Ben daha önce başkasıyla cinsellik yaşamadım sevgilimle sürtünme yaşıyoruz onu çok arzuluyorum başka şeylerde yaşayayım mı sizce ileri gitmek istiyorum ana utanıyorum birde nasıl onu çıldırtabilirim çok istesin istiyorum sert olsun istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evlenmeden once cinsel iliski yasarsan o erkegin gozunde asla ciddi olamazsin
Gerçekten mi ya
Evet hatta benim tanidigim erkeklerin cogu insan yattigiyla evlenmez kafasinda
Yok öyle bir şey tabikide bu saçma sapan bir cahil düşüncesi erkek kızlarla yapar yapar sonra bakire istiyorum der KLASİK doğu erkekleri 🤦🏼♀️ Iyy
Kardeşim benim tanidigim erkeklerin cogu neredeyse tamami cinsellik yasadigi biriyle evlenmez
Anladım senin çevren geri kafalı ve mağara adamıymış Anladım zaten niye üsteliyorsun? Alınma üstüne o zaman
Senin tanıdığın erkekler öyle diye hepsi öyle değil benim de çok erkek arkadaşım knkm var
Magara adami dediklerin adamlarin senden ve benden daha zeki oldugunu soyleye bilirim zira her ne kadar ahlaksiz olsalarda bakir bir kiz istemek icsel durtu erkeksi olan her erkek bu durtuye sahiptir. Bize gorede senin o erkek arkadaslarin ya Cok professionel a-m ci ya da deyyus gibi bisey.
Beni tanımadan başkasının benden zeki olduğunu söyleyerek sen de kendi zeka seviyeni zaten belli ettin ayrıca kime göre zeki neye göre zeki her erkek bu dürtüye sahip değildir benim öevremdeki erkeklerin dediği cümle şu “geçmişi beni ilgilendirmez ben onun şuanıyım” olay bu bence ayrıca bunun zekayla alakası yok medeniyet insanlıktır bu SAYGI ‘dır
Heh size göre deyyus mudur nedir anlamını bilmiyorum ondan olabilirler ama bu insanlıktır yabancılarda mesela böyle bir şey yok yani bütün erkeklerde yoktur bu DİNİ bir olay sadece kendi kendini üstün görmeye çalışan saçma sapan erkek denilen varlıklara özgü
Önce gidin milletle yapın sonra bakire istiyorum diyin abi bu nasıl bir canım ya hadi uza valla düşemeyeceğim seviyene zira tecrübenle yenersin beni dmmdmdkddk
Dhhxhd bakirim aw
Ben onlara hakli demedim bu arada bos yapmissin iddia etmedigim seyler uzerinden bana karsi cikmaya calisiyon wtf
Tm da okadarı yasayıpta baştan cıkamıyorsa boşa ugrasma
İlerisi karanlık:) evlenmeden yaşarım diyorsan binbir yolu var tabiki
Yap yap sonra bozujlup hamile kalınca ben naptim diye zirlarsiniz
BOZULMAK DERKEN? Bu nasıl bir tabir siz ne yaşıyorsunuz BOZULMAK diyor ya
O kadar çok şey var ki 2 3 kelimeyle anlaşılır olmaz
O guzel vajinanin kokusunu almasini sagla 🙂
Sen kafaya koymuşsun vereceksin
Yine buram buram troll kokan bir soru!
Taktik istiyosan verebilirim
Dişiliğini kullan
Soyun karşında
Başkasıyla sevis
Taktik veriyim
Evlenmeden verme
Niye
Sonra hamilemiyim diye soru sorucan burada😁
Kalmam korunurum
Git ver o zaman ne diyim ki
Ben sert olsun girsin istiyorum o saçımı falan okşuyor çok yavaş sence etkilenmiyormu içime gir istiyorum diyorum erken daha diyor
Yaş kac senin
21