Soru basit;
Seven sevdiğini arzular mı, ona yakınlaşmak ister mi? Ya da sadece arzular, sevmez mi?
Fikir almak istiyorum normal bir durum fakat erkekler sürekli ben sevdiğim kızı istesem de dile getirmem diyor.
Soru basit;
Seven sevdiğini arzular mı, ona yakınlaşmak ister mi? Ya da sadece arzular, sevmez mi?
Fikir almak istiyorum normal bir durum fakat erkekler sürekli ben sevdiğim kızı istesem de dile getirmem diyor.
karışık bir durum bu. erkek sevgili değilken pek arzulamaz ama sevgili olduktan sonra sevdiği için arzular. tabi eğer kız istemiyorsa gerçekten seven erkek saygı duyar zorlamaz.
Cevap
13Cevap
olur mu öyle şey dile getirmeyen insan arzularını bastırır sonrada o arzular bir yerde ansızın açığa çıkar aldatır çok tehlikeli bir durum
Merhaba,
Seven sevdiğini arzular, dile getiririm! 😅
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür...
evet seven sevdiğini arzular ama sevmeyip sadece arzulayan da var
İnsan sevdiğini arzulayıp hayal etmezse kimi edecek başka
Seven arzular ama arzudan çok sevgisi ağır basar cinsellik yaşamasam da olur der
Evet sevdiğim kişiyi arzularım o da isterse cinsellik yaşarım. Cinsellik tutkunuzu artırabilir fakat tabii her şey cinsellik değil
ben hem seviyorum hem arzuluyorum da erkeklerde sevgi olmadan da arzu olabiliyor bilemiycem
sevdiğini arzular. yanar tutuşur hatta
Seven sevdiğini sever de miker de.
Arzular ben arzuluyorum
Evet doğru
Tabiki ister
İster tabi
Evet
Arzular direk
Bunu beliet
Tabiki