Sevgilimin yurtdışına çıkarken prezervatif götürdüğünden şüpheleniyorum, ne yapmalıyım?

1.5 yıllık bir ilişkimiz var cinsel olarak da. Biz yakın zamanda bir tatilden dönmüştük döndükten hemen sonra onun şirketi yurt dışı görevine gönderdi onu. Beraber tatile gittiğimiz eski bavulu boşalttık prezervatifler de vardı tabii ben de alıp dolaba attım o da kıs kıs güldü ben de güldüm. O gittikten sonra onun evine tekrar gittim anahtar var bende , ben çıkmadan prezervatiflerin olduğu çekmecenin son halini çekmiştim çaktırmadan çekmece hiç dokunulmamış şekilde aynı duruyordu ama dolaba attığım prezervatifleri yerinde bulamadım kafayı yiyeceğim her gün de beni arıyor bir şey yapacağından değil ama tabi ki yüzde yüz güvenmiyorum ona. Gelir gelmez gidip bavulunu mu karıştırsam kafam çok karışık

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar kendisi boşa para harcamayacak kişilikte biri olduğundan ve de büyük bir pakete durduk yere para vermeyeceğinden götürmüştür
Sevgilimin yurtdışına çıkarken prezervatif götürdüğünden şüpheleniyorum, ne yapmalıyım?