Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dışarda çıldırtmaya çalış dışarda daha etkili oluyor yanyanaylen çıplak resmini at ona dışarda
06 Yorumla
Soran1 yılEvet bunu istiyorum ben de işte ama cıplak fotoğraf çok abartıya kaçar böyle işlevli cilveli yaklaşmak istiyorum sen neyden hoşlanırdın mesela
Soran1 yıl🙃deneyeceğim
Soran1 yılHemen hemen zaten sevgilimle uyumlusun cinsellik kısmında, o yüzden kesinlikle deneyeceğim…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1 yılKöstüm kullan alkolü o alsın sen ayık kal alma mesela
06 Yorumla
Soran1 yılKostüm artık sıradan geliyor ve cıplaklığı seviyor o kullanmıyor değilim tabiki kullanıyorum, alkole gelecek olursak o 70’lik bi rakıyı tek başına bitirirse anca sarhoş oluyor.
- 1 yıl
Anladığım kadarıyla sen motorsun yani 4 ay tanıdığına 5 kez veren bişi cinselliğe düşkün biri olur ancak o zaman sen kendini kelepçele fantezili yapın olayı haaa çok da uçlarda yaşamak istiyorsan vibratörlü külot al kumandasını ver ona o senim haberin olmayan titreşimler göndersin kalabalık olan yerlerde zor durumdayken girdiğin o hal yüzünün aldığı o şekil ahhhh ahhh nasıl istedim bak anlatırken bile
Soran1 yılHarika fikir yaratıcılığa bak🙃
- 1 yıl
Yaaaa içimizde fırtınalar kopuyor kızım da işte hayallerime yetişecek ulaşacak kadın yok o başka
Soran1 yılBulursun umarım 😅
- 1 yıl
29 a kadar bulamadıysam daha da denk gelmez
Gizli Üye(25-29)1 yılBence eğer bir mekandaysanız yanlıslıka elin oraya gitsin ve sarılır gibi yap göğüs ucunu hafif ısır
02 Yorumla
Soran1 yılGüzel fikir🫠
Cevap sahibi1 yılYap sen wc götürür seni sjsjj
iyi oral yaparak
12 Yorumla
Soran1 yılBaşka ne olabilir onda zaten 1 numarayım.
1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsınn
05 Yorumla- 1 yıl
@Board-Tennis Böyleleri degilmi pişman olup burada "ben objemiyim? Neden böyle oldu" diyenler?
- 1 yıl
İstemiyorsa saygı duymalı zorlamamalı lakin burada görüyorum ki iki tarafta istiyor sonra kadın pişman oluyor iş işten geçmiş oluyor tabi
- 1 yıl
eh iste sonda pişman olacak zaten
Soran1 yılPişman olmam merak etmeyin bu kadar kasmayın Kendinizi her gördüğüm erkeğe vermiyorum.
- 1 yıl
1 kere yaşasan bile bakire olmuyorsun 1 veya istersen fazlası hayat senin hayatın karışamayız lakin bir çok kişi böyle yaşayıp pişman oluyor sende olma sonra işte
Çocuğu yoldan çıkarma aq
02 Yorumla
Soran1 yılKes be😂
1 yılFarkli iç giyim vs deneyin vs swing deneyin
04 Yorumla
Soran1 yılYa öyle değil, hani onu hafiften hafiften etikelemek istiyorum mekanda alkol içerken falan?
- 1 yıl
Sıra etek giymene izin veriyorsun Eğer etek giy altına bir şey giymediğini fısıldayan mekanda mesela
Soran1 yılDeneyeceğimm
- 1 yıl
Yani tam olarak ne olduğunuzu bilmediğim için farklı fanteziler öğrenebilirdim ama o kadar detaylı bilgiye hakim değilim mesela saten gecelik giyip onunla karşılayabilirsin Ya da mekana gidiyorsanız derin bir dekolte giyip frikik verebilirsin
Seninki tırt yavrum
17 Yorumla
Soran1 yılDerken
Soran1 yılSenin gibilerine kim versin ya Abaza aahahahahah
Soran1 yılSenin gibilerinin yanıtlarına bakmıyorum bile beneğim sen rahat ol 31 patlatmaya devam et hadi kuduruk
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer