geçmişi önemli ama kaç kişi olmuş, ne kadar sürmüş vs diye merak ettiğimden değil. Ona nasıl davranmış, ihanet etmiş mi, yalan söylemiş mi, ilişkilerinde saygılı mıymış, zarar vermiş mi vs bunları bilmek isterdim. Yoksa benden öncesi beni ilgilendirmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani şimdi senden önce 10 kızla eğlenmiş olsa hiç mi umursamazsın. Ben kesin kıskanırdım. Ne bilim ilk benimle olmasını isterim
Soran+1 yılPeki sen eşinin ilki olmak istiyo musun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette temize temiz yakışır lakin geçmişe çok takılma derim sonuçta tövbe ettiyse ve Rabbim affediyorsa biz kimiz ki. Sen karakterine bak en iyisi sonra mutlu olamayınca tecrbelilere gidiyorsunuz olan yine kadınlara oluyor
19 Yorumla
Soran+1 yılAma benden önce 3 4 kişiyle yakınlaşsa sonra ben kıskanırım ama. Kimseyi kınamıyorum ama tecrübe zamanla olur. Pişman olabilir gayet normal belki de sorun yapmayacam ama kendim gibi birini isterim. Zaten zor dayandım bu yaşa kadar. Eşim de öyle olsun
Cevap sahibi+1 yılOrası ayrı tabi ki temiz olan erkeklere lafımiz yok.
Soran+1 yılPeki sen kendini eşine saklıyo musun yoksa sevsem güvensem de olur tarzında mı düşünüyosun. Tabii hayat senin hayatın ben öylesine sordum
Cevap sahibi+1 yılBenim ilkim eşimdi ama eşimin öyle değildi. Sonuçta onun geçmişi ben ksrisamam yadirgiyamam. Eşimde bana bir kere bile biriyle bir şey yasadin mi diye sormadı
Soran+1 yılHiç kıskandınız mı peki sizden önce olduğu için
Cevap sahibi+1 yılKıskançlık oluyor tabi yani paylasamama durumundan kaynaklı çok sevdiğimden. İlk zamanlar evet şimdi sorsan ne saçma birşeyi kiskanmisim diyorum bi nevi niye ben önceden tanımadım olayı vardı
Soran+1 yılYani kişiye göre değisir tabii. Ben istemezdim büyük konuşmim ama
Cevap sahibi+1 yılYine büyük konuşma sen bol bol dua et Rabbim en iyisini bilir. İlla temiz olsun diye çok istersen o senin sınavın olur temiz olsun dersin temizdir ama en büyük imtihanın olur. Huyu suyu Allah korusu öncelikler bu olsun yoksa temiz kız cookk çıkar elbet karşına.
Soran+1 yılAynn dua ediyorum zaten kimseyi de kinamiyorum umarim hayirlisi olur
+1 yılBen kıskanıyorum ya, eşimle ben o konuda aynıyız, birbirimizin ilkiyiz ondan dolayı içim rahat.. hem o şekilde olması bence insanı daha çok birbirine bağlıyor tabi kafa yapısı ve sevgide önemli
14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hep böyle mutlu olursunuz abla. Adınıza sevindim
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın ki abla diyorsun 😬
- +1 yıl
Aminnn aminn
Soran+1 yılSaygidan evlisnizya bende 26
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkesin üstünden geçen birisini de istemem hayatımda, bir nebze önemli diyelim.
18 Yorumla
Soran+1 yılPeki siz kendi geçmişinizi korudunuz mu
- +1 yıl
@Bulutsencer çok doğru, herkes kalbinin ekmeğini yer.
Soran+1 yılPeki bir erkekte neye önem verirsin geçmiş ilişkikerinden başka olarak
Soran+1 yılUmarım hayirli biri olur karşınızdaki. Bu zamana kadar karşınıza çıkanlarda ne eksikti
Soran+1 yılUmarim mutlu olursun o geçmişe hiç yakinlaşmiş mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için çok önemli. Bu yaştan sonra da öyle birini bulamayacağım için kimseyle beraber olmayacağım son kararım bu.
016 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar emin konuşma sen duanı eksik etme. Ben kimseyle öpüşmedim bile. İllaki benim gibi biri vardır. Zor dayandım ama çok şükür dayandım.
Cevap sahibi+1 yılBen de Cok zor dayandim. Libidom asiri yuksek. Senelerdir psikolojim bozuldu. Bulamayacagim kesin.
Soran+1 yılBenim de aşırı yüksek akrep burcuyum bence anlamışsındır. Eşim öpeceğim ilk ve son kadın olur inşallah. Nerdeyse her gün mastürbasyon yapıyodum. Hayal mayal beni en iyi sen anlarsın
Cevap sahibi+1 yılBen her gun saatlerce mastürbasyon yapiyordum Cok kucuk yaslardan beri. Bu istekle ne yapicam diye cok agladigim oldu. Inan Benim icin de Cok zor.
Soran+1 yılSeni anlıyorum umarım mutlu olursun. Ben de çok yapıyorum. Bazen yastığı bilr öptüğüm oluyo ama işte kendimi eşime saklıyorum. Günde yapardim 4 5 kere
Soran+1 yılSeni takip etmem de sorun var mı dert ortağımla dertleşmek isterim😅
Cevap sahibi+1 yılBen kadin oldugum icin ekstra kotu hissederdim Ben Niye boyleyim herkes tutabiliyor da Ben Niye surekli azginim nasil duzelicem diye. Inan gercekten Cok zor bir durum. Baya biri degse bile islaniyordum. Buna karsilik hic bir sey yasamamam da psikolojimi cok etkiledi.
Soran+1 yılPsikolaga başvurun bence çok etkili. Çevremde cinsellikle ilgili sorunu olan da vardı işe yaradı aldığı seansların çoğu bence dene
Cevap sahibi+1 yılOnlar da mi istekli olup yasamayan kadin/erkekler? Ya da sen basvurdun mu?
Soran+1 yılYani duymuştum. İstedği olanda olmayan da seans alıp etkisi olmuştu iyi bi cinsel terapist bulmak gerek
Soran+1 yılAma evlenince belki bu istekli halini hep isteyeceksin hiç yapmadiğın için böyle düşünebilirsin
Cevap sahibi+1 yılBence normal yapamadigimiz icin boyleyiz
Soran+1 yılDm'den yazim mi vaktin varsa
Soran+1 yılKonuşmak istemiyosun galiba. Ne bilim aynı düşünce yapısındaydık sohbet etmek isterdim
Soran+1 yılİnsan cevap verirdi en azından
Soran+1 yılBi bakar misin
+1 yılyaniiii kısmen
01 Yorumla
Soran+1 yılKismeni yok önemli mi değil mi 😅😅
Çok önemli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası