İlla pen*slerini bizim va*inamıza sokacaklar ya. Kadınlar daha çok zevk alıyo ama erkekler daha istekli sabırsız ve aceleci neden? Keşke erkek olup bi gün deneseydim bu hissi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılarz talep dengesi. bizim gibi toplumlardaki iki yuzlu namus kurallari yuzunden oluyor bu.
kadinlardan bakire olmasi, erkeklerden her onune gelen ile yatmasi gekleniyor. kadinlarin %50 si bu beklentiye uyuyor erkeklerin %75'i. dolayisi ile piyasadaki (bunu iktisadi terim olarak soyledim) erkek ve kadin sayisi birbirine esit degil.
Gece kuluplerinin damsiz almamasi vs durumda kendi mikro piyasalarinda arz talep dengesini esitlemeye calismalarinda ibaret aslinda.
Ayrica son yillarda olan goclerden de afganlar sadece erkek olarak geldikleri icin arz talep dengesini erkekler aleyhine daha da bozmus durumdalar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKendin dedin kdınlar daha çok fazla zevk alıyor diye erkeklern penisleri var işte ve bu peniste sprem üretiliyor bir tane kese var oraya dolar dolunca oranın boşalması gerekiyor işte bu yüzden boşalma deniyor bunu insan kendisi yapmıyor Allah vergisi ama ben söküp atmak istiyorum tamamen boşalma zevk filan hiç bir şey olmasın ben hiç seks yapmadım mastürbasyon yapıyorum bunu da 5 6 yaşımda yapmaya başladım o zamanlar sperm meni boşalma yoktu istediğim kadar çükümle oynuyordum rahattım sonra işte yaş ilerledikçe boşalma olunca bozuldu artık istemiyorum
12 Yorumla
Soran1 yılBoşalma ihtiyacından mı oluyo yani azgınlık
- 1 yıl
Aynen öyle yoksa durduk yere olacak bir sey degil bu hem kim ister ki bunu ben ne diyorum bir fırsatı eger yaptirmak istiyorum kurtulmak istiyorum bundan
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sakin ol yavaş yahu
erkekler çok istekli değil. erkekler diye genelleme
bazıları hormonlaın esiri olmuş akıl dışı çalışıyor
ama aklını kullanan erkek aynı değil
aklını kullanan erek her kadına saldırmaz. titiz olur temizlik ön planda olur.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
Her insan sekse düşkündür, sadece sen ve düşük zekalı hemcinslerin seksi evlilikle bağdaştırdıkları için sağda solda seks demek yerine, evlenmek istediklerini söylerler. Bu yüzden hemen hemen hepsi evlilik delisidir. Bakış açını değiştir :d
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya ben evleneceğim adamla bu özel anı deneyimlemek isterim yollu mu olayım?
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden eski kadınlar seksi zevksiz bulunduğunu söylüyormuş. Yani ben hep zevk alınmayan bir şey olduğunu düşünüyordum
40 Yorumlaİnsanın yaratılışında var, nefis istiyor. Uyup uymamak insanın kendi iman gücüyle alakalı 😄
24 Yorumla- 1 yıl
Hakli olabilirsin
- 1 yıl
Sende durum ne
- 1 yıl
Merak bana sorsan nefsime yenik dusen tarafim derim sen hangi tarftasin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onun zevki başka onun derinliklerine inmek sıcaklığını şeyde hissetmek sıkıp sıkıp bırakarak kavranması doyumsuz zevktir. Yapılmaz yaşanır
00 Yorumla
1 yılNerden biliyorsun kadınların obirleşme esnasında daha çok zevk aldığını
10 Yorumlasen işi bilmeyene denk gelmişsin herkesi aynı sanıyosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Kan akışı tersine dönmeden olay bitsin diyem sizde bu mevzu yok tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbosalmadan insan hayatina devam edemiyor. yük kalkiyor rahatliyorsun.
00 Yorumla
1 yılSizde bi tane hucre icin 1 hafta ugrasiyorsunuz biz gunde milyon tane uretoyoruz ikisi ayni sey mi sence ayni hormon
019 Yorumla
Soran1 yılBundan dolayımı sperm çok ğrettipiniz için mi
- 1 yıl
Tabiki hormanlar surekli aktif urrtim devamli bu yuzden hep istek oluyor
Soran1 yılAydınlattın knka beni doğru ozmn. Boşalınca rahatlıyorsunuz yani.
- 1 yıl
Yeni boslan erkek de isteksiz olur bi zaman gecmesi gerekir bu arada kanka demesek
Soran1 yılSizde bşalınca sonraki istek nezmn gelşyor
- 1 yıl
Tabiki zevkle beraber kqfamizda kokteyil oluyor hormon kokteyili
- 1 yıl
Sahsi olarak mi genel olarak mi soruyorsun
Soran1 yılYa brnim erkek arkadşım uzakta işe başladı ve çok yorulduğunu söylüyor streste yapıyo ve üç günde bir cinsellik konuşuyoruz bu aralar çok istekli ondan sordum
- 1 yıl
Normal benim dedigim ilk bosalma icin ikicisi 10 dk filan beklerini senin dedigin libidosu artmasi o durumda ise yedigi ictigi ve seni dusunmesi etkiler
- 1 yıl
Stres azaltmak icinde isyiyor olabilir
- 1 yıl
Sevgilinden bahsediyoruz demi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Baska sorun var mi
Soran1 yılBeni düşünmesi derken cinsel anlamds mı? Bir de önceden bana az da olsa trip atardı çok az hani şu aralar huyuma gidiyor ben ondan baskınım
- 1 yıl
Hem oyle hem diyer turlu gelecek filan fark etmez yqnlizlik uzqk ta olunca onun pisikolojisi olqbilir
Soran1 yılNormalde evindeyken böyle olmuyor
Soran1 yılUzağa gidip yalnız kalınca böyle
- 1 yıl
seks yazimca bemde bi heyecanlandim neyse ya tuh nasip deyilmis
- 1 yıl
Pisikolojik dir normal sikma canini
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aslında kadın da ister ama erkek gibi rahat değildir odlfade edemez büyük çoğunluğu içinde yaşar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. içine aldığında ki hazzın aynısı farklı değil 😎
00 Yorumla
1 yılİhtiyaç olduğu için !
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kadınlar hemen söylemiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. sende istemiyormusun?
00 YorumlaÇünkü kadın vucudu cok cekıcı cezbedıcı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. En büyük haz sekste değil ayakta isemekte shahah
00 Yorumla
1 yılÇok bir fark yok sendekide istek bendekide
00 Yorumla
1 yılSadece vajinaya değil. Gizli bilgi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadınlar daha düşkün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlatılmaz yaşanır erkeklik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeks yaşayabiliyor musun sevişebiliyor musun sen
00 Yorumla
1 yılSadece erkekler sekse düşkün değil
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılLez ilişki yaşa
00 Yorumla
1 yılYapı meselesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zevkli
00 Yorumla
1 yılStrapon var onla dene
00 Yorumla
1 yılTak dene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Zevk meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar neden çok düşkünse ondandır
00 Yorumla