Bu gece ilk kez büyük penisli bir erkekle birlikte oldum ama hiç beklediğim zevki alamadım:( Normal mi?

Canım yandı sadece. Bu benim birlikte olduğum üçüncü erkek ve sevgilim olur 3 aydır sevgiliyiz bugün birlikte olduk gelişti öyle kendiliğinden benim evime gelince. Sevgililerimin içinde cidden en büyük penisli olan şu anki sevgilimdi diğer sevgililerimin penisleri de kısa sayılmazdı ama biri uzun inceydi diğeri orta boylu kalındı. Bu seferki sevgilimin penisi hem uzun hem de kalındı birlikteliğimizden hiç diyemem ama zar zor zevk aldım cogunlukla acıtmayan bir şekilde içime girmeye çalıştı o kadar bebek yağı falan kullandık ama yok yine canım yandı. O yüzden hiç hayalimdeki gibi bir sevişme olmadı. Büyük penise karşı sempatim de baya azaldı önceki sekslerim daha iyiydi bu kadar büyük bir penisle olmasa bile. Bir de benim vajinam baya dar ondan acımış ve zevk almamış olabilir miyim cidden vajina deliğim çok dar hamileyken normal doğum bile yapabileceğimi düşünmüyorum herhalde sezaryene alırlar beni
Güncellemeler
1 yıl
Bugünkü seksten hiçbir şey anlamadım büyük pipi benim için hayal kırıklığı oldu Allah isteyene versin ben memnun kalmadım ve sanırım ilk kez sevgilisinden yaprak büyük diye ayrılan da ben olucam
Bu gece ilk kez büyük penisli bir erkekle birlikte oldum ama hiç beklediğim zevki alamadım:( Normal mi?