Sekste uyum onemli partnerlerle uyismak onemli sekste iyim şoyle buyuk boyle sokarim çok laf vardir ama bir erkek kendi bosalmasi kendi fantazisi derdindeyse seksi bilmiyordur. Seks için zevk kadinı azdirmaktan onu kudurtmaktan geçer ki bu hale yapip birde sekste bosaltabirsen kadın erkeği sekste inanilmaz derecede uçurur. Bunu yapan sayisi azdir. Çunku kimi kadin vardir ön sevismee haz alır kimi öpüsmeyle kimi dokubmayla bunu deneyerek bulmak gerwkir. Ki erkeklerin yuzde doksanı sadece kendi boşalmasi zevki pesinde. Seksi bilen sayisi bence oldukça az.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana istediğin herşeyi yaşatacak deneyimli olgun tecrübeli bir erkekle yaşamalısın yaş takıntın varsa çoluk çocuk ile gerçek seksi yaşayamazsın en ayrıntısına kadar cinselliğin tarifini istermisin bu buluşmadan ayrılıncaya kadar yaşanması gereken herşeyi içeriyor ve inan bana okuyarak bile sulanır masta başlardın
03 Yorumla
Soran+1 yıl55 yaşında biriyle bile denedim
Cevap sahibi+1 yıl55 de çok değilmi en özelini kadına kadın olduğunu hissettirmenin ince dokunuşlarını öpmeyi sevmeyi içine sokacak penisi yokmuş gibi yapılan oral ve inceliğini istermiydin
Cevap sahibi+1 yılBir cinsellik yaşanacaksa en önemli olan buluşma yeri olmalı buda
mükemmel bir ortamda harika odası kocaman bir yatağı geniş bir banyo ve jakuzisi olan yerlerde gül yapraklarının olduğu mumların ışıltısıyla aydınlanmış ortada çikolata pasta ve bu aşk odanın herşeyi içinde sakladığı arzularımızın birleştiği tadının unutamadığı şahane bir yerde kimsenin kimseye istemediği hiç bir şeyin olmayacağı ve kimsenin kimseyi pişman etmeyeceği bir buluşma olacağı bir yerolmalı
Yer konusunda bu kadar deneyimli cinselliğe ne kadar önem verir sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru. Cevremde cok kadin var hepsi bundan şikayetçiydi. Ben gencken yani 18-22 yaslarindayken bile. Teyzelerim, halam, kuzenlerim. Eslerinin iyi olmadiklarindan bahsediyorlardi. Sonra teyzemin biri boşandı sirf bu yuzden. Bizim erkekler sevismeyi bilmiyor. Tum mantiklari gir çık. Bundan oteye gidemiyorlar. Kadin ruhundan anlamiyorlar. Kadin biyolojisini, nasil tahrik olacağını bilmiyorlar. Tum odak noktalari delik oluyor. Kadin sadece delikten zevk almiyor işte. Kadinin beynine, kalbine, tenine her sekilde gireceksin. Her şekilde tahrik edeceksin. Bunu anlayamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar bilmiyorum. Bu ulkenin kadinlari kadınlığını yaşayamıyor bu bir gerçek. Aci bir gercek.
10 Yorumla
+1 yılAaamaaan boşver sok çıkar sok çıkar petrol mü arıyoruz ama sürt sürtte bir yere kadar ateş mi yakacaksınız en iyisi aseksüel olmak 🤣
20 YorumlaPerformans kaygısı yüzünden. Erkeklerşn en büyğk derdi odur. Bkma sen buralarda uçururum kaçırorom dediklerine, ciddi bir kayhının tezahürüdür. Hatta tam da bu yüzden "bakire" isterler. ünkü kendisinden önceki erkeğin performansına yetişemeyecrğini içten içe düşünür. Korkusu budur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hahahhahaa. Bu ne la. Performans yokta kızlarla yatıyorum. Sen adamına denk gelmemişsin. Yoksa seni ertesi güne üstüne oturtmam. Zaten yokluk günlerindeyim
12 Yorumla
Soran+1 yılAdam mı vardıda denk geldim
+1 yıl:) bi gün bi babayiğit çıkar :D yakışıklı falan değildir ya da ne bileyim ufak tefek bişeydir :D bi şaapar kalkamazsın kalsanda oturamazsın o zaman bu sözlerini hatırlarsın :D o ben değilim bu arada :D iddialı olmayı sevmem... sana tavsiyem fazlasında değil kararında gözün olsun ;) kapiş
00 YorumlaCiddi ve gerçekçi bulmuyorum bu görüşü :) erkek mikemedi, kız mı mikecek? Bu bir tatminsizlik değil tercih gibi görünüyor..
00 Yorumla
+1 yılherkes senin gibi kaşar değil ama nerden bilsin gariban
01 Yorumla
Soran+1 yılevet kaşarım yani
+1 yıltabular yüzünden bence, cinsel hayat yerlerde olduğu için performans sorunları olması normal, anca evlenince düzene giriyor genelde...
00 Yorumla
+1 yılKnk yanlış ata oynuyorsun bence elimde bir sürü tavsiye mektubum var😉
00 Yorumla
+1 yılBen kendi performansımı bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım :D
00 YorumlaSpor yapıyorum bundan dolayı kondisyonum yüksek. Bu dediğin benim için geçerli değil.
00 YorumlaHerkes Aslan kaplan. Benim ehliyetim yok, iddiam da yok 😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılemin misin ? :)
benim gibi hiç yaşamamış biriyle yaşa bence doymuşlarla değil :)02 Yorumla
Soran+1 yılhiç yaşamadın mı yazık
- +1 yıl
yazık mı?
neden? herkesin belli bir yaşa kadar yaşama zorunluluğu mu var yasal olarak?
acıma gel yaşat :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kadina en az 2 erkek diyorum g*vat oluyorum sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılatlarla yat daha iyi verim alırsın folloş olduysan demek ki zevk alamıyorsundur
00 Yorumla
+1 yılDeneyim önemli bence. Gençlerde iş yok. Anca kendi şeysi...
10 Yorumla
+1 yılİyisine denk gelmemişsin çoğu kendini düşünüyor çünkü
00 YorumlaGel de sana kim hükümcü göstereyim
04 Yorumla
Soran+1 yılKes ln diz çöktürürüm ben sana
Soran+1 yılgörsen tapardın sadece
+1 yılTrol. ya da erkek görünümlü kızlarla yatan.
04 Yorumla
Soran+1 yılTrol ya da erkek deilim
- +1 yıl
Erkekle karşılaşmamışsın 1 gecede pertin çıkar
Soran+1 yılEline geri dön hadi boş yapma
- +1 yıl
Elimle bile seni hallederim ayak yapma.
+1 yılbütün erkekleri genelleme yapmasan mı
10 Yorumla
+1 yılsen hiç ben gibisiyle yatmamışsın bal
00 Yorumlaahh işi bilmeyen bir kız daha çıktı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİtiraf ediyorum performansım yerlerde 🙂
00 Yorumla
+1 yılSen iyisine denk gelmemissin jdhxjsj
413 Yorumla- +1 yıl
iyi becerememişler bütün erkekleri genelliyorlar 👅👅
- +1 yıl
@1omeryildirim Hhahahahha
- +1 yıl
🤣🤣🤣 yalan mı ama @Izmirlibirhatunn bu arada İzmir’den sevgiler sana öZelden konuşsak mı ben denedim yürüyemedim sana 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@1omeryildirim selamlar😜
- +1 yıl
özelden yürüsem iyiydi beaa takip etsene beni @Izmirlibirhatunn
- +1 yıl
karşıyakadan sevgiler 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@1omeryildirim Ömerrr tam konum aticaksin yakinda korktum Şu an senden 😂 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 yok yaaa İzmir’den biri denk gelince heyecanlandım daha önce pek denk gelmedi ondan sende ne inatsın bi yazmadın özelden @Izmirlibirhatunn
- +1 yıl
@1omeryildirim hhahahha manitim kiziyo yazamam🤓
- +1 yıl
ablacım baştan söylesene manitam var diye 🤣🤣🤣🤣 ayrılırsan yaz ama bana 😘 @Izmirlibirhatunn
- +1 yıl
burda yürücem diye 40 takla attım yahuuuu 😂🤣🤣
- +1 yıl
@1omeryildirim tm ablacim:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana amatörleri denk gelmiş
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim kız arkadaşımda aynısını söylüyordu farkı görünce birakamadi beni
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimle demedinde mi öyle diyorsun
00 Yorumla
+1 yılHenüz tanışmakdık ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Demek ki iyi erkek bulamamışsın
00 Yorumla
+1 yılBirisi fena kizdirmis hanfendiyi
00 Yorumla
+1 yılbir gece bana misafir ol 🤗🤗🤗
02 Yorumla
Soran+1 yılçok gördüm böyle diyenleri
- +1 yıl
istanbuşdaysan bahçelievler de otuyorum gelmek istersen mesaj at adres vereyim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle devamms
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapma
00 Yorumladenemesi bedava