Merhaba arkadaşlar uzun süredir konuştuğum bir kişi vardı tel üzerinden cinsel sohbet oldu ama bakire olduğumu vs biriyle bişey yaşayacaksam da onu tanıyıp uzun ilişkimiz olursa öyle olur dedim haklısın vs dedi seninle dünyayı gezmek istiyorum herşeyi seninle yaşamak istiyorum dedi her muhabbetten konuştuk kısacası buluşma ayarladı sen ne istiyorsan onu yapalım dedi buluştuk bişeyler içtik gezelim sahile gidelim dedi tamam dedim konumdan bi yere bakıyordu binanın önüne geldik orası kendi evi bile değil arkadaşının eviydi ayarlamış birde hadi gidelim yemek söyleyim yüzeysel sevişiriz vs dedi bende indim arabadan kaçtım gibi bişey oldu hiç bilmediğim bir yerdeydim baya ilerledim geldi senin istemediğin hiçbişeyi yapmayacaktım bozmayacaktım vs dedi bırakıcam seni dedi istemiyorsun olmaz dedi bıraktı metroya kadar öptü bende öptüm dokunduk birbirimize eve gidene kadar sordu yazdı 2 gündür de yazmıyor en son eve geldim yazdım görüldü attı ayrılırken cuma günü ben gelicem yanına bişeyler yaparız demişti hiç anlamadım yani tipi olarak tam istediğim gibi ama cevap vermedi sormadı yani durum bu sizce engellemeli miyim onu?
1 yılçocuk senin haberin olmadan bir evin önüne falan getiriyor ve sen s. lak gibi hâlâ çocuğun yazmasını mi bekliyorsun cidden? slckclmcldmgpdmskcfkd kanka çocuğun amacı zaten belliymiş başından beri baksana?
Engellemek için çok geç bile kalmışsın01 Yorumla
Soran1 yılGerçekten aptalım ya cinsellik üzerine bir ilişki yaşamak istiyorsan benimle olmaz dedim ben yapamam dedim saçmalama ben öyle biri değilim seni sevicem sende beni vs hepsi yalan tabi ama işte canım doyum olmasın
En İyi Cevaplar
1 yılO ev arkadaşının falan değildir günlük kiralık eşyalı dairedir buna emin ol
Erkek adamligini red edilince ve terk edilince gösterir
O yüzden red edildigi için almak istediğini alamadı. Şimdi yüzündeki maske çıktı gerçek yüzünü gösteriyor
O yüzden bu kişiden uzak dur. Sözlere inanma. Sözlere değil icraate bakınca doğru kişi olmadığını görürsünüz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İstediğini alamamış olmayacağını biliyor cevap vermiyor istediğini aldıktan sonra da cevap vermeyecekti amacı sadece senin @mınmış
Sen de yazma engel at a*k böylesinden sana gelse gelse zarardan başka bir şey gelmez.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSen ne istiyorsun zaten seks sohbet yapmışsınız telde yaşamaya gelince kaçman neden
04 Yorumla
Soran1 yılAma bakire olduğumu söyledim daha önce birlikte olmadım kimseyle bilmediğim bi ev üstelik onun evi bile değil belki bi kamera var bir şey var neden gideyim bana deseydi ki böyle bir planım var bende yok derdim buluşmazdık sen ne istersen onu yapalım dedi sonuçta
- 1 yıl
Ama seks sohbeti olduğu için seni istemesi normal.. kamera olmadığına emin olsan gider miydin eve ve bekaret önemli mi senin için
Soran1 yılGitmezdim yinede çünkü böyle şeyler iki insan ortak karar verir yapılır ikiside hazır hissederse ben sonuçta bakireyim korktum yani nasıl gideyim adam hayvan gibi davrandı bana sormadı bile gidelim mi diye
- 1 yıl
Sana nazik saygılı ve tecrübeli biri lazım bence seni kırmadan üzmeden bu ilişkiye hazırlayacak
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılİstediğini alamayacağını anlamış o yüzden bakmıyor artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAferin sana gitmemekle en doğru kararı vermişsin. Bundan olmazdı
06 Yorumla
Soran1 yılKendi evi bile değildi insan konuma bakarak mı gider evine belki o evde onun bile haberi olmasa kamera var bişey var ne bileyim yani tamam cinsellik yaşamak isteyebilirsin ama bu kadar basit değil
Cevap sahibi1 yılİğrenç bsey bu. Senin haberin bile yok gittiğin yerden emrivaki yapıyor saçmalık
Soran1 yılcanım kendi evi bile değil arkadaşımla kaldığımız ev dedi yalan arkadaşının evi konuma bakarak gitti bende sahile gidiyoruz sandım bide beni manipüle ediyor sapık yerine koymuşum özür bile diledim
Soran1 yılSapık yerine koymuyorum kimseyi iki insan bişeyler yaşamak isteyebilir ortak karar verirler arkadaşının evindense otel bile daha güvenlidir afedersin yani sorarsın insansan pat diye evin önüne götürdü hadi gel diyor
Cevap sahibi1 yılKonuşmaya gerek yok bence
Soran1 yılInstagram açmıştı oradan konuşuruz diye numaramı vermemiştim kimseyi takip etmiyor bende takipten çıktım sürekli girip çıkıyor oraya
Girer sana bir yolunu bulur ilk günden böyleyse içeceğine gazoz katar bye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılGitmek zorunda değilsin kendi bilir
01 Yorumla
Soran1 yılİnstagram açmıştı konuşmak için numara vermemiştim tek beni takip ediyordu sildim bende girip çıkıyor sürekli yazmıyor ama engelleyeyim diyorum sonra vazgeçiyorum umursamıyım diyorum ama işte
boş ver böylesini bence
10 YorumlaNiyeti belli anlamak zor olmaması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEngelle geç istediğini alamadı ondan
01 Yorumla
Soran1 yılInstagram açmıştı konuşmak için kimseyi de takip etmiyor sürekli girip çıkıyor ama
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılHevesi kursağında kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSkck başka birini bulmuştur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. düt vazgeçti bıraktı işte
01 YorumlaPismanmisin
08 Yorumla
Soran1 yılEvet pişmanım
Soran1 yılOkey tamam ama arkadan isterse ya da zorlarsa o zaman ne yapıcam ben kaçabilecek miydim sonra bozmadım sonuçta seni derse ne olacak bir sürü pişmanlık
Soran1 yılBen oradan da bakmıyorum aslında evde kamera vs olabilirdi bilmiyorum sonuçta
Soran1 yılYanlış mı peki?
1 yılOral veya anal yapardınız en fazla
00 Yorumla
1 yılİnanma bu laflara
01 Yorumla- 1 yıl
Bence engelle yoksa gotu kaptiracan gibi bu gidişle kaç yaşındasın adamın amacı seni s*kmek sadece
1 yılİyi ettin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Gitme zateb
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat