Erkekler herkesle mi böyle cinsellik konuşmak isterler yoksa sadece kullanmak istedikleri kadınlarla mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkekler değil de abazanlar diyelim ona. Çünkü bak ilk konuşmadan diyorsun, normalde konuşmadan kadını kullanmak isteyip istememe düşüncesi de oluşamaz ki neye göre oluşacak? Tanımadığı birisi sonuçta.
Diyorsan ki dış görünüşe göre, o da zaten abazanca bir bakış açısı.
Abazanlar her kadından ilk konuşmada cinsellik isterler evet.
Erkekler istemez. Çünkü tanıması gerekir, hoşlanması, bilmesi, sevmesi vs. Bunlar olduktan sonra o kişiyi nasıl görecekse arkadaş, dost, sevgili vs. ona göre yazar cinsel konuları.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılAkıllı ve kendini geliştirmiş insan nerde nasıl davranacağını bilir ilk konuşmada tanıma tanışma üzerine olur farklı niyetle bir arayış içinde olmak konuşmak çok çirkin, hiç tanımıyor olmak isterdiniz şekilde konuşma hakkı vermez
02 Yorumla
Soran1 yılEvet bende böyle düşünüyorum ama nedense hep ilk konuşmada konu cinselliğe gidiyor demek ki karakterle alakalı bir durum ama karşıma çıkanların hepsi ilk konuşmada konuyu cinselliğe getiriyorlar
- 1 yıl
Aklı ondan başka bir şeye çalışmayan insanın zaten düşüşüneceği ilk şey odur... halbuki benzer olayı biri kız kardeşine yapsa namus diye ortalıkta bağırırlar.. seviye ve ahlak çok önemlidir her zaman kim olursa olsun kişiliğine saldırı yapmadan edepli şeklide konuşmak gerekiyor.. ömrümde şu hayatımda bir kadına laf attığımı hatırlıyorum çünkü bu bize her zaman kötü bir şey olarak anlatıldı ergenken şimdi de bu böyle nasıl yetiştirirken kendini öyle devam eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılamaçları kadını kullanmak ve atmak çünkü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. kişiye özel o, karşıda basit algı varsa erkekler oraya yönlenir
11 Yorumla
Soran1 yılBasit gördüğü kadınlardan cinsellik isterler diyosun
1 yılBiz erkekler ilkte bi kadını nasıl severiz değil de nasıl yatağa atıp beceririz düşüncesiyle direk kızlara baktığı için ilk öncelik cinselik oluyor ya o yüzden tanıdıktan sonra sevgi olur ama diğer türlü direk cinselik düşüncesi
12 Yorumla
Soran1 yılİlk konuşmalarda cinsellik düşünen birinin niyetinin iyi olduğunu düşünmüyorum
- 1 yıl
Dediğim gibi niyet yatak zaten
Niye kadınlarda erkekleri mi kullaniyor cinsellik iki tarafında istediği bir şey.
https://voca.ro/1501FrtNCMP000 Yorumla
1 yılSanalda ise evet cinselliğe girer konu ama şu durum var ya herkes rahat takıkıyor diye bir sert yapıp sınır belirlense belki düzene girer
02 Yorumla
Soran1 yılSanalda değil gerçek hayatta da durum böyle tanışıyorsun adam hemen eve davet ediyor
- 1 yıl
Oda o adamın yaşam şekli demek ki aklı fikri eve kız atmak demek ki ben normalde sohbet dahi edemiyorum sanal ortamda anca mesaj ya da soru cevap var sesli bile pek konuşamıyorum sjsjs
Sonuç odaklilar onlar işte niyetim bu işine gelirse diyo okuzler ne beklersiniz ki kafalari bi oraya calisiyo zaten
00 YorumlaBence ilk konuşma ise zaten olumsuz bir bakış açısı vardır
07 Yorumla
Soran1 yılİlk gün ilk hafta ve ilk aylarda hemen konuyu cinselliğe getiriyorlar
Soran1 yılİlk ayda da ben doğru bulmuyorum biraz tanı biraz ilgilen neden hemen cinsellik değer verdikleri kadınlardan da istiyorlar mı acaba bunu merak ediyorum
Soran1 yılBilmiyorum ama benim düşüncem bu yönde yanlış buluyorum
Kızlara bağlı bu durum kolay lokma olarak görürlerse kullanır atarlar
05 Yorumla
Soran1 yılYani zor kadın ol diyorsun
Soran1 yılHoşlandığımız insana karşı da zor olamıyoruz aslında ama denicem birde öyle deneyelim
Soran1 yılTeşekkürler 🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKonuyu uzatmadan yatağa geyiriyor demekki aşk çok az var artık herkes cinsellik dusunuyor
00 Yorumla
1 yılİlk konuşmada cinsellik isteyen kişi ciddi değildir bence kullanmak için beraber olur
00 YorumlaGenelleme yapmasak da cinsellik dünyanın en değerli şeyi o yüzden bütün şekil oraya kayıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Erkek cinsellik düşünmediği hiç bir kızla arkadaş bile olmaz
00 Yorumla
1 yılburada ortam bir tuaf insan normalden farklı bir kişiliğe bürünüyor o yüzden direk konu cinselliğe geliyor
04 Yorumla
Soran1 yılSadece sosyal medyada değil gerçek hayatta da böyle durum ama
- 1 yıl
Valla ben gerçek hayatta pek konuyu oraya getiremiyorum bahsettiğin kişiler pic olanlar sanırım
Soran1 yılHaha 😄 olabilir yanlış insan seçimi yapıyoruz sanırım
- 1 yıl
Tipe bakiosun havalı azcikta kaslı ise tamam diyorsunuz sonra buraya gelip niye cinsellik diyorsunuz sorunlu tipleri secmemelisiniz😂
Her erkek öyle değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılNe isteyelim çay mı kahve mı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kisiden kisiye degisir amasyada
00 Yorumla:) direk konuya girmek iyidir
00 Yorumla
1 yılİşte yanlış erkeklerle sohbet edersen olacağı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeninle alakası yok aradığı o
00 Yorumla
1 yılYanaşmayın sizde
00 YorumlaÇünkü maliz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Abaza
00 Yorumla
1 yılLibido dedikleri şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Karakter meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 942 cevap paylaştı.
1 yılYapmayın böyle
00 Yorumla
1 yılHerkes ister
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem