Açıkçası kocamı da terketmem gerekirse terkederim. Erkekler cepte görüyor böyle durumda nasilsa ayrilamaz diye
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Terk et onunda umrunda zaten zararlı olan yine sensin bu sefer çevrendeki diger erkekler seni kullanmak isticek kötü gözle bakacaklar sana bu kadar basit
Valla guzel kizlarin her zmaan pesinde erkekler koşuyor ne olursa olsun. Erkekler güzelliğe bakıyor. Ayrica zaten yanımdaki deger bilmiyosa cepte biliyosa neden ona bagli kaliyim ki baska bulacagim erkek de en fazla yine deger vermez kaybedilecek bi sey
Böyle düşünürsen en son genelevden çıkarsin sana bol şans
Ne alaka her iliskiye giren geneleve mi gidiyor 🤣
Senin mantığına göre öyle onla olmazsa başkası ile falan diyon en sonda ticarete dokersin işte 😂😂
Ne alaka erkek kiza zulum ediyorsa kiz sirf iliskiye girdi diye katlanmak zorunda mi
Konuyu başka yere çekme soruyu öyle sormadın
Evet oyle sordum. Terketmem gerekiyorsa terkederim yazmisim okuman mi yok
Oldu canım çorap değiştirir gibi koca degistir kim kabul eder seni öyle sik ip bırakırlar anca
Zulme boyun mu egicez kardes ?
Zulme boyun egmicez abin baban amcan yokmu zulm ediyor dersin olayı çözer onlar
Ne abisi ne amcası brn kendi isimi kendim hallederim. Ilgi yok alaka yok bu adami niye koca diye tutayim zaten para kazanıyorum kimsenin parasina da ihtiyacim yok
Allah çarpsın beyin yok sende MK böyle devam et
Ssende beyin yok andaval
Belli kimde olup olmadığı yollu seni
Ssstir lan her sorun cinsellikle alakali aptal abaazann. Bi de bana bos yapiyosun 2 saattir hadi inine dön köpppeeekk soyu
Evet doğru senin gibi yollulari iyi bilirim o yüzden 😂😂 kudur kopekkkk
Sen kudurmussun köpek once oluduğunu anla cahill seni ilkokuldan mezun ettiler mi acaba? Abazzan kalitesiz bi güzelsin ki surekli cinsellikle ilgili sorular sormussun ssstir git simdi yalvarmaa sana bakmam
Canın cehenneme git kendini becer dostum puhahahaha
Niye gizlendin laaan yrrrak salatası
Bunu gizliden atıp tutan a mcik zalatasimi soruyor 😂😂
Ben basindan gizliydim zaten senin gibi sonradan gizlenmedim korkakk tavukkk noldu leeen abaaazaligin ortaya mi ciktii kaşşar torunu seni
Belli kimin kaşar olduğu Allah bilir kaç kişinin altına yattın gelip bana burada laf sokmaya çalışıyorsun yermi lan bacım puuuu seni
Hahahahaa sen her yorumda cinsellikle ilgili şeyler paylasmissin senden ala kaşar mı var lan ucuzz ğötoşşşş
Annen seni dogurmamis sicmis heralde nasıl bı kasarsin anlamadım ki soktukça daha fazla istiyorsun 😋
Noldu cevap veremiyosun hep kacamak cevaplar yaziyosun sen alismissin kacmaya korkak tavukkk bu arada hayal kurma yalvarsan bile sana bakmam😊
Özele gel ordan devam edelim kufurlesmeye canım
Ne konuscam senle ozelde l a n tipsiz
Korktu falan dedin ya ondan dedim gel bakalım kim korkmuş kim korkmamis
burada profini basta acikken gizledin. Sabaha kadar konussan da gercekler apacık. Simdi kes kesini uza benim canimi sıkma
Yaw he he
Bunları yazan sen kilolu memeleri sarkık vajina kapkara kendine güveni sıfır kekonun teki 😂😂😂
Oglum giren cikan mi var yazdikca yaziyosun. Abazaaaliktan memelere takmissin. Sana vermem yalvarma artik
Vereceksin istiyorsun 😋
Bakireliğini kaybedecek kişi eğer bakireliğimi kaybedeğim kişi ömür boyu geçireceğim kişi olsun diyenlerdense evet cebimde görürdüm
Yooo hiçbir zaman düşünmedim sonuçta evlilik düşünmediğim kız halen altıma yatıyorsa kusura bakmasın o iş olduktan sonra seninim diyemez
Kadinlar veriyor o dusunceyi. Beni bozdun evlenmemiz lazim mesaji veriyorlar surekli
İşte ben bu yüzden evlenmeden önce cinsel ilişkiye karşıyım.
Kadınlar çok eşli oldu artık pokunu çıkardılar hipergaminin
Zulum edene sirf bakireligi verdik diye katlanalim mi
Yok hayır ama cinselliği bu kadar kolay sunarsanız bir anlamı kalmaz
Kolay sunmaktan mi bahsettim. Mesela evlensem sirf evliyiz nasil olsa iliskiye girdik diye beni cebinde gorse ilgi gostermese boşarım niye katlanayim ekmegi mi veriyor suyumu mu
Tabi öyle ama aileyi dağıtmayı son çare olarak görülmeli
Adam ilgili davransin dagilmamasi icin
İlgisiz olabilir belli zamanlarda ilgi göstermiyor diye evliligin bitmez sorunları çözmesine destek olursun karı koca olmak böyle bir şey iyi günde herkes olur yanında
Zaten ilk ilgisizliginde bosanmazsin uyarirsin biraz sabredersin baktın duzelmiyor boşanicam dersin baktin yine duzelmiyor boşarsın.
Uyarmazsın anlamaya çalışırsın tepkisine göre hareket edersin
Etmem valla. Adam beni cepte gorecek gucsuz görecek bende onun simarokligiyla ugrasicam. Ugrasmasi gereken ben degilim o. Duzgun davranacak ya da celb kagidini eline alacak
Zor insansın Allah eşine sabır versin
Türkiyede öyle düşünülüyor
Evet saçma bir düşünce
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere
Aksine düşünüyorum
saçma bişey