Cinsel Yaşam Sevgilinizin veya eşinizin gay biriyle yakın arkadaş olmasını sorun eder misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler1 yıl erkeklere soracaktım aslında Sevgilinizin veya eşinizin gay biriyle yakın arkadaş olmasını sorun eder misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
XCaptainmemoX Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Aralarinda bisey gecmediyse pek muhim degil ama sen istemiyorsan arasini acik tutmali sozunu dinlemesi gerekir hic belli olmaz oyle tiplere 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Karımın lezbiyen arkadaşı olmasın, gay biriyle kendisi arkadaş olmaz zâten.. Yalnız lezbiyen biriyle arkadaş olmasını tekrar düşünebilirim 😂😅😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl lezbiyenleri fantezilerinize meze etmeniz iğrenç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hem de eze eze Yorumla
Birkan6161 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Öyle insanlar bir çok insandan iyi dost oluyor emin ol. Tabi eşine yükselmiyorsa 0 4 Yorumla Soran 1 yıl niye yükselsin biseksüel de demedim ama bazı erkeklerin hoşuna gitmiyor yine de Yorumla Birkan6161 1 yıl gay olduğu için yükselme ihtimali var Yorumla Soran 1 yıl aa pardon yanlış okumuşum :D Yorumla Birkan6161 1 yıl sıkıntı yok ballisi Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Zor bir soru ne kadar beni ilgilendirmiyor desem bile, yakın çevremde böyle birisini istemem. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ederim. Kuaför gay di göndermedim mesela. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ne sorunu var bunun Yorumla Zorunne388 1 yıl Bence sorun. Sizce olmayabilir. Yorumla
Ozan147852 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Saçmalama 0 6 Yorumla Soran 1 yıl neden Yorumla Ozan147852 1 yıl Gay erkeklerin en sapık versiyonudur Yorumla Soran 1 yıl ne alaka sapıklıkla. kadınlara ilgi duymayan biri eşine sapıklık mı yapacak Yorumla Ozan147852 1 yıl O bahane, en çok kız s**kenlerde gay olduğunu söyleyenlerdir. Yorumla Soran 1 yıl sen mi uydurdun bunu şimdi Yorumla Ozan147852 1 yıl Yoo benim çok gay tanıdığım vardı üni'de Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eevtw 0 16 Yorumla Soran 1 yıl kadınlara ilgisi olma ihtimali olmayan birini neden dert ediyorsunuz Yorumla Freedown54 1 yıl Çünkü biseks Yorumla Freedown54 1 yıl Yoksa senle işi olmaz Yorumla Freedown54 1 yıl Yalan soyluyor Yorumla Freedown54 1 yıl Bak sen lezbiyen misin Yorumla Soran 1 yıl ne alaka allah askina hahaha Yorumla Freedown54 1 yıl Olum erkek gay skinti yok sende mi var Yorumla Freedown54 1 yıl Soru Yorumla Freedown54 1 yıl Sen lezbiyen olsan erkek le yatmazmisin Yorumla Soran 1 yıl yatmam tabii ki Yorumla Freedown54 1 yıl Erkeğe sordun ama sen benim soruma cevap vermiyorsun neden Allah Allah demekten baska Yorumla Freedown54 1 yıl Neden Yorumla Freedown54 1 yıl Yatmazsin Yorumla Freedown54 1 yıl Erkek döşu kıllı mi olsun Yorumla Freedown54 1 yıl Yani amaç ne Yorumla Soran 1 yıl lezbiyensem kadınlara ilgi duyuyorum demektir, erkeklere cinsel çekim duymuyorumdur Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Tehlikeli 0 1 Yorumla Soran 1 yıl tehlikeli değil biseksüel demedim çünkü Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ederim tabi. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ne zararı var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle değişiklerle muhattap olmasın. Eşcinsellere kinim veya nefretim yok ama çevremdeki insanları da muhatap etmem. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aralarinda bisey gecmediyse pek muhim degil ama sen istemiyorsan arasini acik tutmali sozunu dinlemesi gerekir hic belli olmaz oyle tiplere
Karımın lezbiyen arkadaşı olmasın, gay biriyle kendisi arkadaş olmaz zâten..
Yalnız lezbiyen biriyle arkadaş olmasını tekrar düşünebilirim 😂😅😅
lezbiyenleri fantezilerinize meze etmeniz iğrenç
Hem de eze eze
Öyle insanlar bir çok insandan iyi dost oluyor emin ol. Tabi eşine yükselmiyorsa
niye yükselsin biseksüel de demedim ama bazı erkeklerin hoşuna gitmiyor yine de
gay olduğu için yükselme ihtimali var
aa pardon yanlış okumuşum :D
sıkıntı yok ballisi
Zor bir soru ne kadar beni ilgilendirmiyor desem bile, yakın çevremde böyle birisini istemem.
Ederim. Kuaför gay di göndermedim mesela.
ne sorunu var bunun
Bence sorun. Sizce olmayabilir.
Saçmalama
neden
Gay erkeklerin en sapık versiyonudur
ne alaka sapıklıkla. kadınlara ilgi duymayan biri eşine sapıklık mı yapacak
O bahane, en çok kız s**kenlerde gay olduğunu söyleyenlerdir.
sen mi uydurdun bunu şimdi
Yoo benim çok gay tanıdığım vardı üni'de
Eevtw
kadınlara ilgisi olma ihtimali olmayan birini neden dert ediyorsunuz
Çünkü biseks
Yoksa senle işi olmaz
Yalan soyluyor
Bak sen lezbiyen misin
ne alaka allah askina hahaha
Olum erkek gay skinti yok sende mi var
Soru
Sen lezbiyen olsan erkek le yatmazmisin
yatmam tabii ki
Erkeğe sordun ama sen benim soruma cevap vermiyorsun neden Allah Allah demekten baska
Neden
Yatmazsin
Erkek döşu kıllı mi olsun
Yani amaç ne
lezbiyensem kadınlara ilgi duyuyorum demektir, erkeklere cinsel çekim duymuyorumdur
Tehlikeli
tehlikeli değil biseksüel demedim çünkü
Ederdim
Ederim tabi.
ne zararı var
Öyle değişiklerle muhattap olmasın. Eşcinsellere kinim veya nefretim yok ama çevremdeki insanları da muhatap etmem.
Ederdim
Ben öyle biriyle arkadaşlık yapmam