Cinsel Yaşam Evlilikte cinsel hayatta sınırlarınız var mı, sınırlar olmalı mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Evli arkadaşlar sınrılarınız tabularınız var mı? Olmalı mı? Evlilikte cinsel hayatta sınırlarınız var mı, sınırlar olmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İlk başlarda vardı zamanla sınırları genişlettik şu an kalktı sınır mınır yok 1 11 Yorumla Soran 1 yıl 👏👏👏👏. Nasıl oldu peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl her şey serbest oldumu dışarıda ki kadınlar gerçekten ilgini çekmiyor Yorumla Soran 1 yıl Neler serbest mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl her şey Yorumla Soran 1 yıl Anal? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anal yok desem her şey serbest sınır mınır yok diyememki bro Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki sizde sınır var mı Yorumla Soran 1 yıl Var Yorumla Soran 1 yıl En aykırı ne oldu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pegging Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yok bu açıdan şanslıyım hatta eşim bazen korkutuyor beni... dövmemi bile istiyor ama ben kıyamıyorum suratına vurmaya 😅 ama bir gün yapacağım ne zamansa 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Şiddet mi istiyor? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence sınırsız olmalı 3 13 Yorumla Soran 1 yıl nereye kadar gidersin peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gittiği yere kadar Yorumla Soran 1 yıl anal vs? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabiki Yorumla Soran 1 yıl oyuncak ya da grup vb? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaptım Yorumla Soran 1 yıl evli misiniz? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl nasıl oldu peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran 1 yıl soruyu begenirsen yazayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğendim Yorumla Soran 1 yıl yazdım Yorumla
yavuzyasar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bekarim bazi sinirlar var senin var mi 0 0 Yorumla
Alevnaznazlı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evlimisin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Ok Yorumla Soran 1 yıl Var mı sizde sınır Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olmali 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sizinkiler ne? Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Evli değilim Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Anal ve regl de asla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk başlarda vardı zamanla sınırları genişlettik şu an kalktı sınır mınır yok
👏👏👏👏. Nasıl oldu peki
her şey serbest oldumu dışarıda ki kadınlar gerçekten ilgini çekmiyor
Neler serbest mesela
her şey
Anal?
Evet
Anal yok desem her şey serbest sınır mınır yok diyememki bro
Peki sizde sınır var mı
Var
En aykırı ne oldu?
Pegging
Yok bu açıdan şanslıyım hatta eşim bazen korkutuyor beni... dövmemi bile istiyor ama ben kıyamıyorum suratına vurmaya 😅 ama bir gün yapacağım ne zamansa
Şiddet mi istiyor?
Bence sınırsız olmalı
nereye kadar gidersin peki
Gittiği yere kadar
anal vs?
Tabiki
oyuncak ya da grup vb?
Yaptım
evli misiniz?
Hayır
nasıl oldu peki
Nasıl yani