Gizli Üye(45 üstü)1 yılelbette iğrenç gelmesi çok normal. bilincine etki eden birçok otonom mekanizma var. bunlar seni hayatta tutmak için enfeksyon riski olan durumlardan kaçınmanı sağlayacak davranışlar göstermeni teşvik ederler. misal çürümüş mikrop üretmiş besinlere karşı tiksinti hissedersin ya da bedenin pislikle kaplandığında temizleme isteği duyarsın. seks de son derece enfeksyon riski taşıyan bir durumdur ancak örnek verdiğim diğer durumların aksine seks birden çok otonom sistemin birbiriyle çatışacak şekilde çalışmasına neden olur. bir yandan ana direktifi yerine getirmek için, çiftleşip türünü devam ettirmen yönünde bir iç baskıya maruz kalırken, diğer yandan enfeksyondan kaçınma mekanizması seni caydırmak için tiksinti hissetmeni sağlar. bir yandan yabancı birinin elinde savunmasız durumda kalma öldürülme riskine karşı sürekli "kaç" sinyali alırken diğer yandan başka bir mekanizma yabancının tohumlarını alman için seni submisif bir duruma sokmaya çalışır. tam bir kaos. ancak bütün bunların senin bilinçli kontrolün dışında işlediğini unutmamalısın. neticede genellikle temel direktifi uygulamanı zorlayan mekanizmalar diğerlerine baskın çıkar ve bütün olumsuz sinyalleri bastırıp seks yapmanı sağlar. yani en azından düzgün çalışan bir insan organizmasında durum aşağı yukarı böyle olur. neticede tiksinti duyman gayet normal. aşağıda yorum yazıp seni hasta ya da suçlu hissettirmeye çalışan d*nyoların davranışları da normal. az gelişmiş beyinleri, başarı şansları sıfır da olsa, seni onlarla seks yapmaya kışkırtmak için her yolu deniyor. olumlu yaklaşımlar işe yaramazsa saldırgan taktiklere geçiyorlar. kötü oldukları için değil, etten yapılmış robotlardan başka bir şey olmadıkları, temel direktiflerini ne pahasına olursa olsun gerçekleştirmek zorunda hissettikleri için böyle çirkinleşiyorlar.
11 Yorumla
Soran1 yılBu nazik ve bilgilendirici yorumun için teşekkürler!
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. muhtemelen öyle sende bir anormallik var. uzmana görün
cinsellik yaratıcının verdiği ve emrettiği özelliktir evlilik kurumu bunun içindir. tüm dünya kayif alırken senin iğrenmen sende sorun olduğunu gösterir
sen yaratıcıdan daha mı iyi biliyorsun
ya da yaratıcı hata mı yaptı (tövbe)00 Yorumla
Bakiresin anlaşılan, bazı kadınlar ilişkiye girmedikleri için bu durumu iğrenç bulabiliyor. İlişkiye girdikten sonra tekrar değerlendirirsin kendi içinde.
Ancak tek nedeni bekaret değildir tabiki, aseksuel biri olabilirsin, özgüven problemi yaşıyor olabilirsin00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Eğer bakireysen tatmadigin içindir. Değilsen de çok fazla yediğin için iğrenç geliyordur.
62 Yorumla
Soran1 yılTabii ki bakireyim
- 1 yıl
Ne güzel açıklardın 👏
Gizli Üye(18-24)1 yılBana da gayet iğrenç geliyor her bişey öğrendikçe soğuyorum midem bulanıyor
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBana da boyle heleki dusun aşık olduğun kişiyle yapsan evlendiginde en büyük fobim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakire olduğunu düşünüyorum ondan böyle igrelti geliyor
00 Yorumla
1 yılaseksüel olabilirsin.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEski kız arkadaşıma da iğrenç geliyordu, çekingenlik, korku falan hepsi vardı
00 Yorumla
1 yılTamam en temiz kız sensin
00 Yorumla
1 yılEvet, sadece sen böylesin:)):)")
00 Yorumla
1 yılKova erkegi olarak kova kadını çok arzuludur yapma
00 YorumlaKatılıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBurcunu çok merak ettim?
02 Yorumla
Soran1 yılKova
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 🌹
1 yıliğrenç değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Zevk meselesi
00 Yorumla
1 yılAseksğel misin acaba
00 Yorumla
1 yılYalanırken öyle demiyceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Neresi iğrenç
00 Yorumla
1 yılneden igrenc geliyor
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılBakire sorusu
00 Yorumlaİğrenç olması mümkün değil sana öyle geliyor
00 Yorumla
1 yılYasadiysan normaldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılYaş kaç
00 Yorumla
1 yılMihtemelen
00 Yorumla
1 yılÇinsellik güzel
00 Yorumla
1 yılNe alaka
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem