Cinsel sorunların genelde erkeklerde olduğunu görüyoruz. Ereksiyon olamama, erken boşalma, cinsel isteksizlik vs gibi. Kadınlarda da cinsel performans sorunları oluyor mudur?

Cinsel sorunların genelde erkeklerde olduğunu görüyoruz. Ereksiyon olamama, erken boşalma, cinsel isteksizlik vs gibi. Kadınlarda da cinsel performans sorunları oluyor mudur?

Hayır tabiki sadece bu sorunlari erkekler yaşamıyor.. erkekler sağlık sorunları ya da kafa olarak hazır olmaz.. ama kadınlar öyle değil.. kadın duygu yönlü hazır değilse.. eksikse karşı partner için bir duvardan farksızdır.. kendileri içinse o cinsellik tam bir ızdırap halini alır..
Genelde evet öyle.. duygusal yönden tatmin edilemeyen kadın yatakta da kolay kolay tatmin olmaz asla.
Oluyor ama kadın kamufle edebiliyor, kuruluk isteksizlik de olabilir ama kuruluk dış takviyeyle, isteksizlikte olsa bitse tavrında olacağı için erkeklerde var olan kadar gözle görünmez
Kadınlar bizden daha şanslı o zaman
Hayır kadınlarda da var hatta bu yüzden tedavi gören kadınlar çok var.
Hayır bu durumu kadınlarda sık sık yaşıyor
Cevap
10Cevap
Hayır kadınların da sorunları olabilir cinsellikle alakalı. Fakat erken gelme durumu genelde erkeklere has bir durum. Ve tedaviyi kabul etmeli her iki taraf da bencillik etmeden.
Herkes için geçerli bu bence
olsa da kimse farketmez, kadın söylemediği sürece.
isteksizlik olabilir, boşalamıyor olabilir bu tipler ilişkiye engel değil.
vajinismus olursa belki sorun olabilir. ama erkek sertleşemiyorsa... sıkıntı var. hoş sertleşme sorununun ya da erken boşalma sorununun yüzde 90ı pisikolojik oluyor :D
var da... kimisi kaçıyor, ya da önündeki sorunun farkında bile olmayabiliyorlar ki çözüm arasınlar. hayırlısı :D
Tabiki erkelere has bir durum, kadınların herhangi bir belirtisi yok ve seks yapmak için erkeğe cilve yapmak ve dişiliğini kullanmaktan başka bir şey yapmasına gerek yok ki, erkeğin her ne sebeple olursa olsun penisi kalkmıyor veya erken bosaliyirsa tamamen performans yetersizliği olduğu açık ve net zaten, yani en büyük eforu erkek harcıyor ve harcaması gerekiyor, kadın sadece erkeğin altına yatıyor veya domalıyor hepsi bu
Kadınlarda çok daha fazla cinsel yaşam ve cinsel performans sorunu vardır. Ancak onların perdeleme şansı erkeklere göre daha fazladır. Erkeklerin bunu anlayabilme oranı çok düşüktür.
Yememek işinize geliyorsa yemeyin. Erkeklerin çoğu ben kendi işime bakarım zihniyeti ile sorun etmiyorlar.
Akıl oyunları konusunda daha akıllı olan kazanır. Sorun en kolay şekilde sorunla çözülür
Aynen öyle üstadım
Aa fenomen olmuş
Tam diyecektimki ben fenomenim bendwn iyi sorular çıkıyo diye baktımki olmuş hjk
Bilmiyorum onu ben
Ben seni ilk defa görüyorum
Benimde ikinci hesap ms26ms di önceki bu hesapta 2yılı devirdi yollar kesişememiş ozaman
😀iyi bişiy bence
Tanımadığın için şanslısın diyecektim 🤣🤣
Elbette erkeklere has bir durum değildir ama erkeklerin tek derdi cinsellik olduğu için böyle gözüküyor💅
Değildir, kadınlarda da uyarılma bozukluğu, orgazm olamama, ıslanamama, ağrılar vs. Gibi birçok sorun var
Hayır, zaman zaman kadınlar da da bu durum olabilir. Bizde psikolojik olarak etkili olur daha çok.
Hayır bu durum kadınlarda da olabilir. Bunun başında isteksizlik geliyor zaten.
Kadınlar da daha fazla.
Yazarim bir ara😂
Ya mesala neden bir erkek çok güzel karisi olmasına rağmen , gidip cirkin bir kadınla aldatıyor, yeterince açıklayıcı aslında 🙂 birde kadin çocuk merkezli ev işi merkezli olduğu için yatağa yatınca pili bitiyor, oldu bittiye getirir, ya da uyur. Her kadın dengede tutamaz herseyi, tutan istisnadır.
Ya tabiki öyle. Ama hormonları çalışan sağlıklı bir kadın da. Yorulsada performans ı iyidir , onlara da gerçi tavşan gibi erkek denk geliyor😂😂😂😂😂😂
Iste tavşan derken onu kastteim😀😀😀
https://youtu.be/DLMmr144KpY?si=ZVHQUYNixduJ8R2r
Ya ben buna göre öyle dedim ne bileyim hahaha
İlk postada bayıldı insanlar da da var yani😀😀😀😀😀😀
Ayy yanliz iyi güldüm 😂
Ay çok komik ama. Kadin ve erkekler de öyle evlilik yüzde 80 ni şu an bu şekilde iki tik tik bitti hahaha
Kadında da var erkekte de işte. İki kişinin dolu dolu yaşaması, için ciddi bir arzu ve uyum olması lazım, o milyonda bir denk
Hani diyorlar ya evliliğin kuralı sadakat.
Aslında evliliğin temel kuralı cinsellik.
Erkegin kadinin yatağını sıcak tutsan, zaten hepsi bütün halde kontrole Almış olursun, cinsellik bağı güçlendirir,
Kesinlikle öyle, bende derim bir adamın annesi gibi bir kadının babası gibi olmayacaksin,
Hahaaah
hayır bu kızlar için de geçerlidir
Bazen amasyada
Sertleşmezse
erken olursa berbat
Herkes için geçerli bu