Bazı zamanlar mastürbasyon yaptıktan sonra vajinamdan kan geliyordu yani bu belli aralıklarla oldu nasıl anlatsam mastürbasyon yaptım kan geldi sonra ara verdim korktum 1 hafta sonra tekrar yaptım kan geldi sonra yine ara verdim bir daha yapayım dedim bu seferde de kan geldi bu arada içine hiçbir şey sokmuyorum, yastığa sürtünüyorum bazen elime de sürtünüyorum yani bunun sebebi ne olabilir şu an kan falan gelmiyor bu benim aklıma takılan bir şey
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBunun iki sebebi olabilir Öncelikle netleştirmek için birkaç sorumuz olacak Tam olarak nasıl bir kan geliyor sıvı ile karışık bir kan karışımı mı yoksa parlak kırmızı bir kan karışımı mı
16 Yorumla
Soran1 yılSıvı ile karışıktı galiba
Cevap sahibi1 yılO bu durum her mastürbasyon yaptığında mı yaşanıyor Bir de sürekli baskıyı çok fazla zedeleyici hareketler yapiyormusun
Soran1 yılEvet yaptım, her mastürbasyon yaptigimda yasanmiyor ama o zamanda yaptigimda kan geliyordu
Cevap sahibi1 yılParmagi sokma vs durumu oluyor mu
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılSebebini soyleyim..
Kizlik zari oyle ustten temas ederek bozulmaz senin sürekli kan gelmesinin sebebi çok fazla etkilendiğin çok fazla vajina ıslandı ve çok fazla sıvı akış olduğu için Rahim kanalı temizleniyor Rahim kanalı da sıvı ile birlikte oradaki kalıntı olan kanlara da temizler
En İyi Cevaplar
Bekaret vajinadaki hymenin hafif yırtılmasından kaynaklı giden bir şey değildir, bunun böyle olduğunun düşünülmesini beni üzüyor.
Bakire veya bakir insan, cinsel bir ilişki yaşamamış insandır. Yani sen vajinal yoldan olmasa da cinsel bir ilişki yaşar isen, bakire sayılamazsın.
O yüzden hymen konusu fazlaca takınılması gereken bir konu değildir. Mastürbasyon yaparken, tampon kullanırken gibi olaylarda zaten o yapı incecik olduğu için rahat bir şekilde dediğim minik yırtılmayı yaşayabilirsiniz.31 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkürler en mantıklı sizin dediğiniz geldi
1 yılBozulmamıştır çünkü zar öyle hemen bozulacak bir yapı değil. Kontrolünü yapabilirsin. Ayna karşısına geç ve vajinanın ortasında siyah bir nokta görürsen veya da pembe bir et tabakası ile kapalı şeklinde gozlemliyorsan bozulmamış demektir...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Fazla tahrişten olmus olabilir aynanın karşısindan bakabilirsin bozulup, bozulmadıgina
14 Yorumla
Soran1 yılNasil anlicam
Soran1 yılBozulduysa nasıl bozulmadıysa nasıl gorundugunu bilmiyorum ki
1 yılEğer parmağını vajinana dokundun zaman halen orada da duvarımsi bir yapı varsa vajinanin suru yikilmamis demektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılİçeri bir şey sokmuyorsanız şayet bozulmaz asla. Yastık tahriş ediyordur hepsi bu..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yaparken yastığa surterekmi yoksa parmakla surterekmi yapıyordun içine giren bir şey oldumu ona göre diyim
04 Yorumla
Soran1 yılHem yastığa sürtünüyordum hem de elimle okşuyordum
Soran1 yılregl değildim insanlar tahriş ettiğimi söylüyorlar mantıklı geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılMastı nasıl yapıyorsun o önemli delik kısmına parmak veya başka bir şey sokuyon mu ya da sokmayı deniyon mu
04 Yorumla
Soran1 yılHicbir sey sokmadim
- 1 yıl
O zaman gelen kan rahim içinden olabilir zarını kontrol edebilirsin duruyor mu diye bir bak istersen
Soran1 yılAnlamıyorum
- 1 yıl
Tarif edeyim mi istersen
Müsaitsen bak şimdi
Gizli Üye(25-29)1 yılSıkma canını önemsiz bişey emin ol yaş kaç
15 Yorumla
Soran1 yıl20
Cevap sahibi1 yılArtık diktirme diye bişey var hem üzülme
Cevap sahibi1 yılHayatın tadını çıkar üniv mi okuyosun
Soran1 yılAy ne diktiricem ben içine sokmadım ki
Cevap sahibi1 yılYani onu diyorum önemsiz
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bakiresin. Tahriş olmuş ondan kanama olmuş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Bozulmaz öyle dışardan
10 Yorumla
1 yılBozulmaz öyle imkansız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılvajina duvarın yırtılmış
10 YorumlaZevkine bak sorun yok
00 YorumlaSokmuyorsan imkansız
Hastalığın olabilir20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Duruyordur
10 Yorumla
1 yılÇok fazla soktuysan olabilir
10 Yorumla
1 yılÇok mu bastırıyosun vajinaya
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Tahriş etmişsin pamuğu üff diyeyim mi
- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
1 yılTahriş oluyordur
10 Yorumla
1 yılYastık ucuna denk geldimi
02 Yorumla
Soran1 yılDenk geldi ama yumuşaktı
- 1 yıl
Himm mesaj atsana bi anlat hemen mersk ettim bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGitti
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl ya
- 1 yıl
Bozuldun
1 yıliçine sokuyor muydun
06 Yorumla
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
adetken mi yapıyordun yoksa
Soran1 yılYok
- 1 yıl