kendimi ne kadar tutsam da ve azalttığımı düşünsem de sesimi sonrasında çok inliyorsun duyulacak vs diyor bana ve asla çığlık falan atmıyorum öyle bişey değil
ben ne yapabilirim bu konuda sert olmayı seven o sesim çıkıyor diye ben mi hatalıyım?
kendimi ne kadar tutsam da ve azalttığımı düşünsem de sesimi sonrasında çok inliyorsun duyulacak vs diyor bana ve asla çığlık falan atmıyorum öyle bişey değil
ben ne yapabilirim bu konuda sert olmayı seven o sesim çıkıyor diye ben mi hatalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
ilk defa duyuyorum fazla inlemeden rahatsız olan erkegi normalde erkeklerin hoşuna gider inlettim diye
duyulacak vs diyor da abartı sanki bu kadarı
nerede yapıyorsunuz ki sokakta felandamı duyulma kaygısı var ya da arabadamı
hayır evdeyiz çatı katı alt katta boş yani
yan taraflardan duyulacak diye korkuyor
eşin mi bu kişi evde inlemene engel olmaya kalkıyor saçmalık
eşim değil kendi evi
bilmiyorum ya başta bişey demiyordum da her seferinde sıkıldım ben garipmişim gibi
kaç yasında bu kişi ve sen
saçmalık ya sextede rahat özgur olamazsan kendini bırakamayacaksan neden yapasın ki
34 yaşında
sen kaç yasındasın sevgilinmi bu istersen takipp ett beni oradan konusalım yazması daha kolay daha hızlı olur oradan
Duyulsun sessiz sinemamı oynuyoruz inlemiyosan haykırmıyosan bazen çığlıklar atmıyosan sıkıntı vardır
İnlemenden rahatsız olam erkek leopar desenli taytla gezsin
😂😂 ya da inletmesin yaparken iyi
İnletmeyen de gıysın taytını inlemenin verdıgı zevki baska bırsey vermıyor sırf o sesını duymak ıcın elımden gelenı yaparım 😀
Ses tonun nasıl acaba 🤔
Aptal biraz galiba ben olsam teşvik ederdim
yani bu kadar rahatsız olacak kadar abarttığını düşünmüyorum ben zaten
Bence abartsada sorun olmamalı adam öldüren bile gururla geziyor sen yanlış bir şey yapmıyorsun
Neden hatalı oluyorsun ki! İnlemel güzel. demek ki zevk alıyorsun hissediyorsun. bunda hiç sıkıntı yok
Sende zevki bu şekilde alıyorsun normal ama bir yandan oda haklı apartman site vb yerlerde kötü durum
Ya Ne güzel işte çok zevk alıyorsun ve belli ediyorsun tam aranan bir şey bu
Arkadaş kimi bulur beceremez, kimi becerecek bulamaz. Ne olacak ya duyulursa duyulsun...
İnlemen onun da ho hoşuna gidiyordur. ama duyulur diye korkuyor
Mala bak, hem kadını inletiyor hem de inleme diyor.
Ben inliyorum diye agzima çorap soktu sevgilim 😅
Adamın derdine bak sjsjsjs
Bence cok inlemek daha zevk verıyo
Ya inleyen kız candır be.. susturmak da neymis.
hayır o hatalı eğer bundan şikayetçi ise
Ulan asıl keyfi orada mk
Sen bulunmaz hint kumaşısın
Komşular duysun mu istiyorsun 😂
Maalesef otelden atıldık Bu yüzden
Birleri duyacak diye keyf de mi almıyalım de ona
Böyle biri vardı gerçekten yok böyle bir inleme
Seni yaşamak vardı aslında
Yastigini isir
İnletme ozaman de
Ben olsam daha çok inle derdim partnerime
Delimisin çok güzel olur ama
Ben isterim ve boşalma anında süper oluyordur
Net
Mal
biri duyacak kaygısı olması normal değil mi
Allah aşkına kimin umurunda yaa
Sessiz kalabilen kadın dünya güzeli olsa işim olmaz bende sesini kontrol edemeyen biriyim elinde değilki insanın
evet o an kontrol edemiyor insan ve her seferinde söylemesi canımı sıktı artık
Yaa böyle bir şey söylenirmi Allah aşkına bulmuş böyle kadını daha çok teşvik edeceğine söylediğine bak
Evliyseniz rahat ol knk nolcakkk
Atıyorsundur sen
Yaş kaç
Rahat aol