Merhaba 3 yıllık bir ilişkinin ardından 1 hafta sonra düğünümüz var. Daha önce hiç temasta bulunmadık öpüşmeden ilerisi hiç olmadı ikimizde evliliğe sakladık kendimizi. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum korkuyorum biraz da tedirginim beni ilk defa çıplak görecek olması düşüncesi daha da korkutuyor. deneyimi olanlar paylaşabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılAlkol kullanıyorsanız biraz içmek rahatlatır. Çıplak görmesinden çekiniyorsan ortam loş olabilir. İlla düğün gecesi bir şeyler olmak zorunda değil zaten, kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman da olabilir. Gerilme ve akışına bırak, nişanlın da anlayışlı biriyse sorun yaşamazsın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılOdaniz temiz havalandirilmis ve loş işik olsun öpuşerek başlayin yavas yavaş aşama aşama soyunursunuz. Öpüşme devaminda kendini sevismeye birakir. Vucuduna dokunue boynuna goguslerine opup yalar asagi iner bacaklarin gobegin derken. Orale baslar. En az iki kere oralle hem opup yalar hem eliyle klitorisi bulup titretir. Boşalirsin gevşersin vajinal kaslarin ve vajina ağzin açilir vucudun iliskiye hazir hale gelir ona birakirsin kendini. Belinim altinda yastik olmasida da iyi olur dizleri kirip yana ayirirsin. Sonra kondomunu takar. Eğer yeterince islak degilsen ya da panik yapiyorsan kondom disina kayganlastirici sürer daha rahat olmasi icin. Sonra yavasca surtunur surtunmesi hosuna gider surtunmeyi hizlandirirken senin hazir oldugunu gorfugu anda yavasca iceri girer. İlerler ilerler. Kendini kasmaman sıkmaman çok önemli. Hymen adli doku var vajina girisinde orta delik boru gibi halk arasinfa kizlik diye bilinir ama sogan zari gibi degil. Eger kendini cok kasarsan azicik kanayabilir kasmazsan hic kanamayabilir veya sonradan kanayaabilir iliski bitince ya da sonraki ilişkinde. Bunlari bilmeniz önemli. Sonra eger kanama oldu diyelim korkmayin. Yavasca sona kadar diplesin. İçinde durucak alisana kadar. Sonra cikartip kondom degistirip vajinayi hafif kan varsa 3-5damla sizinti sekilinde akar onu kurulayip kayganalsitirici tekrar surup nazikce tekrar giricek. 2 bacaginda omzunda olabilir ya da tektr olabilir rahat olur. Dibe ulasinca bi yandan yavasca gitgel yaparken isaret ve orta parmaginla hizlica klitorisini titreticek. Hic durmuycak parmaklari sen daha da islanip gevsiycek iliski esnasinda tekrqr boslaicaksin. Gitgeller hizlanicak ve ortalamasini bulunca esin o da bosalicak. Sonra kondom yenliyep biraz daha sevisip 2. Kez iliski farkli bir pozsyon. Sevisme opusme sana yaptigi oral cok onemli. Utanma gecicek merak etme.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim inanılmaz iyi geldi bu yorum 💗💗
- 1 yıl
Rica ederim. Hic korkmayin güzel geçecek merak etmeyin. Yeterki birbirinizin isteklerini dinleyin kulak verin. Birbirinize karşi anlayişli olun yardımcı olun. Zamanla daha da iyi olucak. İyi eğlenceler dilerim. Dilerim mutlu bir evliliğiniz ve mutlu bir cinsel hayatiniz olur.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O an neler yapman gerekiyor eşin nasıl davranacak
Sen ona nasıl katılacaksın nasıl başlayacak nasıl bitecek
Bunları dinlemen senin için iyi gelebilir
Anlatabilirim takip edebilirsin12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
1 yılKorkulacak bisey yok esine rahat ve yavas olmasini soyle o elinden geleni yapar onemli olan senin rahatin.
10 Yorumla
1 yılAbla 1 hafta geçmiş nasıl oldu kocanla ilişkiye girdiniz mi kolay geçti mi, gelişmelerden haber ver
02 Yorumla
Soran1 yılkızlar ben şansılıyım ki eşim çok anlayışlıydı asla zorlamadı sakince yavaşça ilerledi. zaten gelinliği çıkarmak çok uzun sürdü sonrasında bir duş aldık. gerisi akıyor zaten öpüşmeden sevişmeye derken birkaç kez hazır mısın diye sordu hazırım dediğimde nazikçe canımı minimum acısı seviyesine indirdi bende kendimi çok kasmadım elinde sonunda bu iş olacak o zaman şimdi kendini sal ve olsun dedim. acısını tarif edemem sonuç olarak bir genişleme söz konusu kişinin acı eşiğine göre değişir. benim düşüktür ama yeteri kadar ıslanma ile halloluyor çok da korkulacak bir şey değilmiş
- 1 yıl
İyi bakalım senin adına sevindim mutluluklar dilerim🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAcıcak kaçarı yok.. Hele adamda büyük varsa biraz bağıracaksın ama sonra alışırsın.
00 Yorumla Hayatimda hic kiz gormedim herhangi bir fikrim yok acikcasi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKorkarsan daha çok avı hissedersin korkma üstüne git zaten yumuşak olmalı ilki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDüşündüğümüz gibi korkutucu bir şey mi ya : /
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRahat ol korkacak bir şey yok ama umarım eşin tecrübelidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Biraz zaman ver sonrasında sen bile inanamayacaksın kendine
00 YorumlaDananın kuyruğu kopacak ama tedirgin korku yersiz tamamen kendinizi motive etmeye odaklayin
02 Yorumla
Soran1 yılDananın kuyruğu kopmasın 🥲
1 yılKorkma deneyimleri paylaşırım ama buraya yazamam ki
00 Yorumla
1 yılHakaret etmemek in kendimi zor tutuyorum
01 Yorumla
Soran1 yılNeden?
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılkorkma zevk almaya bak.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yapacak birsey yokki amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Buradan açık açık anlatılmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnleyen kadın mı kendini sıkan kadın mi
315 Yorumla- 1 yıl
Kendini ne kadar sikacakki biraz yalayinca gevşer ve inler
Cevap sahibi1 yılÇığlık vs atıyorsa bazı erkekler beğenmiyor
Cevap sahibi1 yılEvet yalayınca ve içine girince inlememek mümkün değil bazı kadınlar tutuyor
- 1 yıl
O zevkin tadına varan kendini salıyor
Cevap sahibi1 yılHihi evett
- 1 yıl
Cok yaptinmi
Cevap sahibi1 yılBulut kadının gelip arkasini dönüp yüzüne sürtmesi hoşuna gider mi
Cevap sahibi1 yılBiraz zaman oldu yapmayalı
- 1 yıl
Yüzüme oturmasi yani iki delik yalanmali evet en sevdigim
Cevap sahibi1 yılAyaktayken
- 1 yıl
Gel özele o zaman burada olmuyor mesaj kutum acik
Cevap sahibi1 yılGeliyorum
- 1 yıl
Teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılManyakmısın rghkf
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBaşta normaldir alışırsın zamanla
00 Yorumlaışıkları kapat odayı karart akışına bırak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı.
1 yılNeden korkuyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılYetersiz kalmaktan
- 1 yıl
Yetersiz hissedecek ne var ki
Soran1 yılBeklentilerini bilmiyorum belki istediği şekilde ilerlemezse ve bu durumu benimle paylaşmazsa
- 1 yıl
Soracak çok şeyim var bu konuda ama burada soramam kusura bakma
Neyi merak ediyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl başlıyor nasıl bitiyor
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Geçer o
00 Yorumla
1 yılAkışına bırak zaten bikere girdinmi zevke geliyon
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİkinizde ilk yapacaksınız neden korkuyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKoç burcu sorunsalı
07 Yorumla
Soran1 yılKocam koç burcu 🥲
Cevap sahibi1 yılSen kova mı?
Soran1 yılAslan
Cevap sahibi1 yılŞöyle gece loş ışıkta beraber olun. Hemen başlatmayın. Ana dökün hem sen hem de o rahatlar.
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum umarım güzel geçer
Cevap sahibi1 yılUmarım Allah Mesut bahtiyar etsin şimdiden
Soran1 yılAmin teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılKötü olucak
15 Yorumla
Soran1 yılDemee demeee
Cevap sahibi1 yılAma öyle knsmk ister misin
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Cevap sahibi1 yılSeni bekliyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz