Cinsel Yaşam Düzenli olarak prezervatif kullanılan bir ilişkide prezervatifi kim almalı? Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Malumunuz prezervatif fiyatları uçtu. Şimdi bir arkadaşın böyle bir sorusu var ne diyosunuz? 🤪 Düzenli olarak prezervatif kullanılan bir ilişkide prezervatifi kim almalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Valla yıkayıp kullanmak iyi fikir bak. Bu konuyu değerlendşrelim 🤣🤣 0 2 Yorumla Aşkın_Sonu 1 yıl Yavf o görsel için. Tek kullanımlık bunlar🤣 Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl Yav tamam. Yıkayınca da bir kere kullanırız. Yıkamadan tekrar kullanmayız. Alla allaaaa🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ben alırım. 0 1 Yorumla Aşkın_Sonu 1 yıl Centilmen Barış erkeği😃
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Almayın gerek yok üreyin bol bol ülke nufüsü yaşlanıyor gün geçtikçe 🤣🤣 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her zaman erkek almalı çünkü erkekler yüzünden hamile kalınıyor 😂 1 4 Yorumla Aşkın_Sonu 1 yıl Yok biz tek başımıza hamile kalamıyoruz🤣🤣 Cevap sahibi 1 yıl Prezervatif kim takacaksa o almalı diyip konuyu kapatıyorum 😂 Aşkın_Sonu 1 yıl Hmmm pedi de kadın mı almalı o zaman? Cevap sahibi 1 yıl Evet
Gizli Üye (36-45) 1 yıl ben alıyorum, kauçuk sektörü sayemde ayakta duruyor 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl dün 20 li 2 kutu aldım arkamdaki liseli kızlar bakıp durdu Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkek alsın bir zahmet 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Karı buldukta kimin alacağı kaldı ben alırım sıkıntı yok 0 1 Yorumla Aşkın_Sonu 1 yıl Yani soruyu sorarken düşünmedim değil. Soru daha çok Hollanda'yı ilgilendiriyor galiba🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kullanmam zevk alamam 3 2 Yorumla Aşkın_Sonu 1 yıl Hmmm. Eskiden olsa kim alırdı😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Penis kılıfı penisi olan alsın Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. kim kullanıyorsa o almali 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kim o arkadaşın sandır mi? 0 1 Yorumla Aşkın_Sonu 1 yıl Espiri o ya. Hani cinsellik soruları bir arkadaşımın sorunu var diye soruluyor ya. Ona gönderme. Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sen tabiki 0 1 Yorumla Aşkın_Sonu 1 yıl 🤣🤣🤣 Onun prezervatifini ben niye alıyorum ya. Kendi alsın banane😃 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkek almalı. 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben alırım 0 1 Yorumla Aşkın_Sonu 1 yıl Hmmm centilmen erkek😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla yıkayıp kullanmak iyi fikir bak. Bu konuyu değerlendşrelim 🤣🤣
Yavf o görsel için. Tek kullanımlık bunlar🤣
Yav tamam. Yıkayınca da bir kere kullanırız. Yıkamadan tekrar kullanmayız. Alla allaaaa🤣
ben alırım.
Centilmen Barış erkeği😃
Almayın gerek yok üreyin bol bol ülke nufüsü yaşlanıyor gün geçtikçe 🤣🤣
Her zaman erkek almalı çünkü erkekler yüzünden hamile kalınıyor 😂
Yok biz tek başımıza hamile kalamıyoruz🤣🤣
Prezervatif kim takacaksa o almalı diyip konuyu kapatıyorum 😂
Hmmm pedi de kadın mı almalı o zaman?
Evet
ben alıyorum, kauçuk sektörü sayemde ayakta duruyor
dün 20 li 2 kutu aldım
arkamdaki liseli kızlar bakıp durdu
Erkek alsın bir zahmet
Karı buldukta kimin alacağı kaldı ben alırım sıkıntı yok
Yani soruyu sorarken düşünmedim değil. Soru daha çok Hollanda'yı ilgilendiriyor galiba🤣
Kullanmam zevk alamam
Hmmm. Eskiden olsa kim alırdı😃
Penis kılıfı penisi olan alsın
kim kullanıyorsa o almali
Kim o arkadaşın sandır mi?
Espiri o ya. Hani cinsellik soruları bir arkadaşımın sorunu var diye soruluyor ya. Ona gönderme.
Sen tabiki
🤣🤣🤣 Onun prezervatifini ben niye alıyorum ya. Kendi alsın banane😃
Erkek almalı.
Ben alırım
Hmmm centilmen erkek😃