Genelde cinsellikle pek arası olmayan erkekler tarafından "istekli" olarak görülürken, cinsellikle haşır neşir insanlar tarafından "istekli" denilir bu tarz kadınlara.
istekli ve çekici olarak görünür. Çokta hosuma gidiyor öyle kadınlarla konuşmak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Çekici ifadesi senin görüntü ve enerjinin karşı tarafta ki insana verdiği etkidir. Azgnlık ise sürekli istekli olmak ve doyumsuzluk anlamıdır. Yani ikisi bağımsız terimler.
Ben çekici bulurum ve günde iki posta pompalar ateşini söndürürüm. Senin libidon yüksek mi?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Genel olarak hayat doludur benim gözümde Evlilikteki heyecanı en uzun süre tutan taraftır istekli kadın. En sevmediğim tip çıtkırıldım canımı yandı başım ağrıyor kıçım ağrıyor diyen kadın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Az*gn olarak görülür ki beraberinde çekiciliği de artmış olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Sadakat içerisinde olan, aranıp da bulunamayandır. Keşke bütün kadınlar böyle olsa derim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Çekici görülür de hep merak etmişimdir, kadınlar libidosu yüksekken nasıl hissediyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Genelde cinsellikle pek arası olmayan erkekler tarafından "istekli" olarak görülürken, cinsellikle haşır neşir insanlar tarafından "istekli" denilir bu tarz kadınlara.
İlki abaza olacaktı.
istekli ve çekici olarak görünür. Çokta hosuma gidiyor öyle kadınlarla konuşmak
Çekici ifadesi senin görüntü ve enerjinin karşı tarafta ki insana verdiği etkidir. Azgnlık ise sürekli istekli olmak ve doyumsuzluk anlamıdır. Yani ikisi bağımsız terimler.
Ben çekici bulurum ve günde iki posta pompalar ateşini söndürürüm. Senin libidon yüksek mi?
Genel olarak hayat doludur benim gözümde
Evlilikteki heyecanı en uzun süre tutan taraftır istekli kadın.
En sevmediğim tip çıtkırıldım canımı yandı başım ağrıyor kıçım ağrıyor diyen kadın
Az*gn olarak görülür ki beraberinde çekiciliği de artmış olur
Sadakat içerisinde olan, aranıp da bulunamayandır. Keşke bütün kadınlar böyle olsa derim
Çekici görülür de hep merak etmişimdir, kadınlar libidosu yüksekken nasıl hissediyor?
Eğer eşine istekli ise tadından yenmez
Ben çekici olarak görürüm gabi o libido bana karşı ise
Keşke hepsi öyle olsa
iyi bir evlilik yataktan geçer.
Kendini tamamıyla ifade edebilen kadındır
Tatlım davranışına bağlı
pek olumlu düşünemiyorum
İkiside. Tam istediğim tarzda bir kadındır.
istekli kadın çekici görünür
İstekli
Az*gın olarak mı yazdmıştım çevirmişler soruyu
Az. gin
tek krter lıbıdo sevıyesı degıl
Olmaz
ah öyle kadınlar <3
İstekli ve çekici :)
Her ikiside
İstenilen eş
İsteklidir
Eşi tarafından çekici