Ben ona bedenimi actim igrendigim halde kardeşim yaladım Flörtüm 1 hafta sürdü ilişki yaşadık anal seks ve bakireliğimi almadı ama herseyi yaşadık evine gittik ve bana birseyler yasadinmi diye sordu gulumsedim geçmiş geçmişte kalmış dedim oda sn yaşamadım desen de anlarim dedi ve konuşmayı kestik 1 haftanın sonunda ayrıldık beni sadece zevki için kullandı gibi hissettim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılDediğiniz gibi geçmiş geçmişte kalmıştır. Kimse kimsenin özel hayatını soramaz - yargılayamaz. Böyle şeyler o insanın özelidir , hiç kimseyi de ilgilendirmez. Sormamalıydı ve ilişkiniz devam etmeliydi oysa.. evlilik konusu farklı bişey ; cinsellikten daha ziyade bakalım ruhen anlaşabilecekmisiniz ; karakterler uyuşacak mı bakalım?
04 Yorumla
Soran1 yılBence bahane üretti ayrılmak için zaten 1 hastalıktır hersey hızlı oldu o geçmişimi düşünüyor ama benle ayrıldı onunda geçmişi şu an kirli tek amacı *
- 1 yıl
Uzak durun öyle tiplerden lütfen. Normal insanlar önce tanışırlar birbirlerinin güvenini kazanmaya çalışır , dürüst olurlar birbirlerine. Sonra da bu ilişki ileride aşka dönüşür ve o zaman düşünürler evlilik olayı olabilir - gerçekleşebilir diye. Evlilik olayı şakaya alınacak bir konu değil ki. Hiç kimse baştan tanımadan etmeden karşı tarafı iyi bilmeden , arada tam bir güven olmadan evliliği düşünemez. O yüzden saçmalamış çocuk. Akıllı , kafası iyi çalışan erkek arkadaşlıkları tercih edin daima. Nerede ne konuşacağını iyi bilen yani..
Soran1 yılAsla güvenmen kimseye artık bana birseyler yaşarsak sogumam dedi yaşadık ve beni birakti
- 1 yıl
Karakteri müsaitmiş demek ki buna.. ama bu olay sizi erkek arkadaşlıklardan soğutmasın sakın. Bu şekilde milyonlarca erkek de var ; kızlar da var. Aynı an da farklı farklı 3 erkekle birlikte olan kızlar da var , erkeklerde var kızlarla birlikte olan. Herkes bir değil , kişilikle alakalı bir şey bu.. çok dürüst insanlar da var.. 👍🏻
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGeçmişe bakmak geleceği görmemek olarak bilirim ona kalırsa benim deneyim ve tarzım bana zorluk yaşatabilir ama olmasa bile genede geleceği görmeye ilerlemeye odaklıyım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
1 yılHayır değil iki tarafında geçmişi vardır sonuçta hem erkek hem kadın önemli olan şu an ki halleridir ikisini de geçmiş var sonuçta değil mi
12 Yorumla
Soran1 yılEvet var tabikide neymiş eski sevgiliside 3 ayın sonunda söylemiş ona biriyle birseeyler yasadigini ayrılmışlar bence bahane üretti
- 1 yıl
Kesinlikle dediğin doğru bahane üretmiş gerçekten seven yapmaz bu şekilde bahane üretmiş
1 yıleğer evlenmeden önce ilişkiye girdiysem Evleneceğim kişiyle onun geçmişini önemsemem ama tabi ben öyle bir şey yapmam o yüzden önemserim geçmişini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. aynen öyle senden alacagı kadar zevk aldı bıraktı
04 Yorumla
Soran1 yılNeymiş ayrılma sebebi benim yalan söylemememmis
- 1 yıl
Esas yalan bu işte
Soran1 yılKesinlikle çünkü ben ona güvendim bana yaşarsak biseyler sogumam dedi evine gittim
- 1 yıl
İşte yemeyin böyle şeyleri sonra her erkek aynı saniyorsunuz
Pekı bunu duyduktan sonra nıye s 2 mıs acaba demekkı tek amavı oymus
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen zevk almadın mı. Kullanmak istese bakire değilsin içine girerdi
00 Yorumla
1 yılTabi ki önemli asla öyle birini istemem
02 Yorumla
Soran1 yılSen birileriyle yasadinmi
- 1 yıl
Hiç öpüşmedim bile desem
Nr kadar dikiştiği2önemli
06 Yorumla
Soran1 yıl2 kez ama bakireyim kimseye dokundurmadim
Soran1 yılBakireyim hala
Soran1 yılDokunmamış değil bakireliğimi vermedim
1 yılÖyle olmuş sanki kendi yaşaması awwk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılMax 3kişiye kadar bişey yaşamoş olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Önemli değil seviyosa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Duruma göre önemi var, çok abartılı olmasın
01 YorumlaYok değil geçmişi temiz olan kim var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılÖnemli değil.
00 Yorumla
1 yılBence geçmiş önemli değil
00 Yorumla
1 yılÖyle kullanmış kwnkw
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHahaha iki acemi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAnal mi yaptınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnemli değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri