Kansız olduğu için öyle bir şey yapacaksam o kızla evlenecek bütçeyi büyük oranda hazırladıktan sonra yaparım ve ben bu kızla evlenirim diye düşündüğüm biriyse
Erkekler aa bu ilk benle yaptı evlenmem gerekiyor diye bakmaz eğer karakterini beğenmediyse evlilik anlamında sorumluluk alamayacağını gördüyse ayrılmanız çok normal asıl sen ilk cinselliğe bu kadar takan biriyken onla yatman normal değil
Sen kendini bakımlı ve temiz olarak niteliyor olabilirsin ama belki o an ona bir şey hoşuna gitmeyeceği kadar kötü görünmüş olabilir yA da kanın akması vs
ne alaka kanka seviyorsa bunlara mı takılacak hem az çok çıktığı kızın fiziğini biliyordur öyle tiksinecek kadar beğenmemesi saçma ayrıca kan akmasından rahatsızsa gitsin bakire olmayanlarla yatsın
Birincisi kanka deme lazım olur. İkincisi de ben bilemem. O partnerinin sorunu onun. Çocuk belki de tek seferlik düşündü yaptı ve gitti. Ama bence ne olursa olsun her türlü s*laklık yaptığı
ahaksjs kusura bakma kanka bi daha olmaz. Sen bilmezsin anlıyorumda örnek verirken kan olayı falan demişsin ona takıldım demekki sen iğrenicen herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Belki de böyle aşağılıkça bir fetişi vardır.
Bekareti aldı diye tipi güzel diye her şeye katlanmak zorunda mı birisi?
Ona karşı herhangi bir kötü hareketim, saygısızlığım olmadı
O zaman belki en başından sevmiyordu bile. Belki sen farkında olmadan yaptığın bazı şeylerden soğudu. Binlerce sebebi olabilir yani.
Demek ki gerçekten sevdiği için değil; cinsel duygularının getirdiği yapay sevgiler nedeniyle
İşi bitmiştir kıza bir ömür vicdan azabı çektirmek için, hiç bir kız bekaretini alan erkeğin bir gece de onu terk edeceğini düşünmez üzüldüm
Ben vicdan azabı çekmiyorum o çekiyor mu bilmem
Neden pişman değil misin
Keşke başkasıyla olsaydı diyorum ama kendimi suçlamıyorum. Ben sadece güvendim o bunu kötüye kullandı
Yaşlar kaçtı peki? İşte demek istediğim de bu keşkeler keşke olmasaydı
Ben 19 o 28
Harbim karaktersizmiş bu arada seviyor muydun peki?
Seviyordum
Peki son bir soru sorabilir miyim?
Tabi buyur
Hangi şehir sorudan bi tık bağımsız olabilir
Baya bağımsız oldu
Ayrıca senden ricam şu an kötü hissetmiyor olabilirsin ama olurda kötü hissetmeye başlarsan yapman gereken tek bir şey var sağlam bir psikoloji
orada mısın
Evet. Psikolojim hiç sağlam değil her gün avuç avuç ilaç içiyorum iyi görünmek için
burada bir şaka yaptığını umuyorum
Umarım öyle değildir
Maalesef gerçek. Bu olaydan sonra çöktüm
Az önce bir şeyim yok dedin sadece bir keşke dedin
Lütfen öyle bir saçmalık yapmadım de
Vicdan azabım yok ama pişmanlığım çok. Ve canım o kadar yandı ki duygusuz birine dönüştüm
Saçma gelecek belki ama dertleşmek istersen söyleyebilirsin
İyi geceler dikkate alındığımı düşünmüyorum
Teşekkür ederim özelden konuşmuyorum sadece
Sadece gerçek hesabım var
Hayır teşekkür ederim
Teşekkürler psikolojik destek almayı unutma lütfen duygusal olarak kötü bir zamandan geçiyorsun bunu atlatman aylarını alabilir
Ayrıca duygusal boşlukta olduğundan dolayıda sürekli duygu değişimi yaşayacaksın bu nedenle de yanlış bir adım atmazsın umarım
Uyudun sanırsam
Kansız olduğu için öyle bir şey yapacaksam o kızla evlenecek bütçeyi büyük oranda hazırladıktan sonra yaparım ve ben bu kızla evlenirim diye düşündüğüm biriyse
tamam da hadi diyelim kızın karakteriyle ilgili bişeyi beğenmedin aa ben bu kızla yattım diye evlenmek mi zorundasın
Ben tam emin olmadan asla o topa girmem.
adam yapmış bi hata kızda bekaret olayına bu kadar takarken gitmiş yatmış yani iki tarafta kusurlu gözümde
Adam yapmış bir hata değil bir kızın karakterinden emin olmadan adam cinsellik topuna giriyorsa adiliğine yapıyor olabilir.
kimin ne olduğunu bilemezsin kızda evlenmeden yatmasaydı o zaman yapıyorsa başına gelene katlanacak
Bunu yüzlerce kıza söyledim. Hala aynı oyunlara geliyorsunuz
Siz izin verdiğiniz için bitti
Bekaretini aldığı kızı bırakır derken? Ürün müsün sen
İlk cinsel ilişkisini yaşattığı kız diyim madem
Erkekler aa bu ilk benle yaptı evlenmem gerekiyor diye bakmaz eğer karakterini beğenmediyse evlilik anlamında sorumluluk alamayacağını gördüyse ayrılmanız çok normal asıl sen ilk cinselliğe bu kadar takan biriyken onla yatman normal değil
Beni sevmesini istemiştim
bence biraz büyümelisin
Karakterini sevmemiştir illa bekaretini aldı diye evlenmez evlilikte daha önemli şeyler vardır
Sevgili miydiniz
Öyle olduğumuzu sanıyordum
Nasıl oluyor o
Ben sevgili olduğumuzu düşünürken onun başka sevgilisi varmış
Ne kadar sürdü ki tanışıklık
Bir ay civarı
Baya kandırıp kullanmış seni
Evet
Nerede tanıştınız
İğrendiği bir şey olabilir
Kız gayet temiz bakımlı biri
Sen kendini bakımlı ve temiz olarak niteliyor olabilirsin ama belki o an ona bir şey hoşuna gitmeyeceği kadar kötü görünmüş olabilir yA da kanın akması vs
ne alaka kanka seviyorsa bunlara mı takılacak hem az çok çıktığı kızın fiziğini biliyordur öyle tiksinecek kadar beğenmemesi saçma ayrıca kan akmasından rahatsızsa gitsin bakire olmayanlarla yatsın
Birincisi kanka deme lazım olur. İkincisi de ben bilemem. O partnerinin sorunu onun. Çocuk belki de tek seferlik düşündü yaptı ve gitti. Ama bence ne olursa olsun her türlü s*laklık yaptığı
ahaksjs kusura bakma kanka bi daha olmaz. Sen bilmezsin anlıyorumda örnek verirken kan olayı falan demişsin ona takıldım demekki sen iğrenicen herhalde
Allahım ya hala kanka diyor. Şimdi bi çakacam göreceksin kankayı 😂Ya ben misalen dedim kan olayını
Şrefsiz olduğu için
Pi. ç olduğu için
erkek almaz kadın verir :D
Evlilik düşüncesi yoksa korkmuştur
Alacağını almış napsın
Onunla eğlenmelik takılmıştır o yüzden
Hemen ertesi gün biraz güzellikle alakasızdır
Neyle alakalı olabilir
Bilemiyorum zor
Erkekler p... c de ondan guvenmicen
Heves
Üzücü gerçekten ama toparlanman şart