valla sınırlarım belli -sadece ben ve partnerim başka kimse olamaz adı dahi geçemez. -emasküle edici bişey yapmam öyle crossdressing miş, strap on muş chastity falan mış yok abicim gitsin çok istiyosa başkasıyla evlensin böyle birini istiyosa benden uzak cehenneme direkt olsun. -b*k püsür bulaşmasın iişin içine. -teşhirciliğe ve röntgenciliğe işim olmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendi adıma konuşayım : Regl süreci harici sınır tanımam. Ve tabi grup vs asla. Onun dışında her şey olabilir o da isterse.
he yaa şu site sağ olsun ankisiyete hastası oldum ne çok midesiz varmış erkek kadın fark etmeksizin ahir zaman dedik de buna benim bile aklım ermezdi kopacak olan kopsa da kurtarsa bu millet de bizde diyom.
usta şöyle normalde ben analı desteklemem ama eğer ki o bazı altın kuralları var onlara uyulacaksa yine bir çok manyaklıktan iyidir diyorum bazı şeylerin yanında masum kalır
benim de direkt tercihim değil zaten bir kez sorarım istermi diye eğer ediyosa zaten kurallarını biliyorum bakar deneriz güzelse nadiren de olsa olabilir belki (ama yine de çok sıcak baktığımda bişey değil benim daha ziyade yenilik aramasını sıkılmasını engelleme metodu olarak düşün) ama ondan hariç olmasa da olur hiç yapmam demiyorum ama gerek de yok diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
valla sınırlarım belli
-sadece ben ve partnerim başka kimse olamaz adı dahi geçemez.
-emasküle edici bişey yapmam öyle crossdressing miş, strap on muş chastity falan mış yok abicim gitsin çok istiyosa başkasıyla evlensin böyle birini istiyosa benden uzak cehenneme direkt olsun.
-b*k püsür bulaşmasın iişin içine.
-teşhirciliğe ve röntgenciliğe işim olmaz.
Kendi adıma konuşayım :
Regl süreci harici sınır tanımam.
Ve tabi grup vs asla.
Onun dışında her şey olabilir o da isterse.
hiç olmazsa grup istemediğini söylemişsin onu fantezi sanan midesizler de var
Evet özellikle belirtmek istedim.
Sınırım yok kısmını namusum yok anlıyor kimisi :D
he yaa şu site sağ olsun ankisiyete hastası oldum ne çok midesiz varmış erkek kadın fark etmeksizin ahir zaman dedik de buna benim bile aklım ermezdi kopacak olan kopsa da kurtarsa bu millet de bizde diyom.
Bu arada analı da yazmadım ama anlayan anlamıştır sanırım.
Kastedilen ilişkiden ben normal yolla ilişki anlıyorum çünkü.
Anal ilişki normal ilişki değil zira.
usta şöyle normalde ben analı desteklemem ama eğer ki o bazı altın kuralları var onlara uyulacaksa yine bir çok manyaklıktan iyidir diyorum bazı şeylerin yanında masum kalır
Senin tercihin, bir şey demek bana düşmez elbette.
Ben eşim dediğim insana bunu yapamam, çocuklarımın anasına.
Bana göre değil.
benim de direkt tercihim değil zaten bir kez sorarım istermi diye eğer ediyosa zaten kurallarını biliyorum bakar deneriz güzelse nadiren de olsa olabilir belki (ama yine de çok sıcak baktığımda bişey değil benim daha ziyade yenilik aramasını sıkılmasını engelleme metodu olarak düşün) ama ondan hariç olmasa da olur hiç yapmam demiyorum ama gerek de yok diyorum.
saygı sevgi sınırlarına dayanmadığı sürece olmamalı bence :D
Onlar ne ki😀 nedir o sınırlar
Pisliğe gidilmediği sürece bence olmamalı
Anal , grup vb haricinde evet.
Yinede tutkusuz evlilik çok kötü olue
Anal istedim eşim yapti sizce beni sevmiyor mu
Neden öyle dedin. İki taraf istedikten sonra
Bunlar basit mevzular değişik istekleri olmasın da
Ne gibi mesela.
Sana göre basit :)
Dediğin ilişkinin sıklığı basit
Hergun istese evet mi dersin :).
Grup vs haricinde her şey olmalı
Grup, fetiş, anal hariç sorun yok
Olması gerekende o.
Tutku zirvede olmali
Grup anal fetiş iğrenç zaten.
Peki oral sınır mı senin için
Açıkçası eşim yapsın isterim oral. İsterse yaparım da
Sen peki?
Ben kararsızım bilemiyorum
Yapma mi yaptirma konusunda mi daha çok
Yapmak istemeyebilirim
Zorlama olmamalı. Açıkçası içten gelmeli her şey.
O zaman daha tutkulu olur.
Önyargı da olmamalı tabiki
Başka yapmam dediğin bir şey var mi
Yapılmayacak çok şey vardır da ben bilmiyorum :))
Hehe bildiklerinden şöyle :)
Tutksuz birisiyle evlenmek hepsinden daha kötü 😀😀
Şu an aklıma gelen yok. Ama tutku tabi ki olmalı
Tutku zirvede olmali.
Evlilikte heyecanı kaybetmemek lazım :).
Birde giyim ile canlı tutmalı
Olmamalı tabikide.