Oral da sürekli kızın kafasına bastırmak ya da tutup ağzında kalmasını sağlamayı neden yapiyolar? Onlar için zevk verici bir durum mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oral ilişki iki taraf içinde olmazsa olmazlardandır. bunu keyif için yapıyorsak birisi zevk alirkende diğerine işkence olmamalıdır. Ancak ister istemez kadın alıp emerken daha fazla haz alıp daha derine girmesi için bazan baştan tutup git gel yapma durumu oluyor. Bu konuda iki tarafta biraz fedakarlık yaparak bir birimizi daha çok mutlu etme yollarını karşılıklı anlayışla bulmak gerekir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa bence bunda Hem kızın hem erkeğin suçu var mesela zaten ilk başta Erkek kıza biraz müsaade edip Hani kız kendisi alışıncaya kadar erkek o kıza zaman tanırsa zaten kız belki kendisi dibine kadar almaya çalışacaktır ve zaten erkeğin de istediği budur Ama bizim erkekler biraz sabırsız davrandığı için kız daha önüne diz çöker Çökmez gırtlaklanmaya çalıştığı için kızlarda çekiniyor ister istemez hani kıza biraz zaman tanısa zaten belki çocuğun zorluğu köklemesinin daha fazlasını kız kendisi isteyerek yapacak ama bu konuda bizim erkeklerimiz aceleci davranıyor kızla öyle diz çökmüş direk da ilk Seferden gırtlak yaptırmaya çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoğu kadın sadece kafasını öper ya da sadece orasını agzına alır ve oral yaptıgını sanar. Bunun önüne geçip zevk almak için köklemek şart. Köklemek içinde kafayı tutup zorlamak lazım biraz. Genelde kustururum ama bogulur gibi olunca bırakırım :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:/ benim çok ileri gidince midem bulanıyor
Soran+1 yılZaten birlikte olduğum erkek beni kendi halime bıraksa yavaş yavaş hepsini alırım ama tutup da hızlı hızlı girmesi mide bulandiriyo
Cevap sahibi+1 yıldirek öyle yapması hoş değil. sana bırakması lazım başta, eğer istediği gibi yapmazsan yönlendirmesi lazım. Ama benim bu anlattıgım olayı kızlarda seviyordu onlarda istiyordu. zorla yapılan şeyler sogurtur insanı.
+1 yılevet kadının zorlanmasını ve bu noktada çıkarttığı sesleri seviyorlar bu o anki fiziksel hislerden kaynaklı değil daha çok zihinsel bir tetikleyici oalrak düşünülmeli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
+1 yılÇünkü oral yaptırırken sanki sizin vajinanızın içindeymiş gibi hissediyoruz ve içinizde daha uzun süre kalıp o sıcaklığı kayganlığı yaşamak istiyoruz. Nasıl ki vajinaya girince köklemek dibine kadar sokmak istiyorsak, ağzınızdayken de aynı şeyi istiyor ve başınızı bastırıp penisi gırtlağınıza kadar sokmak istiyoruz :)
22 Yorumla
Soran+1 yılAçıklama için teşekkür ederiim
- +1 yıl
Rica ederim, umarım açıklayıcı ve bilgi verici olmuştur :)
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılaslinda amac kokune kadar sokabilmek ama gereksiz ben olsam dokunmam belki saclarini duzeltirip onune gelmesin diye hepsi o onun disinda istedigi sekilde kendi kontrolune ve zevkine birakirim isirmadigi surece bir sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü aldıkları hissiyat zevk haz fazla oluyo dar oldukça gırtlaga daha fazla sokmak istiyolar tabi kimse bunu kolay kolay yapamaz proflar hariç
42 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılZevk verici çünkü. Değişik bir hareket değil ki bu yıllardır p*rnolardan gördüğümüz klasik şeyler. :D Bunu sevmeyen erkek yoktur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. p*rno gördüğünü gerçekten zevk alıp alamayacağını bilmek icin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılZevk verici ama karşı tarafı da düşünmek lazım. Karşında prno yıldızı yok escrt gibi hisseder. Bu hoş değil kendi zevki için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHükmedip aşağılamak için. Ben kusacak gibi olurum.
21 Yorumla- +1 yıl
Sevgikin mi
+1 yılBüyük aletime oral yaparken verdiği zevkten saçından tutup kökleyebilirim buda bana zevk verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok zevkli oluyor saçlarından tutup bastırınca fena
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevk veriyor o yüzden
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kız yavaş yavaş yalayıp sümurse hosuma gider yavaş yavaş hepsini alsa ama sadece başını alsa emse o an hosuma gider başını tutar bastiririm daha zevkli oluyor
00 YorumlaBoğma fantezisi nefessiz bırakma hali o anki öğürme ve zorlanma için yapılıyor
00 Yorumla
+1 yılO an ki haz ile yapılıyor rahatsız edici mi
02 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız edici değil de bir anda sokulması mide bulantısına sebep oluyor istemsiz öğürüyorum
- +1 yıl
Çok ileri sokmaya gerek yok bence. Zaten hassas olan yer ucudur söyleyebilirsin bunu eşine
Yok, kıza işkence olsun diye yapıyorlar.
11 YorumlaHazzı ve zevki artırdığı için
00 Yorumla
+1 yılAşağılıyorlar onu yaparak
00 Yorumla
+1 yılGirtlaga degmek ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet aşırı haz ve zevk için yapıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahmin edemeyeceğin kadar zevk veren bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet hareket ettirdikçe zevk artıyor
00 Yorumlaelbette hoşumuza gidiyor ki yapıyoruz
00 Yorumla
+1 yılSen niye makyaj yapıyorsan ondan
05 Yorumla- +1 yıl
Hahaha en saçma yorum seçilmeli 😂
- +1 yıl
Ne alaka
Soran+1 yıl@Aslidiyebiriyim 😅sorduğum soru ile çok alakasız bir cevap
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
@Aslidiyebiriyim aynen.. en alakasız ve de
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHakimiyet dürtüsü
00 Yorumla Evet çok hemfe
00 Yorumlaynen canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım benim...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Pcclik iste
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle
00 Yorumla
+1 yılBen yapmam bunu asla
00 Yorumla
+1 yılCok zevk verici evet