2 kere girdi vajinama ama basindan biraz daha fazla. Ilkinde kan geldi ama az yani islak mendil ufak bi pembe oldu. Ikincide de daha az geldi. Sizce kizligim bozuldu mu? Ilerde evlenmezsem onla baskasiyla evlensem. anlar mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Evli bir arkadasim benim gibi olmus ama tam iliskisinde direkt kan gelmis fazlaca. Bence zorlandi ama bozulmadı.
pardonda neyin kızlığındasın sen? adam sokmuş işte ucundan ya da değil bakire mi oluyorsun? hayır madem ilerde başkasıyla evlenirsem diye adama güvenmiyorsun niye altına yatıyorsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yapmasadın. Madem tereddütlerin ve kaygıların vardı girme bu işlere. giriyorsan da kararın için içini ferah tutma dirayetini göster.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne kadarda slklar var sende değilmi vajina bak gör daha a mından haberin yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İki kere yaptı diyorsun anacınız bozmakmış başarmışsınız işte. Neyin emin olması bu.
pardonda neyin kızlığındasın sen? adam sokmuş işte ucundan ya da değil bakire mi oluyorsun? hayır madem ilerde başkasıyla evlenirsem diye adama güvenmiyorsun niye altına yatıyorsun
Yapmasadın. Madem tereddütlerin ve kaygıların vardı girme bu işlere. giriyorsan da kararın için içini ferah tutma dirayetini göster.
Ne kadarda slklar var sende değilmi vajina bak gör daha a mından haberin yok
canım misin
Bozulmuş büyük ihtimal , gerçi soru epey olmuş sonuç ne 🤔🤭
Zaten az gelir kbaşı girdiyse gitti boş ver artik tam al
Kan geldiyse bozulmuştur evet
Ama cook az geldi
Azı çoğu yok ki girmiş ve kan gelmiş işte
Kanama olduysa bozulmuştur..
senin sorunun bize ne apışarandan
Niye böyle bise yaptın
Zevke geldik.
Madem böyle düşünüyorsun neden sokturuyorsun
Kendimden gectim biraz
Öyle durumlarda genelde kendinden geçersin ama baştan söyleyecektin
Bozulmadı ama o şey oraya girdiyse zihnen bozuldun
Gitti kızlik
gitmiş canım.. artık kadınsın
Bozuldu
Delik deşik olmustur
Son durum
Tamamını mı soktu
Hayır başı girdi biraz daha fazlası.
Zedelemiştir. Acı dudun mu
Bence de zedelendi. Acıyor ama cok hafif. Boyle tahris gibi. Evli arkadasim benim gibi olmus sonra tam iliski yaşadığında direkt kanamis
Zaten çok açimaz kızlık zarı hafif sinek isiriği gibi olur
Tam kan gelmesi gerekiyor bence. Vajina duvarlari da zedelenmis olabilir.
Aynen oda olabilir
Bozulmuş
Bozulmus
İçine boşaldı mı