Evine çağırdı gitmedim diye cevap vermiyor, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar uzun süredir konuştuğum bir kişi vardı tel üzerinden cinsel sohbet oldu ama bakire olduğumu vs biriyle bişey yaşayacaksam da onu tanıyıp uzun ilişkimiz olursa öyle olur dedim haklısın vs dedi seninle dünyayı gezmek istiyorum herşeyi seninle yaşamak istiyorum dedi her muhabbetten konuştuk kısacası buluşma ayarladı sen ne istiyorsan onu yapalım dedi buluştuk bişeyler içtik gezelim sahile gidelim dedi tamam dedim konumdan bi yere bakıyordu binanın önüne geldik orası kendi evi bile değil arkadaşının eviydi ayarlamış birde hadi gidelim yemek söyleyim yüzeysel sevişiriz vs dedi bende indim arabadan kaçtım gibi bişey oldu hiç bilmediğim bir yerdeydim baya ilerledim geldi senin istemediğin hiçbişeyi yapmayacaktım bozmayacaktım vs dedi bırakıcam seni dedi istemiyorsun olmaz dedi bıraktı metroya kadar öptü bende öptüm dokunduk birbirimize eve gidene kadar sordu yazdı 2 gündür de yazmıyor en son eve geldim yazdım görüldü attı ayrılırken cuma günü ben gelicem yanına bişeyler yaparız demişti hiç anlamadım yani tipi olarak tam istediğim gibi ama cevap vermedi sormadı yani durum bu sizce engellemeli miyim onu?

Evine çağırdı gitmedim diye cevap vermiyor, ne yapmalıyım?