Benim genelde bir iki tane eşcinsel biseksüel kız kankalarım var ama erkekler olmuyor yok yok bir kez denedim adam en sonunda bana aşkını itiraf etti hahshahsh o günden sonra güvenemiyorum ama eşcinselleri kötülemiyorum onlardan nefret etmiyorum bizim gibi insanlar beni ilgilendirmez neyi sevip neyden hoşlandıkları. Senin soğuk yaptığın belli ama onun da sana yürüdüğü belli yani kızlar böyle aşkımlı canımlı cicimli konuşuyor ama şimdi bu kız eşcinsel ve seninle bu tarz muhabbeti oluyorsa muhtemelen sana ileride yanaşmaya da çalışabilir ama onun haricinde arkadaş olman günah falan değil.
15 Yorumla- +1 yıl
Soğuk yapmıyorum valla benim genel tavrım bu yani sen bakma burada samimi biri gibi göründüğüme
- +1 yıl
Bende nefret etmiyorum ama herşeyi de yanlış anlıyor bu benim çocukluk arkadaşın o yüzden hassas biraz
- +1 yıl
Ya seni tanımıyorum tabii haklısın bir de sesli mesajlarda neler söylüyor bilmiyorum ama sürekli sana seksi meksi falan dedirtme kızın 5 mesajından 3 ü yürüyor. Erkek olarak düşünsek hangi erkek kankanın sana seksi demesini kabul edersin yani kız diye demesini normal bulmamalısın çünkü eşcinsel yani bir erkekle aynı duyguları besleyebilir sana
- +1 yıl
Normalde böyle seksi meksi demez normal kız miş gibi konuşuruz o yüzden bende rahat davranıyordum zaten konuşmuycam darladı
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Bu konuda yetkili bilgiye sahip değilim ama dilerseniz sizin için bilgi alıp cevabı net bir şekilde verebilirim.
Ama eşcinsel ilişki dinimizde günahtır birde benim başıma geldi eşcinsel bir erkekle buradan normal arkadaş oldum adam sonrasında bana karşı niyeti bozdu o yüzden karışmam ama yakında tutmam.02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürlerr günah değilmiş ama mesafe olnası lazım mış
- +1 yıl
Rica ederim elbette
Ayıp etmişsin. Kızın cinsel kimliğiyle bir sorununun olduğunu anlamış kız. Benim de çok yakın bir arkadaşım lezbiyen, pandemi olmasaydı sarılırdım da neden sarılmayayım? Sana yürüdüğü falan yok ben de arkadaşlarımla böyle konuşuyorum. Lezbiyen ve samimi bir insan olduğu için onu yanlış anlıyorsun, üstüne gidip soğuk yapıyorsun. Kızın yerinde olsam seninle arkadaşlık yapmazdım. Onun adına ben rahatsız oldum.
01 Yorumla- +1 yıl
Attığı seslerde saçma sapan şeyler diyor normal bir kız arkadaşı gibi davransa bende doğal davranırım
+1 yılÖyle arkadaşlarım var ama geneli erkek, kız olan da oldu böyle davranışı olmadı hiç. Daha önce öpüp sarılıp öğrendikten sonra yapmadıysan yanlış anlaması çok normal. Rahatsız oluyorsan söyle ama bence çok takılacak bi durum yok. En fazla gelir açılır reddedersin ilişkiyi kesersin olur biter
03 Yorumla- +1 yıl
Yok ben zaten öpüp sarılmayı sevmem bunu biliyor yani ters yaptıgımı düşünüyorum normal bir kıx arkadaşım mış gibi konuşuyorum
- +1 yıl
Ya eşcinsel kisilerde alınma çok oluyo benim arkadaşlarım da öyleydi , kendisi ile alakalı olmayan bi gülmeyi bile üzerine alınıp kendine gülüyorlar sanardı
- +1 yıl
Aynen valla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılArkadaş olmak sizin tercihiniz, eşcinsel olmak günah yani şöyle de düşünebilirsiniz.
Bir şey günahsa siz ona ne kadar yakın olmak istersiniz? Cevaba ulaşırsınız.32 Yorumla- +1 yıl
Yani uzak olmak daha iyi
- +1 yıl
Bence de yani kendisi anlayış bekliyor ama size anlayış göstermek yerine etkilemeye çalışıyor.
+1 yılEşcinsel arkadaşım yok fakat sanırım bu arkadaş sana yürüyor. Karakter özelliklerinide “ona münazır soğuk davranma” olarak algılıyor. Eşcinsel olsun olmasın, bende çok mıç mıç sarılmayı, öpmeyi, öpülmeyi sevmem. Olabilir yani, her insan sevmeyebilir. Fakat sana tavsiyem, arkadaşlığını tekrar gözden geçir. Ya arkadaşın mizacı bu, ya da daha yardırıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Yok knk kız normalde böyle değil seksi falan demez dün böyle konuştu
+1 yılArkadaşın haklı kendinden uzak tutmak için ters yapıyor gibisin ama bir yandan da senden hoşlanabilecek birine fotoğraflarını atıyorsun elbette kafası karışıyordur bunları hetero bir erkek arkadaşına da yapsan kafası karışır illa straight bir dille anlatmak gerekirse. Ayrıca neden günah olsun in mi cin mi o da bir insan işte herkesin sorumluluğu kendinde sanane onun neyi sevdiğinden yapmayın allah aşkına ya 21. Yüzyıldayız bir erkek sana böyle deseydi de ramazan ramazan günaha girdik mi diyecektin
02 Yorumla- +1 yıl
Attığı Seslerde saçma sapan şeyler diyordu o yüzden ters yaptım
- +1 yıl
Evet öyle derdim
+1 yılHAHAHAHA lan manyak konuşma bunla iyi niyetini suistimal ediyor
32 Yorumla- +1 yıl
Kanka ayrımcılık yapmak istemiyorum daha önce bu yüzden intihar etmişti
- +1 yıl
Ederse etsin mk çok iyi niyetli davranma insanlara
- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılseni anladım ama çıkar peşinde biraz ama olsun mesafeni koruyup devam et arkadaşlığa bozma arkadaşlığını
125 Yorumla- +1 yıl
Herşeyi yanlış anlıyor knks
- +1 yıl
yakın olmak istiyor normal arkadaşında bunu ister zaten ama o bunu yaparken haz alması korkusu oluşturuyor sende sarılmak bile onda anlam ifade ediyor içinden geç onun bence dostum acıma :)
- +1 yıl
😂😂napim yani
- +1 yıl
buluşup yüz yüze bana karşı haz alacak hiçbir hareket yapmadığın sürece yakınlaşma sohbet gibi konuşabiliriz diceksin ama eğer yapıcaksan arkanı dönde uçan tekme atayım aşkım diceksin
- +1 yıl
KKSJSJDJEJE ya ama ailesi zaten bunu bu yüzden red etti bu da intihar etmişti
- +1 yıl
Sanki lez aw bisemks değil mi neyin intiharı bu
- +1 yıl
Erkekle evlen yine kız kes zaten %100 eminim kimle evlense kocasına bu kızı istiyom dese olur aşko grup yapalım der
- +1 yıl
Biseksüel değil kız lezbiyen erkek ile evlenmez zaten konuşmasıda erkek gibi ailesi red etti diye etti ergen işte
- +1 yıl
Lez ise ben yanındayım knk sksmsosmsosks
- +1 yıl
Olum lez ise idare et sarılsın öpsün nolcak kız yani kalkan bişey yok en azından
- +1 yıl
KKDJDJEJEJJDJD tövbe estağfurullah günah miş oğlum bir arkadaş için cehenneme mı gideyim
- +1 yıl
Sana ilişkiye mi gir dedim bırak azcık samimi davransın dedim hem diyon tekmeyi basamam hem de diyon yakınlaşamam günah ne diyem ben
- +1 yıl
Mesafe koyayım bari
- +1 yıl
seninde anan var diceksin biri anana sarılsa tatmin olsa hoşuna mı gider diceksin iueanknuhikapuneka
- +1 yıl
KJSHDJDJDJDJDJ haykırdım 😂
- +1 yıl
Varya tam erkek gibi davranıyor abim buna delikanlı diyo KDKJDJDJDJDJD
- +1 yıl
nasıl erkek gibi unekanhpukeahpnkueankpheunkauea
- +1 yıl
Kanka baya tavrıları erkek gibi ses tonu kalın saçı da zaten erkek saçı gibi eskiden makyaj yapıyordu artık yapmıyo yemın ederim erkek sanırsın 😂😂
- +1 yıl
olum böyle lez mi olur lez dediğin lolipop yalar tkeahnrkeipnakunpiea
- +1 yıl
😂o ne demek ya
- +1 yıl
marketten aldığın kafası top şeklinde çubukta şeker varya onu yalar işte lez dediğin aw bide saçları yeşil pembe falan yapar kız keserler unheakpnhueakpnueikaphnukea
- +1 yıl
KSJSJJSJSJDHDJDJ bunun saçı da maviydi
- +1 yıl
aga çok iyi neyse bozulmadan gidelim hayırlısıyla aw
- +1 yıl
😂😂Napim sana mı ayarlıyayım kızı
- +1 yıl
lez kızı erkeğe ayarlıcan çok iyimiş nö ayarlama
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke kızın ismini ve fotosunu kapaysaydın günah mı kısmına gelince lüt kavmini duymuşsundur dinimizde olmamalı yani Allah bi erkek bide kadın yarattım diyor 3. Bi cinsiyet yok ve lut kavmi helak olurken sadece eşcinseller degil o eşcinsellere tepki göstermeyenler de helak oldular ayet var hatta araştırabilirsin ve bence 24 saat geçince bu soruyu sil kızın ismi cismi gözüküyor çünkü yinede sen bilirsib
00 Yorumla
+1 yılEşcinsel biriyle değil arkadaşlık günahımı paylaşamam igrenc yaratıklar resmen Lut kavmi gibi mi olalım a q normalleştirenlerde en az onlar kadar ahmak
114 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş olmak günah mı
- +1 yıl
Konuşman bile saçma abi haram bir kavim bunlar gibi yüzünden helak oldu
- +1 yıl
@berpoldd1233 kardeş onları saymıyorum bile onlarda igrenc bunlarda normalleştirmesin kimse
- +1 yıl
@berpoldd1233 sende normal değilsin eşcinsellere normal diyerekten
- +1 yıl
@berpoldd1233 Allah korusun cocugum olursa red ederim kovarım evden
- +1 yıl
Ayrımcılık yapmıyorum ama eşcinsel biri ile arkadaş olmak günahsa muhatap olmam
- +1 yıl
Ben olsam olmam sanada tavsiyem odur
- +1 yıl
@kalbikrırık inşallah olmaz Allah korusun
- +1 yıl
@berpoldd1233 inşallah vermez bana yazık olur
- +1 yıl
@berpoldd1233 cok iyi olur ama eşcinselse yapmam babalık
- +1 yıl
@kalbikrırık Kardeş cok boş yaptın gidebilirsin
- +1 yıl
Napim müslümanım bir arkadaş için günaha mı giriyim
- +1 yıl
Knk sallama bu salagı
- +1 yıl
Ne diyosun mk sanane benim ibadetimden sitir git
+1 yılya bana değişik geldi yani senin cinsinden olan kişinin bebeğim demesi tamam erkek şakasına falan der de öyle kız sana demiş garip geldi bana son buluşmamızda sana sarılıcaktım öpücektim demiş yani ne diyeyim doğruyu yapmışsın bence sen.
00 Yorumla
+1 yılGünah mı değil mi bilmem de buraya bunu yazdığına göre rahatsız olmuşsun demektir. Biri rahatsız ediyorsa ver yolu gitsin uğraşma.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen zaten öyle yaptım kimsenin nazını çekemem
+1 yılGünah mı bilmiyorum ama bu sana baya yürümüş üstelik de çok alıngan. Hiç uğraşılmaz böyle insanla bea
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka valla aşırı alıngan cidden herşeyden birşey arıyor
+1 yılTroll ve troll olmayan arası o ince çizgide geziniyorum şu an.
"Yapma, ikimize de yazık olur."05 Yorumla- +1 yıl
Valla troll değil
- +1 yıl
"aayyhhh.."
Yemin etme kız çarpulcan.
Neyse. Dinen, kişi arkadaşının dini üzerinedir, diye bir şey okuduğumu hatırlıyorum. Haydi bunu senin durumuna uyarlayalım...
Bug.
Buga girdim.
Eski bir dostsa bence çok da soğuk yapmanın alemi yok, bu kadar rahatsız edecekse de yenilerine kapını kaparsın olur biter. - +1 yıl
nasıl trol yapabilirim soruyu iyice paranoyak oldunuz 😂😂😂
- +1 yıl
Konuşmuycam daraldım kimseyi çekemem
- +1 yıl
Tabii, bu da bir seçenek. Hadi bakalım.
+1 yılYa niye günah olsun yobaz yobaz düşünmeyin. Onlarda insanlar ve içimizdeler napalım uzaya mı yollayalım. Belli çizgin olsun o çizgiyi hep sabit tut. Bişi olmaz.
00 YorumlaEşcinsel arkadaşa sarılınır mı lan, tahrik mi olacak, akşam osbir mi çekecek belli değil.
Şuraya bak, her hareketi yürümek, müptezel..03 Yorumla- +1 yıl
Sarılmadım ne alaka
- +1 yıl
O bana sarılcaktı bende kendimi geri çektim ondan bahsediyor ezbere ne alaka mk
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gunah değil benim de lgbt li arkadaşlarım var ve konuşuyoruz arada
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl davranıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen seviyorum onları onlarda beni tabi normal arkadas gibi sanki hiç gay ya da lezbiyen değil
+1 yılÖğrendikten sonra böyle davrandıysan yanlış anlar ama genel olarak sevmiyorsan, boşver. Ayrımcılık olmasın diye kendini zorlama da ayrıca.
02 Yorumla- +1 yıl
Kanka genel olarak böyle davranırım ki soğuk da yapmamış ki sadece uykum vardi hastayım birde
- +1 yıl
Takılma o zaman. Bu tarz şeylerin her türlü ilişkide bir süre sonra psikolojik baskıya girdiğini düşünüyorum, can sıkıcı.
Günah mı bende bilmiyorum araştıracağım. Her insana davrandığım gibi davranıyorum
00 Yorumlavirüs var
sarılıp öpmemesi lazım
eşcinselliğe dem vurulması saçma02 Yorumla- +1 yıl
Ben sevmiyorum zaten annem sarılsa bile hoşlanmam knk biliyor kız zaten sevmediğimi neyin tribindeydi anlamadım
Kuzum sen iyi niyetli davranma
11 Yorumla- +1 yıl
Aynenn zaten konuşmuycam
+1 yılBu sana baya baya yürüyor bennce 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Art niyetli olmak istemedim zaten başıma ne geldiyse iyi niyetimden
- +1 yıl
😂😂aşkım ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBildiğin koşuyor işte ama sende damarına basıyorsun o attığın ilk fotoğrafı görünce erir tabi :D
02 Yorumla- +1 yıl
Normalde bu şekilde davranmaz yani seksi meksi demez normal kız arkadaşım mış gibi düşünüyordum o yüzden rahat davranıyordum
Cevap sahibi+1 yılBence o kadar rahat davranma artık sen.
+1 yılÇok güzel bir düşünceye sahipsiniz bence Ramazan ayı boyunca mümkünse uzak dur
11 Yorumla- +1 yıl
Günaydın 🌞
- Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olsun hayat senin kimseye zarar vermiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi niyetli masum davranmışsın ben olsam küfür ederim kalbin temiz seni çok üzerler 😊
10 Yorumla
+1 yılkendi tercihi saygı duymak lazım ama seni rahatsız etmesi yanlış
00 YorumlaElvan da güzel birşeye benziyor muş
ama sana yav*şamış
sen samimi olma lezbiyen sonuçta00 YorumlaUlan kıza bak senin iyi niyetini masumluğunu kullanıp yavşıyor o"rospu elvan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşının ismi görünmesi hoş değil bence. Ayrıca günah olduğunu da düşünmüyorum. Keşke benimde arkadaşlarım olsa eşcinsel.
10 Yorumla
+1 yılGünah ne yav ne yapmak istiyosan yap
00 Yorumla
+1 yılEş cinsel arkadaşım vr
00 YorumlaGül gibi solarsın demedi deme
00 Yorumlaabla yürüyor sana dikkat ets
00 Yorumla
+1 yılÇok kişi var canım ☺️ kaans göre takıl. 🥰
00 Yorumla
+1 yılHayır yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesafeli ol ama dışlama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arkadaşlık günah olmaz.
01 YorumlaArkadaşın mi peki
04 Yorumla- +1 yıl
Ney
- +1 yıl
Çocukluk arkadaşım
Bu başka şeyler istiyor seninle gibime geldi
00 YorumlaKız o durumuna erimesinde naapsın kdjdjd
00 Yorumla
+1 yılSana yürüyor dimdik
00 YorumlaO Elvanı severim
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasumsun kızdan uzak dur