Onu yapacak little girlerim var sen kafana takma ama bizde temizlikten bahsetmiyoruz burada, git kuaföre alır sana nasıl alınması gerektiğini söyler, etkileşim almak için sorduğu soruya bak, yok gtnu nasıl yıkayacagini da sor beş etkileşim için kendini soktuğu duruma bak
insanlari bilgilendiriyorum en azından neden kuaföre gideyim? Bildiğim bir şeyi kuaföre soracak değilim heralde gelsin de onlar benden birşeyler öğrensinler ben hayat tecrübemi söylüyorum sen geçebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Merhaba, lokal anestezik krem kullanabilirsin agda yapmadan 1 saat kadar önce, ancak çok fazla faydası olmaz, çünkü kıl kökleri etkileniyor
Erkekler spklk yapacaksanız diye saçma sapan yorumlar atmaktan vazgecn
Ney?
Bacım diyorum ki sapıklık edecekler diye alakalali bilgileri olmadığı konu hakkında yorum yapıyorlar
Cidden ya saçma sapan yorumlar yapıyolar
Bilmedikleri konu hakkında yorum yapmaları da ayrı komik insanlara yalan yanlış bilgiler veriyolar bunlara inanıp deneyenler de çekiyor cezalarını
O yüzden takılma Googleden araştır
Bacakta vs buz işe yarıyor da genitalde olur mu bilemedim
Soğuk Su tutsam olur heralde
Bide daha çok acıyormuş🤦🏻♀️
Yok mümkün değil. Ben ilk zamanlar öncesinde buz torbası tutuyordum bir süre, uyuşturuyor.
Böyle şeyleri kendi aranızda konuşsaniz soğutmayın bizi
Git s*kinin kıllarını al sende en azından temizlikten bahsediyoruz biz
Onu yapacak little girlerim var sen kafana takma ama bizde temizlikten bahsetmiyoruz burada, git kuaföre alır sana nasıl alınması gerektiğini söyler, etkileşim almak için sorduğu soruya bak, yok gtnu nasıl yıkayacagini da sor beş etkileşim için kendini soktuğu duruma bak
insanlari bilgilendiriyorum en azından neden kuaföre gideyim? Bildiğim bir şeyi kuaföre soracak değilim heralde gelsin de onlar benden birşeyler öğrensinler ben hayat tecrübemi söylüyorum sen geçebilirsin
Bunun yerine kürler kullanabılırsın tahrış olmasın acımasın dıye
Nasıl yani? Tahriş olmasın diye köpük sıkarım zaten rahatlatıtor
Tüy dökücü krem vardı bende onun köpüğü var ondan sıkarım
Hayır kılları azaltmaktan bahedıyorum ben. Agdadan once bırsey surersen yapısmaz yapıssada yıne kılları kokten cekecegın ıcın acır. Masör oldugumdan dolayı konuya hakımım 😀
Her türlü bu acıya katlanıcaz yani...
Kıl varsa evet dedıgım gbı kılları azaltman gerek
Aşırı yok da her türlü ağda acıtıyor etime yapışıyor sonuçta
Dudak yapısı nasıl
hayyyy mkkkk senin al artık ağdaylamı alıyorsun usturaylamı orman oldu günlerdir bi alamadın 😂😂
Uyuşturucu krem kullan ve dogru yönde cek bisey olmax
Vantilatör aç tam karşısına koy üflesin işte
Yardımcı olabilirim ister misin
Buz ya da anestol pomad kullan
Alma
Tamam sen alma kıllı kal knk
Yeni trend...
Limon sık
Ya yürü git ne alaka
Bebek yağı
Yumuşatıcı kullan
Neden jiletle almıyorsun acıyorsa?
Jilet ne ya erkek gibi çıkarıyor erkek miyim ben? Ayrıca kararma yapar jilet iğrenç aq
Jiletle vajinasını alan kızları görüyoruz🤮
O yüzden hepsi kapkara yani jilet vajinaya vurulmaz
1- Jilet kararma yapmaz.
2- Jiletle alınca erkekler gibi gürleşmez. Sana yanlış anlatmışlar:)
Olm ben hiç görmedim ne bileyim asşkdmasödsad
Aynen knk araştır da öyle konuş bari aq git bak jilet kararma yapıyormu yapmıyor mu Google 'da var zaten
Ağdayla alınca nasıl pürüzsüz mü oluyor?
kız arkadaşlarım vardı jiletle aldıklarını söylüyorlardı bu yüzden kapkaraymış vajinaları
Evet ağda bebek gibi yapıyor tek kıl izi kalmıyor
Enteresan geldi bende olmuyor çünkü
Erkeğin özel bölgesi ile kadının ki aynı değil sizinki kararmaz ama vajina kararır kökten alması lazım kılları
Öfff bacaklar da mı pürüzsüz oluyor?
Çok acımıyor mu yaaa
Bacakları tüy dökücü kremle alıyorum bacakları pürüzsüz yapıyor ama özel bölgeye ağda şart
Peki arka tarafı nasıl yapıyorsun?
Ağdayla. neyle olucak
Ayna koyuyorum
Zor oluyo ama değer
He oraya da ağda. Okey
İkisi de pürüzsüz olunca çok iyi değil mi yaa
Manita yalıyor onun için değer
Tamam sus sus canı çekiyor insanın
Hafif çıkmışken de güzel olmuyor mu? Çok az
öhöm
Zeytin yağı sur
Abartmayın ya adam akıllı cevap verin bilmiyosanız susun