7/24 benle konuşuyor, foto atıyor, beni cinsel olarak istediğini söylüyor, evin içinde pinekleyip duruyor madem istiyor eve çağırmıyor, bu da değişik bir erkek tipi sizce neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin şu anda onunla böyle şeyleri yaşaman bile yanlış, ondan sonra neden erkekler kötü diyorsunuz sizi kullanıp atarlar ve hiç umurlarında olmaz ve yine ondan sonra istediğiniz kadar bütün erkekleri genellemeye çalışın ama siz de de haksızlık payını asla bütün erkekleri genelleyerek yapmayın çünkü zaten yanlış bir şey ve zaten haram ilişki bu yaşadığınız şeyler ve bundan da mütevellit hani Kuran'da şöyle buyurulur: " Nisa sûresi 26﴿ Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Onlar, iftiracıların kendileri hakkında söylediklerinden uzaktırlar; onlar için bir bağışlama, değerli bir nasip vardır.
Ama siz kendinizi kötü yaparsanız hiç genelleme de yapmaya hakkınız yoktur, çünkü herkes bir değildir. Akıl başlı başına büyük bir nimettir herkese nasip olmaz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Konuştuğun kişinin niyeti seninle bir defa ya da birkaç defa takılıp sonrasında sana yol vermek.. bunu açıkça ifade etmek yerine ilişki düşünmediğini söylüyor artık sıkılmış bununda sonu kötü bitecek gibi ön hazırlık yapıyor.. amacına ulaştıktan sonra sana yol verdiğinde ama ben sana söyledim ilişki düşünmüyorum diye sen kendin geldin koynuma girdin diyerek kendini aklayacak.. böyle üstü kapalı spekülatif konuşan insanlara acayip gıcık oluyorum açık olsun net olsun canımı yesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAmacı seni sadece cinsel yönden kullanmak çünkü şu an seninle böyle konuşuyor sen nasıl olsa istiyor diye kendi ayaginla gideceksin 1 belki 2 ya da 3 seks yaptıktan sonra seni şutlayacak sen onu suçlayınca da diyecek ki " gelmeseydin ben mi sana gel dedim, sen kendi ayağınla isteyerek geldin" diye kendini haklı çıkaracak yemeyin bunları
33 Yorumla
Soran1 yılEn mantıklı yorum sanırım
Soran1 yılBu açıdan düşünmemiştim
Cevap sahibi1 yılDedigim gibi olacak zaten yazmışsın başta sana ilişki istemiyorum demiş olası bir durumda ben zaten sana ciddi olmadığımı söylemiştim diyecek, mutsuz olduğunu ve olumsuzlukları anlatıp duygu sömürüsü yapıyor senin " yaa çocuk mutsuz diyip anaç duygunu sömürecek " sende ondan hoslandigin için üzülmesini istemeyip yanında duracaksın her zaman cepte olan piyon gibi yani, sana napıyorsun falan gibi sorup cinselliğe getiriyor konuyu çünkü durduk yere sana gelip pat diye seni arzuluyorum demesi garip kaçar bunun farkında yani, arabada falan istiyor çünkü belkide tek sefer yapıp defolup gidecek ve adresini öğrenmeni istemiyor ya da tek yaşamıyor yani..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya evlidir ya tırsıktır ya da kuş ötmüyordur
04 Yorumla
Soran1 yılTırsık derken
Soran1 yılNasıl ilerleyebilirim bak sen de mantıklı bir yorum yaptın , şöyle anlatayım çocukla ben konuştum ilişki istemediğini söyledi sonu kötü bitecek eski şeyleri bidaha yaşamak istemiyorum dedi , genel olarak bana sürekli mutsuz olduğunu söylüyor , herseyi tek başıma yapıyorum arkadaşlarım var o bana yetiyor birini hayatıma almak istemiyorum dedi, flört etmeyi seviyor , benle de 7. 24 konuşuyor naptın ne ettin gibi konuşuyoruz sürekli cinsel olarak da çok arzuladığını söylüyor bende açık kapı bırakıyorum , o zaman yapalım diyorum ; ona rağmen evine çağırmıyor, dışarda arabada öpüşelim demeye getiriyor ben de onu kabul etmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılçünkü istememiştir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılsenin tepkinden korkuyor olabilir. gelmem izlenimi veriyor olabilir misin ya da eve çağırmasına engel vardır
06 Yorumla
Soran1 yılYa yok yapacaksak yapalım sende rahatla bende dedim, sanaldan konuşmayı sevmiyorum dedim, iki kişide birbirini istiyorsa yapılabilir, gel de demiyor ve anlamıyorum
- 1 yıl
uzakta mı. yani normal şartlarda anında gel demesi gerekirdi cidden
- 1 yıl
neredesiniz
Soran1 yılAynı devirdeyiz
Soran1 yılSehirdeyiz
- 1 yıl
çok garip. sen teklif et olmaz mı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılCesaret edemiyordur ya da sadece yazmakla tatmin oluyordur 😂
06 Yorumla
Soran1 yılYa ben de diyorum yapacaksak yapalım sanaldan konuşmayı sevmiyorum ona rağmen böyle davranıyor
- 1 yıl
Ohaaa o nasıl birşeymiş kusura bakma 😂 şans tanımaya rağmen cesaret edemiyorsa vardır bi sıkıntısı 😂
Soran1 yılİşte be gibi bir sıkıntı olabilir gerçekten merak ediyorum
- 1 yıl
Cesaret yoktur kendine güveni yoktur o duruma gelmeyi istemiyordur bir çok sebep var ama çağırmaması çokta normal değil o yüzden çok takma
Soran1 yılKendine güveni yok derken sekste mi kendine güvenmiyor olabilir?
- 1 yıl
Yani istediğin şeyi net şekilde söyledim diyorsan hala bi dvet yoksa yeterli görmüyordur kendini
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılPara istiyordur , kendi evinde sizinle sevişmek için 😅😂😂
01 Yorumla- 1 yıl
Yüzsüzlüğün de bu kadarı yani 😅😅
Ee o çağırmazsw başkası çağırır yüksek bir anında o kaybeder.
00 Yorumla
1 yılİllaki beni s** diyorsun sen söyle olmaz mı
00 Yorumla
1 yılValla ben seni eve çagirsam bir daha evden çıkmak istemezsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılYuh be. Erkek mi lan bu. Dün eve cagirdim ben video bile çektik. Baya da memnun ettim kizi
00 Yorumla
1 yılBunu ona da söylemeyi denedin mi
02 Yorumla
Soran1 yılÇok İstiyorum seni diyor ama daha teklif etmedi gel diye , dışarda öpüşelim demeye getirtiyor onu da ben kabul etmiyorum.
- 1 yıl
Müsait mi değil acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılcanım ben olsam çağırırım
00 Yorumla
1 yılGarip ben olsam cagiririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlidir, o yüzden eve çağıramıyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Erkek olduğundan eminmisin?
00 Yorumla
1 yılYaslariniz kaç? Bide evli olmasin sakin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin de gidip vermesin var hshs
00 YorumlaBilmem sen sor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılTaktik yapıyor😉
00 Yorumla
1 yılEvli midir nedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bende çağırmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAnasi babasi varsa nasil cagirsin
02 Yorumla
Soran1 yılTek yaşıyor ya
Cevap sahibi1 yılBu fırsatı nasıl kacırıyor o zaman ag kacar mı
Gizli Üye(25-29)1 yılÇekiniyordur
00 Yorumla
1 yılSem çağır eve 🤣
00 YorumlaSende istiyor musun
00 Yorumla
1 yılBen çağırayım?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen istiyor musun ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkek cinsel olarak istediğini söyleyip neden eve çağırmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat