Ben kimseye anlatamam böyle bi şeyi medeni durumumdan dolayı. Ama nasıl güzeldi... Eve geldim hâlâ kalbim pır pır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOna biz memnu aşkın cezbediciliği diyoruz. Belli ki eleman da işini bilen sırtlanın tekiymiş. Eşiniz yeterince tatmin edemiyordu galiba sizi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHarbiden bu eleman işini nasıl bu kadar iyi biliyo ya.. Bunca zamandır tanıyorum hayatta aklıma gelmezdi beni oyuncak edeceği
En İyi Cevaplar
+1 yılKocanı aldatmışsın iyi hoş da sevgilin inşallah videoya falan çekmemiştir. Yoksa başın durduk yere derde girer.
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında bi etrafı yokladım kayıt aldı mı diye ama kendi de yanar
- +1 yıl
Seni yakan ateş daha büyük olur sen kadınsın unutma. Toplum kadını daha önce aforoz eder.
Soran+1 yılO da saygınlığını kaybeder. İlçede en tanınmış esnaf ve farklı bi işi daha var tanındığı
- +1 yıl
Kendimi sağlama aldım diyorsun yani. Yakalanana kadar devam…
Heyecanlı olduğun belli zaten. Ne diyelim nasıl paylaşalım anlayamadım 😂 kolay gelsin. İnşallah devamı da gelir daha mutlu olursun.😂
05 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 Teşekkür ederim. ALLAH herkesin gönlüne göre versin günahlarımızı affetsin 🙈
- +1 yıl
Hhahah çok tatlı ya bi yandan allah yazıyo bi yandan af diliyo erken af dileme gel bi de ben çakayım nirvanayı gör ondan sonra af dile 😏
Soran+1 yıl@Dihidrotestosbiberon şşş Allahla arama girme
- +1 yıl
Yok burada thirdwheel ben değilim allah 👻
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
47Cevap
+1 yılbi de Allah affetsin demişsin bu bile ne kadar cahil biri olduğunu gösterir Allah kul hakkını affetmez lafı aynen şudur ''kulumdan geçmeyen bana gelmesin'' sen aynı anda hem zina hemde kul hakkı yedin kocanı aldatarak hadi günahını bile geçtim hiç bir insana yapılacak şey değil bu ki sen bunu mutlu mutlu anlatarak özünde ne derece vicdansız, kalpsiz, arsız ve narsist biri olduğunu kanıtladın ayrılmak boşanmak dururken elin herifiyle kocana 12 yıllık eşine bunu yapan kişi yarın sokaklarda insan olduğunu idda ederek gezecek ya bundan daha acı bişey de yok ha ama bu dünyanın öteki tarafı da var ve inan bana sen zaten cehennemi garantilemişken bir de üstüne eşinden ayrılmayıp onla kalarak onla geçirdiğin her an kul hakkını yediğinden senin yanışın bayağı uzun ve acılı olacak benimde tek pişmanlığım senin ızdırabını izleyememek olacak.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen alim olduğumu iddia etmedim ama sen de en az benim kadar cahilsin. Sen kimsin de herhangi bi insana cehennemliksin diyebiliyosun? Bir de gelmiş Allah'tan kul hakkından bahsediyor cühela. Emin de yeis de küfürdür kendini alim sanan cahil insan müsveddesi.
- +1 yıl
bana insan müsveddesi diyen kişinin de bir insanın yapabileceği en iğrenç 3 şeyden birini yapmış ve bunu da matah bi halt mış gibi anlatan kişi daha yaptığının kul hakkı olduğunu bile bilmiyorsan bana cehaletten bahsedecek kişi sen değilsin ciddiyim daha da yüzsüzleşeceksen bu konuda yazma daha fazla
+1 yıl12 yıldır eşinin yaşatamadığı heyecanı yaşatmış sana gercekten monotonlaşan içini kıpır kıpır yapmış ne güzel yaşadıysan bu heyecanı hep yaşa emin ol sana iyi gelecek ve sana çok şey önermek istiyorum işine yarayacak takip edip mesaj atarmısın insanlar buradan kınıyacak yoksa bekleniyorsun sadece sırlarımızı paylaşalım sırdaş olalım
01 Yorumla
Soran+1 yılSence insanların kınaması umurumda olsa böyle yazar mıydım burada
Gizli Üye(36-45)+1 yılIste bak tabir biraz abest olsa da yemeyenin malını yerler. Iste sen doyurmazsan elin oglu böyle sanki hic seks yapmamış gibi doyurur mutluluktan ayaklarini keser.
Ilgisiz es aldatmayı kesinlille hakeder. Iyi yapmışsın. Bende evli kadinlari bu yuzden seviyorum02 Yorumla
Soran+1 yılYani iyi yapmış demeyelim de... Ya da iyi yaptım bee adam 1 saat olmadan 2 kere boşalttı
Cevap sahibi+1 yılPeki ilk kez mi aldattin esini?
- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılKanka nasıl oldu ve nasıl gelişti bilmiyorum ama yasak çekiciliği acayip bir duygu anlıyorum seni. Anlatırsan dinlemek isterim.
05 Yorumla
Soran+1 yılDiğer yorumlarda bahsettim. Sormak istediğin başka bi şey varsa dinliyorum
- +1 yıl
Yorumlara baktım da sen bu kadar uzun senedir iyide beklemişsin. Keşfettiğin bu kadınlığını ve zevkini sonuna kadar yaşamaya devam et.
Soran+1 yılBekledim ve bekleme niyetindeydim. Böyle bi şey yapacağıma hiç ihtimal vermezdim
- +1 yıl
Peki şunu merak ediyorum. En son sosyal medyadan yazıştık ve evli olduğumu söyledim ve konuşmayı kestik demişsin. Bundan sonra olay o hale nasıl geldi?
- +1 yıl
Ama senin hiçbir suçun yokki. Belliki toplumsal normlar doğrultusunda evlilikte o işlerin dışarıdan görüldüğü gibi olmadığını bilmiyordun ve gençlik hatasıydı. Şimdi ise ister istemez farkında oluyorsun ve ortada birde çocuk varsa gerek buradakilerin, gereksede çevredekilerin yok aldatmak yerine ayrıl demesiyle bu işin hemencecik boşanmaya gidilmeyeceğide az çok ortada. Nebiliym derin mevzular seninde dediğin gibi ama hayatı sallamazsak keyif alamayız.
Sana tavsiyem dikkatli ol yakalanmamaya çalış.
Eşin iyi yapamıyor anlaşılan bunun elimi büyüktü yoksa eşininkimi bamyaydı o yönüyle bir fark varmiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden ya neden bana denk gelmiyor olgun evli kadın halbuki güvenilir yakışıklı uzun boyluyum. Ayrica 17cm yani bir saat de dayanirim neden gelmiyolar of
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok gençsin daha
Cevap sahibi+1 yılAma iyiyim o islerde lutfen bana da gelse yaa😔
Cevap sahibi+1 yılBakin dehşet cekiciligim var ama bakmiyolar of😔😔
+1 yılMedeni durumunuz nedir? Ve nasıl geliştiği hakkında detay verir misiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığım bi esnaftı. İki sene önce falan bi elektrik almıştık bi süre yazışmıştık. Sonra ben evli olduğum için konuşmayı bitirmek istedim o da saygı duydu. Bi kaç ay önce tekrar yazmaya başladı buralarda göremiyorum hiç seni bari dükkanın önünden geç iyi olduğunu bileyim vs dedi. Öylelikle tekrar başladık konuşmaya. Ben tekrar o sokağı kullanmaya başladım biz tekrar bakışmalara başladık. Bugünkü olayda bi anda gelişti. Dün gece seni görmek istiyorum konuşalım bi yerlerde oturalım dedi. Yine evli olduğum için riskli olduğunu söyledim dışarıda gören olabilirdi. Evine gittim 🙈 olan oldu
- +1 yıl
E eşin ile durumlar kötü mü?
heyecanın daim seksin baki olsun mutluluklar canım😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kocanın yaşatamadığı doyumu başkası yaşattı. Aklına geldikçe bile tahrik oluyorsun belli.
00 Yorumla
+1 yılyakalanma ihtimali yasak ilişki heyacanı adamlık bir durum degil ilk defa aldattın galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılBravo iyi sevişmişsin 👍🏻 Başkalarını denemek ister misin
00 Yorumla
+1 yılyasak aşk ve seks çekiciliği acayip bir duygu anlıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Heyecanınını paylaşalım napalım bizdemi verelim adama töbe Allam töve:/
04 Yorumla
Soran+1 yılValla adamı görsen veresin gelir 🤭
Soran+1 yılTamam tamam senin yerine belki yine ben veririm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVay o aramanın eline ayağına ve şeyine sağlık desene çok güzel yapmış demekki çok güzel olmuş anlatmak istersen dinlerim seni
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yaptı asla bu performansı beklemiyodum ondan. Oyuncak etti beni
- +1 yıl
Çok güzel işte evli değilsen sıkıntı olmaz senin için ama evli isen kocan 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılVay be Kocan işi göremedi soluğu dışarda aldın dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇokmu yakisikli penis mi buyük ne gibi pozisyonlar mi farkli söylermisiniz?
00 Yorumla
+1 yılYa kıyamam.. Hem zevk almış hem tadı kalmış içinde..:)) eşinden iyi miydi peki
013 Yorumla
Soran+1 yılEşimden abartmıyorum 50 kat daha iyiydi
- +1 yıl
Sert miydi peki resmen kadın olduğunu hissettirms içinin dolduğunu hissettin mi
Soran+1 yılBi kere boşaldı 2 dk sonra tekrar şey haline döndü. Karnımda hissettim resmen
- +1 yıl
İçine gelmedi inşallah.. birde bu kişi eşini tanıyan bi esnaf mi. Mahalleden mi
Soran+1 yılYok tanışmıyolar
- +1 yıl
Peki evine mi gittin..
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki rahim ağrısı ya da karnında vs agri var mi. Sertlikden dolayı
- +1 yıl
Yalnız şanslısın o gece Esin birlikte olmak istiyorum dese işin zordu.. iyi ki istememis
Soran+1 yılAma sende gereksiz detay soruyosun
- +1 yıl
Özür dilerim kusura bakma o zaman. Sen daha samimi biriyle dertleş.
Soran+1 yılDertleşmek mi sen soruyu çok yanlış anlamışsın
- +1 yıl
İtiraf işte.. içinde ki o heyecanı paylaşmak.. Peki yine isterse tekrardan gider misin
İyi yapmışsın, dünyaya bir dahamı gelicez, belliki mutlu etmiş seni kaçırma o adamı.
03 Yorumla
Soran+1 yılAh biraz daha vaktimiz olsaydı daha iyi olurdu
Soran+1 yıl1 saat
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAli Koç’la mı seks yaptın hayırdır?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Nwdir sana heywcan yaptıran şey manasında bir cümleydi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler hissettin çok merak ediyorum özelden konuşalım mı gizliden çıkayım ekle beni
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta gerçek dışı gibiydi. Sanki film izliyo ya da rüya görüyo gibiydim. Çünkü böyle bi şey yapmamıştım ama sonra gerçekliğini en derinlerimde hissettim 🙈
Cevap sahibi+1 yılHarika ya gerçekten nerelisin özelden konusalimmi sormak istediklerim var
Soran+1 yılBurdan sor
Cevap sahibi+1 yılHesabım kapanır siteden gizliden çıkayım eklermisin
Soran+1 yılKapanmaz
Cevap sahibi+1 yılKapanıyor özelden konuşalım lütfen. Soramiyorumki burdan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıloooo boynuz işleri. o heyecanlı gelmiştir sana
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 12 senedir yapmadığım bi şeyi yaptım
- +1 yıl
+1 yılZina böyle işte yasak Ama insanı heyecanlandırır
10 Yorumla
+1 yılEşinin haberi var mı?
00 Yorumla
+1 yılKiskandim laaaaan 😀😀😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,8b cevap paylaştı. Evlisin aldatıyosun sogru mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an ki eşinden daha genç birimiydi?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır ondan bi yaş büyük
Cevap sahibi+1 yılAldatmak başlı başına kötü bir şey zatende daha genç biride değilmiş. Neden aldattın ki veya açık ilişkiyi kabul eden bir adamla evlenseydin. Gerçekten açıkca merak ediyorum. Sertleşme problemi, önsevişme yapmama ve küçük penis gibi problemler mi vardı?
Soran+1 yılMerak ettiğin için söylüyorum. Bahsettiğin problemlerin hepsi fazlasıyla var.
Cevap sahibi+1 yılPeki sadece küçük penisli olsa diğer her şeyi istediğin gibi olsa aldatır mıydın? Bunu sormamın sebebi ben 24 yaşında bakir bir erkeğim ve penisim küçük ama diğer yönlerden problemim yok. Olsa bile halledilecek problemler zaten ama penisin büyütülmesi biraz zor. Bu yüzden ilişkim olursa; swinger gibi fantezilere olumsuz bakmıyorum.
Soran+1 yılZaten 12 sene boyunca aldatmadım. Küçük olmasına da takılmıyorum ama en azından ilişkiye girdikten sonra boşalma olsa yine okeyim ama ilişkiye bile giremiyoruz
Cevap sahibi+1 yılO zaman büyük bir sorun var.12 yıldır böyleyse iyi dayanmışsınız. Sitedeki yaşınız doğruysa 18 yaşından önce evlendiniz sanırım. Eşinize doktoru gitmeyi önerdiniz mi veya gitti mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecanını paylaş benimle özelden
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzel olmaz
Cevap sahibi+1 yılAramızda kalır söz rahat ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılwow tebriklerr.. evli misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılneden maalesef? eşin kötü mü davranıyor tatmin edemiyor mu seni...
Soran+1 yılDerin mevzular
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum...
+1 yıldoyamamışsın anlaşılan knka
04 Yorumla
Soran+1 yılDoyamadım valla
- +1 yıl
ilk kez böyle anlatan bir kadın gördüm şaşırdım doğrusu :D
Soran+1 yılAy içimde tutamadım ya
- +1 yıl
Kıyamam :D
Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Kimdi bu nerde verdin
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir tanıdığım bi esnaf. Daha önce yazışmıştık ama ben yine medeni durumumdan ötürü konuşmaya kesmiştim.
Soran+1 yılO da öyle diyo ama bilemiyorum ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk cinsel iliskinde agri yaşadın mi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doyamamissn daha zevkin doruklarına çıkmışsn
02 Yorumla
Soran+1 yılZaman kısıtlıydı doyamadım
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ayakların uere basmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an bastı daha
İşi biliyorsa mutlu eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılkadın olduğunu hissetmek güzel
00 Yorumla Anlatsana
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyini anlatıyım kanka
Kankam iyi misin? 😁
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha devam etsek daha iyi olabilirdim ama vaktimiz kısıtlıydı
Soran+1 yılValla tutmak istemiyorum. Çok yakın bi arkadaşım var yediğimiz her boku anlatırız birbirimize ama bu baya büyük bi bok anlatamam ona. Size anlatıyım dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn biliyorum neden boyle oldugunu
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBuradan anlatamm ama
+1 yılMuhtemelen fantezileriniz uyuştu.
00 Yorumlaİyi pompa böyle eder insanı abla
00 YorumlaEvlisin dimi?
00 Yorumla
+1 yılAfiyet olsun
00 Yorumlaazgınsn galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisin
14 Yorumla
Soran+1 yılOniki
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyor musun, ev hanımı mı
Soran+1 yılÇalışmıyorum, neden?
Cevap sahibi+1 yılSadece merak ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam yakışıklı mı yoksa seni iyi mi becerdi acaba
04 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin bi cümle ama çok iyi becerdi. Minyon değilim uzun boyluyum ama adam beni öyle evirdi çevirdi ki offf
Cevap sahibi+1 yılHimm sen sanırım bu şekilde beceren olmayınca seni defalarca da orgazm edince sen bu adama hayran kaldn
Soran+1 yılGerçekten çok başarılıydı ben bu kadar tahmin etmiyodum 🙈
Cevap sahibi+1 yılKaç pozisyon da denedi seni
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşalım hadi
03 Yorumla- +1 yıl
Doyamadıysan doyururuz tatlım
Soran+1 yılDoyamadım ama vakitten ötürü yoksa adam iyiydi
- +1 yıl
Anlatsana bi bakayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldattın yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılhamına sağlık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. evlisin herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDarısı başımıza
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman devamı gelir
07 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın ki
Soran+1 yılOtuz
Cevap sahibi+1 yılkorundunuz mu kondomla
Soran+1 yılHayır ama içime boşalmadı
Cevap sahibi+1 yılher türlü korunmak şart kondom takılmalı
Soran+1 yılEvet ama almamıştı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana anlat buyur
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sanki ilk defa bugün seks yapmış gibiyim. Öyle bi adamla birlikte oldum ki. Heyecanımı paylaşır mısınız benimle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler