+1 yılÖrneğin ben bir kadın olsam sevdiğim insan böyle bir şey yapıyor olsa ben onu direk sevmediğini düşünüyorum o insan benim ruhumla değil bedenimle ilgileniyor bana hiç kimse yok sevgili iken sevişmenin yok sevgili iken ilişkiye girmenin doğru olduğunu savunmasın hayatta ne yaparsanız yapın karşılıklı yapmanız gerekir tek taraflı olan işler bana göre tecavüze girer ister fikri olarak tecavüz edin ister fiili olarak Benim için aynı kese dedir tamam herkes bir şeyleri özlüyor herkes bir şeyler yapmak istiyor ama yapacağın şeyin günü zamanı önemli benim hoşlanmadığım bir şey sevdiğim insanın bilmesi gerek ve bunun üstüne de benim üstüme gelmemesi gerekir eğer benim istemediğim bir şey için beni zorluyorsa bu beni seviyor anlamına gelmiyor bu beni istiyor anlamına geliyor sevmek ve istemek çok farklı şeylerdir o yüzden ben bir kadın olsam istemediğim bir şeye beni zorlayan adama bırak yüzümü göstermeyi bir daha aynı caddede yürüme şansımız bile kalmaz kadın ya da erkek siz önce şuna karar verin karşınızdaki insanı gerçekten mi seviyorsunuz yoksa o insanı sadece istiyor musunuz bunun cevabınızı kendi vicdanınıza verin sonrasında karşınızdaki insana dedin ki ben seni çok beğeniyorum seninle sevişmek istiyorum seninle öpüşmek istiyorum evet zaman içinde de belki evlenebiliriz diye açık ve net olun açıktan seviyor gibi davranın gizliden gizliye arzulamak delikanlıya yakışır bir davranış değildir
31 Yorumla- +1 yıl
Noktalama işaretleri bakkala mı gitti?
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet çok haklısınız bitirme sebebi olabilir, hayır bir kadın istemeden zorla onun bedenini görmeyi istemek cinsel mesajları atmak zaten suç, siz isterseniz yaşarsınız ona bir şey diyemiyorum ama siz istemeden zorla çıplak fotoğraf istemesi gerçekten saygısızlık ve ilişkiyi bitirme sebebi hakkınızda hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılİkiniz birbiriniz için zaman kaybısınız sen sevgilim var sanıyorsun oda elimin altında kadın var sanıyor aynı dili konuşmuyor veya anlamıyorsunuz bence bitirin
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yıl- Kesinlikle güvenli değil.
- Bu sağlıksız bir ilişki dinamiği.
- Tavrına bakılırsa karakteri kaliteli değil.
- Çünkü kendi isteklerini seninkilerin önünde tutuyor.
- Sonuçta sana saygısızlık ediyor ve ilişkinizi ciddiye almıyor.
- Seni manipüle etmeye çalışmasından bahsetmiyorum bile.
- Konuyu yine açarsa ona sert çıkıp sonra tavrına bakabilirsin veya direkt ayrılabilirsin. Bu noktada ikisini de seçmeye hakkın var.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet her bir maddeye katılıyorum ve sıktı artık bu hareketleri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir eksiklik var sen sevsen atarsın zaten sekste yaparsın ya da o sevse bekler ısrarcı olmaz sizinki sevgi saygı üstüne değil takvimdeki günleri devirme amaçlı bir ilişki gibi
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ayrılın direk.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGitsin başkasından istesin gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin hayır demenden anlamiyor belli ki... sana saygısı olmayan biriyle devam etmenin manasi yok. Sen bir obje değilsin. Rahatsiz oluyorsan birak. Zaten pek ciddi iliski düşünen birine benzemiyor. Seni de ayrıca tebrik ederim bu dayanikliligin ve doğruya olan bağlılığın sebebiyle. Kismeye kanma. Insanlarin basina ne isler aciyor o nude fotolar sonra sana şantaj, deepfake, tehdit, daha fazlasini isteme halinde geri dönebilir. Kendini koru. Sen değerlisin. Kimsenin saygisiz seviyesiz askina ihtiyacin yok
30 Yorumla
+1 yılDirekt bitirme nedeni, zaman kaybı böyleleri
140 YorumlaBu bitirme sebebi olmaz da başlı basina. Ama sizin istemediğiniz ve hoşlanmadığıniz bir durum için sizi zorlamasi size sinyal olabilir. İleride sadece bu basit bir şey için böyle yapan bir insanın daha farklı konularda da sizi zorlayabileceginin sinyali. Biraz gözlemleyin. Kendisini ele verecektir zaten zamanla. Tanımadan da ilerisini düşünmeyin
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Atma onları erde tehdit olarak kullanır biri atmış sonra ailene gönderirim deyip kadının kizligini bozmak yetmemiş iki arkadasinada yaptırmış o a dikkat et ciddi erkek sevgilisinden burada fotoğraf istemez. İsteyenlerin çoğu cinsellik bu biline
20 Yorumla
+1 yılBırakın erkek arkadaşı eşiniz bile olsa kimseyle bu tür fotoğrafları paylaşmayın, çünkü bir gün kötü amaçla kullanmak isteyebilir o yapmasa bile bir başkası yapabilir. Hatta kendi telefonunuzda bile bu tür fotoğrafları bulundurmayın çünkü artık android uygulamaları bütün dosyalara erişebiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeyzem yaşında bir kadının videosunu eşi çekmişti. Teyze videoda bunu fantezi olarak çekildiğini sanıyordu. Nasıl oldu bilmiyorum ama o video Telegram kanalına düştü. Şok olmuştum. Böyle kızlardan nude stoklayıp dayıları dolandıran tiplerde var. Senden fotoğrafı alıyor, senmişsin gibi davranıp yaşlı bi dayıyı dolandırıyorlar.
10 YorumlaSana saygı duymuyasa gönder gitsin ben 6 yılık ilişkinde 3 yil istendiği ic8n tensel anlmada birliktelik yaşamdık olmaz dedi saygı duydum sönük aldatildim biti ama san ve fikirlerine saygısı yoksa yola gitsin
26 Yorumla- +1 yıl
Aynen bi kere hayır demene rağmen hala zorluyor ediyorsa bitirmek lazım benim neredeyse tüm erkeklerde bu hayırdan anlamama sorunu yüzünden bitti.
- +1 yıl
Valla ben yüzlerce erkek tanıdım daha bir ay sekssiz durmadım hepsi bencil pislik ondan hepsiyle ayrıldım daha birkaç hafta bile benle seks yapmadan vakit geçiremiyorsa zaten defolsun gitsin hayor gelmiş 20-25 yaşına hiç seks yapmamış benle tanışıyor haftasına seks yapmak istiyor bu neyin terbiyesizliği yani aptal. Sonra terk ediyorum yine yıllarca kimsesiz kalıyorlar. Niye böyle mallar anlamıyorum. Zaten zor bulmuşsun biraz insan ol yani aptal.
- +1 yıl
Yani seks olmadan fiziksel yakınlık olmadan benim vakit geçiremiyor değer vermiyorsa defolsun gitsin zaten hepsi de gidiyor tek dertleri kullanmak çünkü.
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine Belki de aslında seks istemesi normal olandır bir erkek için? Bir kadını sevdiği zaman böyle olması gerekiyordur belki erkeğin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe bu seks konusu konuşma iki foto atma ee bazı şeyler ihtiyaç. Sonra başkalarına bakınca bir ton laf edersiniz. İyi de senle o ihtiyacı gidermeyince aşkım canım bitti. Ne işe yarayacak o aşk. Aşın artık şunları ya. Seks ayıp değil gayet doğal ihtiyaç. Sana ters ise de hiç sevgili olma o zaman. Bas nikahı evlen, ne böyle o olmaz şu olmaz hep bi yasaklama. Ayrıl sen en iyisi cidden böyle devam etmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin ama sakın atma eğer bitecekse böyle bir nedenle bitsin. Def olsun gitsin. Sabredecekse insan gibi istemeye gelsin evlenin adam gibi yuvaniz olsun.
60 YorumlaÇocuğun aklı fikri cinsellikte nude atsan seks yapmak isteyecek versen belli istediğini aldıktan sonra seni terkedecek ya da hakkında kötü şeyler söyleyecek sen bitir bence bir kere düşünceleriniz ters belli ki
00 YorumlaKız arkadaşım dan asla nude istemem.. nasıl buluyorsunuz böyle erkekleri ya? Ya cinsellik peşinde abazalar ile çıkıyorsunuz ya da nude isteyen abazalar ile..
Bana kalırsa ayrıl bence.01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl denk geliyor bilmiyorum ben de ve inan artık midem bulanıyor bu tarz erkeklerden
+1 yılEvet, bitirme sebebi olabilir tabi. Kararlarına saygı duymayan bi adamla ilerde daha çok sorun yaşayabilirsin hatta aldatma potansiyeli de yüksek sırf atmıyosun diye.
10 YorumlaGeç bile kalmışsınız. İnsanlar önce sever ve saygı duyar. Bunlar yoksa zamanla daha da kötü olacaktır. Bu adamla hayatını geçireceğinde kesin değil.
10 Yorumlaadam seninle ilgilenmiyor zaten sende olan organlarla ilgileniyor.
bu arada adam dedim siz onu öküz olarak okuyun.
20 Yorumla
+1 yılısrar etmesi hoş değil fakat o da bir insan onun da cinsel ihtiyaçları var sen onun cinsel ihtiyaçlarını bu şekilde karşılaşamazsan onun da gözü dışarıya kayar
00 Yorumla
+1 yılBen nude göndermeyi evlikten önce seksi kötp bulmuyorum tam tersi. Ama insan istese güvenmek zaten yapar atar. Sen güvenmiyorsun bence o yüzden de yapma
02 Yorumla- +1 yıl
herkes senin gibi seks objesi olarak görmüyor kendisini kız atsa iler ki zamanlar da ayrıldıkları zaman şantaj yapar yüzde 100 o şahıs belki fotoğraflarla evli değil bir şey değil atmak zorunda değil yani?
- +1 yıl
Canim Benim bebegim Ben orada gönder mecbur musun yazdim😊
Direkt sebep hem de %1000 zaman kaybı. Amaci besbelli herifin seni kullanıp atmak. Tamam istemesinde sorun yok ama diretmek de nedir? Sana saygı duymayanı sil gitsin boş ver.
00 YorumlaNormal fotoğraf istiyorsa olabilir. Açık ileride kız olarak kullanabileceği resim istiyorsa kabul etme... İzahı şu bu şekilde diyeceksin. Evlenirsek durum başka şeklinde izah edebilirsin...
00 Yorumla
+1 yılAt işte çocuğa gidip p*rno izleyerek mi boşalsın sana bakarak boşalmkA istiyor daha ne?
16 Yorumla- +1 yıl
Bravo
Soran+1 yılNe günlere kaldık ya ben istemiyorum. Bana birazcık dahi saygısı yoksa hayatımdan defolup gider
- +1 yıl
p*rno başka kadınlara bakara yapacağına sana bakıp boşalsın ne var bunda? siz kanka mısınız yazık adama böyle bir zihniyetle birliktelik yaşıyor...
- +1 yıl
Derindusunceler gerçekten bravo
- +1 yıl
@serdar3873 Teşekkür ederim darısı tüm kadınlarımızın başına umarım bir gün herkes çıkar bu geri kalmış ortadoğu zihniyetinden..
- +1 yıl
Umarim
+1 yılEvet bu bir bitirme sebebi. Hatta mesele nude istemesi de değil. Senin hayır dediğin yapmak istemediğin bir şeye saygı duymayıp bunu tekrar istemesi
10 YorumlaEskiden öyle seylermi vardi be bi sms atardik 2 kontur giderdi ne resim atma ne görüntülü konusma vardi :D :D :D
10 Yorumla
+1 yılAtmak istemediğini belirttiğin halde ısrarla devam etmesi, bitirmek için gayet yeterli bir sebep diye düşünüyorum.
10 YorumlaFotolarını satıyor olabilir fake profilden çok dikkat et. Ayrıl.
22 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki senin ilişki anlayışında bu yok. dmeekki başkasını tercih etmelisin. mesela ilk okul çağlarında birini.. bir yaştan snra bunlar normal çünkü
00 Yorumla
+1 yılSizi anlaması anlamaya çalışması gerekir... Hâla diretiyorsa maalesef bir sorun sebebi. Düşünceniz de haklısınız ne yazık ki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılGeç bile kalmışsınız. İnsanlar önce sever ve saygı duyar. Bunlar yoksa zamanla daha da kötü olacaktır. Bu adamla hayatını geçireceğinde kesin değil.
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz. İsteyebilir, sevgilin sonuçta. Sen de ister atarsın ister atmazsın ama ilişkini de bitirmezsin
04 Yorumla- +1 yıl
senin gibi geniş kadınlara göre normal tabi böyle şeyler ileride fotoğraflarını sağda solda paylaşınca gelip burada ağlarsın
- +1 yıl
Terbiye sınırlarını aşmasak mı acaba? Güvendiğin bir adamsa zaten fotoğrafların oraya buraya gitmez. Güvenmiyorsan da zaten atmazsın.
- +1 yıl
ömürlük olacağı ne malumda böyle konusuyorsun iyimisin kendine gel ya niye kendini kullandırtıyorsun arkadaşına falan göstermediği ne malum o telefonunu illaki başka birinin eline geçer mutlaka
- +1 yıl
Peki
+1 yılGönder ne olacak benden istese atardım illa özel yerini atma çıplak olsun özel yerlerini KAP'a göğüs harici
00 Yorumla
+1 yılAmacı sadece seks, bitirme sebebi tabi ki. Seni istemediğin hiç bir şey için zorlayamaz kimse..
00 Yorumlayaşın kaç yavrucum senin? soru sanki 18 altı gibi. kçksen böyleşeyler yapmamalısın. büyüksende çok özel ve yakın değilsen yine yapmamalısın...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik bu demek zaten evcilik zannediyorsan ya kendine sahip çıkıp sevgili yapmayacaksin ya da yapıyorsan bunlari yapacaksin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Kimse kimseye istemediği bir şey yaptıramaz. Sen onun beklentilerini karşılamıyorsan karşılayan birisini bulmalı. O bitirmeli aslında.
00 YorumlaBitirme sebebi seni hicbiseye zorluyamaz hoslanmiycagin sekilde davranmamali, istemiyosan konusunu bile acmamasi lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bitirme nedeni ve asla uygunsuz fotoğraf atma yoksa sürekli atmak zorunda kalırsın bir kere atarsan
00 Yorumla Israr etmesi değil de ısrarla nude isteyecek bir kişiliğe sahip olması bitirme sebebi olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBitir gitsin.
Seninle ciddi olmadığı belli.. Gerçekten sonra çok üzülürsün.
10 Yorumla
+1 yılOna erkek arkadaşım değil sapık diyebilirsin mesela
10 Yorumla
+1 yılrahatsız olduğunu söylediğin halde yapıyorsa araya çek duvarı. hala devam ediyorsa bitir sjdkf
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılBi defa atmışsın artık iflah olmaz bir şekilde isteyecek senden bunu
00 Yorumla
+1 yılAyril seven bi insan bunu istemez şantaj bile yapabilir
00 YorumlaTabiki öyle sevse istememene ramen ısrar etmez
00 YorumlaZaten ilerde biter ilişki bu yüzden sen de şimdiden bitir ki yol uzamasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir zaman sonra asiri soguyprsun o insandan ve iliskiden bence ona karsi saygini bitirmemek icin iliskiyi bitirebilirsin sana saygi duysa bunu sürekli tekrar etmez ya da soylenmez. istemiyorsan anlayis gostermeli evlenmeden once bu tur seyler yasaninca iliski bittikten sonra cok pismanliklar getiriyor. atmamaya devam et ama yol yakinkrn bitir cunku israr ediyor demissin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana da söylemişti, bir zaman sonra da seni denedim dedi , bende her gün mü denedin dedim 🙂 atma bence sonda kendini temize cıkarıyorlar aklınca
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni mi denemiş? Ya bu erkeklerin şerrinden sana sığınırım ya Rabbim
Cevap sahibi+1 yılEvet yani işte kendini haklı çıkarma çabası, daha önce kimseye attın mı dedi bende yalan söylemedim evet dedim yani , kızdı öfkelendi falan . Bende sen niye istedin o zaman dedim aynı şey değil mi istemeseydin madem hatalı bir şeyse dedim , ben seni denemek için yaptım dedi 🙂 bende her gün mü denedin dedim , sustu hiçbir şey diyemedi.
Soran+1 yılKafalarını çalışıyor sanıyorlar bizi de saf canım. Bir kere başka şeylere odaklanın. Başka şeylerden konuşun. Konu dönüp dolaşıp buraya geliyor. İğrenç
+1 yılSapık bence o uzak dur sakın atma bu devirde eşine bile güvenmeyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılEeevet bitirme sebebi o insandan bir şey olmaz bence gitsin film izlesin onun seks kölesi değilsin
00 Yorumla Fotoğraflarının İfşa çöplüğü Tweeter a düşmesini istemiyorsan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Bundan iyi ayrılma nedeni olamaz.
00 Yorumla
+1 yılAdamın çıkma nedeni ortada bitirin ya hayır gelmiyor bu sevgililik işlerinden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılEvet olabilir seviyorsa tamam canım sen nasıl istersen ne zaman hazır hissedersen falan derdi net
00 Yorumla Seni istemediğin şeye zorluyorsa seni sevmiyordur yani olmaz
00 Yorumla
+1 yılBenim olmayan erkek arkadaşım bana böyle dese arkadaşlıktan atarım anasını o da kimmiş
00 Yorumlasebeptir. keza gerçekten sevecek olana bir şey gerekmez. keşke anlayabilecek kapasiteleri bulunsa k ile başlayan cinsiyetin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılYani sen istemedigin taktirde istiyorsa ona sor de niye fotoğraf istiyorsun diye. Amacij ne
00 Yorumla
+1 yılOlamaz bence ama bir dakkka ne istediğine de bağlı şimdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın fotoğraf açık mı istiyor her şey meydanda olsun istiyor
00 Yorumla
+1 yılAyrıl oldan. Ben daha az foto ister, seni daha çok çekerim
00 Yorumla- Devamını Gör (135)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem