluyor
00 Yorumla
1 yılAyrıl hayat çekilmez
02 Yorumla
Soran1 yılAyrılmak düşünmüyorum. Cunki afzuda biten bir şey belki bu eksikliği dışarda bitiririm. Eve yansitmam.
- 1 yıl
Ozaman dmdn konuşsak daha doğru olur
Renklendir hayatini
00 Yorumla
1 yılÇok haklısınız tutkular zevkler bir olmali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğru
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaskasını peki
04 Yorumla
Soran1 yılEvet başkasını arzuluyorum
Cevap sahibi1 yılTanıdık yakın biri mi
Soran1 yılboş ver bende bilmiyirum hem yakın hem uzak
Cevap sahibi1 yılRisk almaya değer mi onu düşün
Gizli Üye(30-35)1 yılYasin kac peki
00 Yorumla
1 yılAldattin mi hic
02 Yorumla