Cinsel Yaşam Sevgilime çıplak fotoğrafımı attım bu adam beni arzulamıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler1 yıl Mesela tek görünümlük attım. Ama demedi normalden de at bakayim diye yani ne bileyim Sevgilime çıplak fotoğrafımı attım bu adam beni arzulamıyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Ne guzel yazmis iste yemek mecazi anlamda.. heee şuda var daha p*rno yazabilirdi.. arzuluyor seni yani 0 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Göndermezsin diye söylememiştir gitte bi yesin bakalım 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Millet şöyle msjlar alıyor işte bizde bakıyoruz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gene aldatıliyorum Yorumla Alonza97 1 yıl Aga biz 1 tane bulamıyoruz millet aldatıyor benim manitam olsa gün de 1 saat pittigini yalardım aynı şehirden birisini bulamadım burada Yorumla
MasrEmsn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yemek ısteyen sensen bu adam senı doyuramaz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yemek isteyen o 😂😂😂 ama beni doyuramaz zaten orası doğru Yorumla MasrEmsn 1 yıl O zaman hıc bosune heveslenme doyuracak bırını bul boyle saatlerce sevısecegın 5 6 kez sen yeter dıyene kadar yapacak 🍌 dolgun , oralda emmeye doymayan bırı 😉😀 Yorumla MasrEmsn 1 yıl 🤔🤔🤔🤔🤔 Yorumla
o6uzz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cevabı açık olan bir soruyu niye soruyorsun? 😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Avutuyor yazmışlar işte Yorumla o6uzz 1 yıl Çıplak fotoğraflarını atıp da arzulamaması imkansıza yakın eğer hormonal bir sorunu veya farklı bir cinsel yönelimi yoksa 😂 Yorumla Soran 1 yıl Mesajları okuyun sizce arzulamis mi? Yorumla o6uzz 1 yıl Tabi ki 😂 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Biraz gzekaşı sanki🤣🤣🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Richardgör 1 yıl Yerim deyip duruyor ekmek misin sen🤣🤣 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Ne yapmasını istemiyorsun peki 0 3 Yorumla GörkemKural 1 yıl İstiyorsun olacak 😃 Yorumla Soran 1 yıl Yahu yani daha böyle çıplak atmışım daha bir başka bişey isterdim başından atmak için yazmış gibi Yorumla GörkemKural 1 yıl şu an yemekle katılıyor sadece 😃 baş başa olunca ne yapacak o zaman anlarsın artık Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Avutuyor derken avutmak ne alaka 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yani başından atiyor gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle görünmüyor hoşuna gitmiş gibi ama sanırım sana rol yapıyor gibi geldi Yorumla Soran 1 yıl Evet sanki böyle hani hissetmek olur ya o istediğim şeyin hissiyatini alamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rol yapıyor hoşuna gitmiş gibi davranıyor ama alışmış ya da pek beğenmemiş söylemeye cesareti yok olabilir gözlemle Yorumla Soran 1 yıl Sürekli atıyorum alıştı belki Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Daha ne desin adam? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne bileyim sanki arzulamiyor gibi görünüyor Yorumla masumcocuk34 1 yıl Bence yeterince arzuluyor gibi Yorumla
Schultz35 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Ben bile daha samimi olurdum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Cokmu samimiyetsiz
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl Banada st sooolimmm 0 3 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri 1 yıl Atmadin dimiii Yorumla Soran 1 yıl Attım Yorumla BoşdünyanınBoşişleri 1 yıl Atmafin yalanciiiiii Yorumla
aversif Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Avutma mesajı gibi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya üzülüyorum Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Okuzmus 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Belli değil mj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bize de at 1 7 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu arada hoşuna gitmemiş avutuyor Yorumla Soran 1 yıl Çok üzülürüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yeni sevgilisiniz o da belli Yorumla Soran 1 yıl 7 senelik sevgilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk defa mı attın 7 senedir ona göre yorum yapicam Yorumla Soran 1 yıl Hayır çok defa attım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alışmış normal geliyor gözü alışmış Yorumla
Mitchnewquist Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 yıl İstiyor daha me 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim beğenmedi sanki Yorumla Mitchnewquist 1 yıl Beğenmiş herhalde ne attığını bilmediğim için yorum yapamadım Yorumla Soran 1 yıl Çıplak fotoğraf diyorum Yorumla Mitchnewquist 1 yıl Şimdi çıplak vücut var çıplak vücut var. Güzelse beğenmiştir değilse beğenmemiştir Yorumla
Yalnız1Benim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Arzuluyor işte 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Avutuyor yazmışlar Yorumla Yalnız1Benim 1 yıl Alakasız görüş o Yorumla
Mir217272 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Arzuluyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl E ama arzulamiyor gibi geliyor Yorumla Mir217272 1 yıl Yiyecek ya Yorumla Soran 1 yıl Avutuyor yazmislar Yorumla Mir217272 1 yıl Ne alaka be seni parcalar bil Yorumla
istanbulda1serseri Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Offf kiskaniyorum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Of hayır fnfk Yorumla istanbulda1serseri 1 yıl Bana atan yok Şu an sevgilim yok kiskandim Yorumla istanbulda1serseri 1 yıl Bana da atsana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ne guzel yazmis iste yemek mecazi anlamda.. heee şuda var daha p*rno yazabilirdi.. arzuluyor seni yani
Göndermezsin diye söylememiştir gitte bi yesin bakalım
Millet şöyle msjlar alıyor işte bizde bakıyoruz
Gene aldatıliyorum
Aga biz 1 tane bulamıyoruz millet aldatıyor benim manitam olsa gün de 1 saat pittigini yalardım aynı şehirden birisini bulamadım burada
Yemek ısteyen sensen bu adam senı doyuramaz
Yemek isteyen o 😂😂😂 ama beni doyuramaz zaten orası doğru
O zaman hıc bosune heveslenme doyuracak bırını bul boyle saatlerce sevısecegın 5 6 kez sen yeter dıyene kadar yapacak 🍌 dolgun , oralda emmeye doymayan bırı 😉😀
🤔🤔🤔🤔🤔
Cevabı açık olan bir soruyu niye soruyorsun? 😂
Avutuyor yazmışlar işte
Çıplak fotoğraflarını atıp da arzulamaması imkansıza yakın eğer hormonal bir sorunu veya farklı bir cinsel yönelimi yoksa 😂
Mesajları okuyun sizce arzulamis mi?
Tabi ki 😂
Biraz gzekaşı sanki🤣🤣🤣
Niye
Yerim deyip duruyor ekmek misin sen🤣🤣
Ne yapmasını istemiyorsun peki
İstiyorsun olacak 😃
Yahu yani daha böyle çıplak atmışım daha bir başka bişey isterdim başından atmak için yazmış gibi
şu an yemekle katılıyor sadece 😃 baş başa olunca ne yapacak o zaman anlarsın artık
Avutuyor derken avutmak ne alaka
Yani başından atiyor gibi
Öyle görünmüyor hoşuna gitmiş gibi ama sanırım sana rol yapıyor gibi geldi
Evet sanki böyle hani hissetmek olur ya o istediğim şeyin hissiyatini alamadım
Rol yapıyor hoşuna gitmiş gibi davranıyor ama alışmış ya da pek beğenmemiş söylemeye cesareti yok olabilir gözlemle
Sürekli atıyorum alıştı belki
Arzulamaz olur mu yicem demiş işte seni
Daha ne desin adam?
Ne bileyim sanki arzulamiyor gibi görünüyor
Bence yeterince arzuluyor gibi
Ben bile daha samimi olurdum
Cokmu samimiyetsiz
Banada st sooolimmm
Atmadin dimiii
Attım
Atmafin yalanciiiiii
Avutma mesajı gibi
Ya üzülüyorum
Okuzmus
Belli değil mj
Bize de at
Bu arada hoşuna gitmemiş avutuyor
Çok üzülürüm
Yeni sevgilisiniz o da belli
7 senelik sevgilim
İlk defa mı attın 7 senedir ona göre yorum yapicam
Hayır çok defa attım
Alışmış normal geliyor gözü alışmış
Yapma yanarızzz
İstiyor daha me
Ne bilim beğenmedi sanki
Beğenmiş herhalde ne attığını bilmediğim için yorum yapamadım
Çıplak fotoğraf diyorum
Şimdi çıplak vücut var çıplak vücut var. Güzelse beğenmiştir değilse beğenmemiştir
Arzuluyor işte
Avutuyor yazmışlar
Alakasız görüş o
Arzuluyor
E ama arzulamiyor gibi geliyor
Yiyecek ya
Avutuyor yazmislar
Ne alaka be seni parcalar bil
Offf kiskaniyorum
Of hayır fnfk
Bana atan yok Şu an sevgilim yok kiskandim
Bana da atsana