1 ay sonra düğünüm var ve ben ilk geceden çok korkuyorum bana ne fikir moral verirsiniz?Kendim mst yaptıgım zaman 15-20 saniye kadar orgazm oluyorum sonrasında anında etkisi geçiyor ama evlenip ilişkiye girdiğim zaman ve eşim geç bosalıyorsa mesela uzun süre dayanabilecek miyim bilmiyorum sizce ne olur var mı bunu yasayan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKorkma güzelim, ilk gece bir sınav değil; sadece iki kalbin tanışma anı 💫
Vücudun seni yönlendirecek, sevgi varsa her şey kendiliğinden olur.
Zamanla ritminiz oturur, zevkin de huzurun da artar.
İlk seferde mükemmel olmayı değil, birlikte hissetmeyi hedefle. 💞00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)7 aysizde oyle bir sorun yok ki bosaldin diye devam edememe durumu yok hatta yine bosalabilirsin. Bizde var o bosalinca iniyor ve biraz zaman gecmesi lazim tekrar yapabilmek icin o yuzden takma kafana tadini cikar hatta mutlu ol ne guzel iste ama tabi isteksizlik olursa ve islakligin giderse o zaman kayganlastirici her zaman iyi bulundurun yani genel olarakta iyi guzel sulanmis olsan bile vicik vicik kaygan olmasi cok hos oluyor yag gibi girip cikar aci maci kalmaz yani cunku et birbirine surterek degil kayarak girmesi daha rahat ve acisiz yapar, tersi olsa bir sure sonra zaten etinizde falan bi tahris hissedersiniz surtmekten kuruluktan dolayi yani..
00 Yorumla
Korkulucak bir şey yok. zrahat ol korkarsan stres yaparsan kendını kasarsın kendını kastıkca vajınanıda kasacaksın vajına esnek yapıya sahıp ancak kastıgında zorlasacak surec. Acı hissi zevke oranla cogalacak ancak salarsan kendjnı kolaylasır bu surec buda tabıkı kocanın anlayısı sana sundugu guvene gore sekıllenebılır.
03 Yorumla- 7 ay
Önerim uygun güzel bi ortamda bedenininizi tanıyın oral vs size kalmıs ardından sende ıslaklık eregınde sertlık oldugunda mısyoner pozısyonunda yanı dogum pozısyonu bhnu knerme sebebım en esnek oldugun pozısyon bu. Kocanın penısınden elınden gobegınden tutup kontrolu elındeymıs gıbı davran bu acıyo ve zevke oranla ona it veya kendıne cek bu ıyı gelıcektır. Bi sire sonra anlamayacaksın ne oldugunu zaten.
Soran7 ayTeşekkürler tavsiyeler için
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayKadın orgazmı çok çok kez tekrarlanabilir, erkeğe göre daha sık ve şehvetl bir orgazm izlencesi, görselliğ de sunar, erkeği yükseltir, ateşler ve daha güçlü hissettirirsiniz. Bence korkmanız için hiç bir sebep yok...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
7 ayKorkacak hiçbir şey yok tatlım tam aksine bu insanlar için bi haz seks deyince akla gelen tek şey zevktir bu seni mutlu eden bi duygu neden korkasın ki emin ol zaten sevgilin bilgilidir ve neyi nasıl yapması gerektiğini biliyordur bu yüzden ona güven ve içini rahat tut dayanmakla ilgilide bı durum söz konusu değil çünkü acı çekmiyceksin gerçek bi haz yaşıyacaksın mastürbasyon yapmakla birebir yaşamak o teni hissetmek çok farklı o yüzden mastürbasyon yaparken aldığın zevkin çok daha fazlasını yaşıyacaksın eğer merak ettiğin sormak istediğin şeyler varsa yardımcı olabilirim
34 Yorumla
Soran7 ayKadınlarda boşalma nasıl oluyor onu merak ediyorum aslında
Soran7 ayBir de benim zevk almam 15-20 sn sürüyor mastürbasyon ile olduğu için mi böyle sizce yani ilişkide de böyle olur mu zevk almam 15 sn sonra kesilse çok canım acır diye düşünüyorum
- 7 ay
Burdan mı anlatıyım rahat konuşmak açısından diyorum
Soran7 ayOlur eklyorum
Gizli Üye(18-24)7 ayBen de bunu düşünüyorum ya.. orgazm sonrası sadece yatmak istiyorum. O halde içimde nasıl devam edecek çok rahatsız eder gibi.. nasıl olur acaba.
15 Yorumla- 7 ay
Çık dersin çıkar
Soran7 ayBeni de rahatsız eder bence
Cevap sahibi7 ayAynı anda orgazm denk getirirsek ama efsane olur. İçimdeyken o kasılmalara maruz kalsa dayanamaz ki zaten o da gelir
- 7 ay
Kasılma oluyo mu içteyken o kadae
Soran7 ayEvet ama belli olmaz
7 ayKorkulacak bir şey yok mümkün olduğunca kendini kasmamaya bak ön sevişmeyi uzat gerekirse bir sıcak duş alın yapmadan iyi gelir
21 Yorumla- 7 ay
Ne kadar uzun olursa o kadar iyi olur dimi
1 ay mastürbasyon yapma. Hatta uzun bir süre bırak mastı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayboşaldıktan sonra eşin yalaya yalaya kendine getirir tekrardan seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 aynasıl olsa olacak sal
10 Yorumla
7 aySitresten alışması var dayanirsin kendini ona bırak ama sende çok erken bosaliyon sana diyem
00 Yorumla
7 ayHep anlar diyosunuz ama sonrası ses çıkmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
7 ayEvleneceğin kişi deneyimli mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayHic yakinlasmadinizmi bu gune kadar
00 Yorumla
7 ayKaç yaşındasın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayİstersem gel anlatayım ozle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayDayanırsın
00 YorumlaOf bende istiyorum
21 Yorumla- 7 ay
Ne istiyon
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
7 ayKorkmayin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySana tavsiye vereyim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem