Teklifine hiç bir zaman evet demediniz. Onu beğendiğinizi söylediniz ama bana ters böyle işler dediniz. Sürekli teklif ediyor, yalvarıyor. Hiç kabul etmediniz. Ama engellemiyorsunuz da. Umut vermek mi oluyor engellememek? Bir gün olursa diye mi düşünür?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aslında asla umut vermek değildir sonuçta hayır demişsin ama sapık bir o çocuğu için olabilir onda da zaten ne yaparsan yap ümit vermiş olursun
Bakire misiniz daha bilirse ısrar etmez değilsen istediğini alana kaşar ısrar eder
Değilim evlilik yaşadım daha önce
O zaman istediğimi alana kadar ısrar edecek hele güzel ve cilveli isen bırakmaz istediğini almadan
Şu an bırakmış gibi duruyor. Geri gelecek mi dersin?
Gelir sende istiyorsun galiba
Ben onu seviyordum, sevgili olarak her şeyi paylaşmak için gelse reddetmezdim. Onun tek derdi tensellik olduğu için istemedim. O yüzden acı çekip yalvarmasını görmek hoşuma gidiyor. Gebersin. Daha çok yalvaracak o
😀 süründür o zaman erkekler boşanmış birini potansiyel cinsellik makinesi olarak görüyor ne seveceksin öylesini
Bütün erkekler öyleyse tercih değiştirmem şart 😂
Yok canım sen yine hetero kal istersen sohbet edebiliriz
Kalsın
Sadece fikir alışverişi işinde bir sohbet olabilirdi size karşı farklı bir düşüncem olmaz dı çünkü benim için insanlar ile sohbet bilgi tecrübe deneyimler hakkında konuşmak daha verimli
İyi tebrikler
Teşekkür ederim
Evet acık kapı bırakıyorsun
Kalsın bakalım , öyle sansın
Senınde nıyetın var gıbı
Ben duygusal yaklaştığını sandığım için seviyordum onu, niyetini anlayınca kendimi korumaya aldım diyelim
Kadının ruhuna dokunmadan bedenıne dokunamayacagını bılmıyorsa uzak dur bence
Bence beni tavladığının farkında ı
Oyuzden bu özguven varya zaten
Ne yapsam kırılır özgüveni
Senı tavladıgını dusunuyor benı bırakamaz ne drsem kabul eder yapar kafasına gırmış. Bu yuzden ona vazgevılmez olmadgını hıssettır hata yaparsa kıcına tekmeyı yıyecegını hıssettır
Bana benim istediğim şekilde gelmeyeceksen sakın gelme dedim , engelledim. Bu vazgeçilmez olmadığını göstermeye yetmez mi
Yetmıstır ama yalnızlık senın ıcın ıyı mı konusmak ıstersen konusabılırız
Yanlız olduğumu nereden çıkrdın
Yani her şey senin elinde aslında
Benim mi
Evet
Nasılmış
Olayın kontrolü sende sen istersen sevişirsin istemezsen olmaz
O nasıl olacakmış , adamı mesajda bile kontrol edemiyroum, üstüme atlayacak gibi davranıyor
Bişeyler diycem ama burdan demeyeyim
Okey bay
Ok
Ciddi dusunmuyorsan gönder gitsin.
Adama beni ikna et demişsin
Engellesem reddedildiğini anlayacak ama engel atmadığım için hala şansı var diye mi düşünüyor yani
Evet aynen öyle düşünüyor
Hmmm iyi sürünsün köpek
Dikkat et seni süründürmesin
Nasıl olacakmış o
Doğru
Ne doğrı
Umut devam eder
Etsin bakalım
Öyle algılanan
Nasıl
Öyle algılanabilir
Algılasın
Sen de istiyor musun
Ben gerçek ilişki istiyorum o sadece tensel istiyor
Peki onda o potansiyeli görüyor musun
Çapkın aslında ama sohbetini , yakışıklı olmasına rağmen mütevazi olmasını, bana ilgisini, paraya çok değer vermemesini filan seviyorum. Sanırım olmaz ondan ama seviyorum napim
Sende de çelişkiler var
Ne gibi
Yazdıklarını oku
Sağol
Önce sen net olmalısın, " Çapkın aslında ama sohbetini , yakışıklı olmasına rağmen mütevazi olmasını, bana ilgisini, paraya çok değer vermemesini filan seviyorum. Sanırım olmaz ondan ama seviyorum napim " bu moddan çıkmalısın ki hayal kırıklığı yaşamayasın
Evet
Hmm hala şansı var sanıyor yani
Bence oyle
Şansın bakalım
Niye ki
Sürünmesinden zevk alıyorum
Degisik
Neden
Yani kötü anlamda demedim hayat senin
Yalvariyormuu😄😄
Evet ya bende şok oldum. Beni yıllardır mahvettin dedi. İyice yüzsüz oldum dedi. Lütfen lütfen diye yalvaran video çekip atmış yüzünü. Şok oldum görünce e
😂😂😂😂
Video banada att
Ben video filan atmadım. Okuduğunu anla önce. O yalvaran video atıyor
İ
Okudumu anlıyorum prenses. işte onun yalvardigi video dan bahsediyorumm zatenn😉
Adamın özelini sana niye atıyorum? Hayırdır?
Sen sorunlumusun kızım her şeyi ciddiye alıyorsun. Gül geç işte. Napcam malın birinin videosunu. Hem sen kendin burada gizlisinn kendinize güveniniz yokk nasıl Atcan bana video nerden atcann.
Kendime güvenim niye olmasın? Mal dediğin adama aşığım ben, sen önce o ağzını bir topla. Diyelim ki hiç bir şey hissetmediğim sıradan biri, yine de bana özel atılan bir mesaj foto video kimlik belli olacak şekilde neden başkası ile paylaşayım? Neden rencide edeyim?
Sensinnn kralll