Cinsel Yaşam 29 yaşındayım, hala bir erkekle sevişmedim. Sizce neden böyle oldu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Güncellemeler1 yıl Evet bende sasirdim dünya kucuk demekki😄 29 yaşındayım, hala bir erkekle sevişmedim. Sizce neden böyle oldu? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. tamam gel sevişelimdermişimseviş arkadalım sana engel mi vardilini iyi kullanan birini bul yeter 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Neden böyle olduğunu bize değil, kendine sormalısın. 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Tercihler kriterler yetişme ortamı tabular inançlar bi çok sebebi olabilir 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Tercih etmemişsindir istediğini bulamamışsındır arayış içinde değilsindir 0 0 Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Merhaba neden böyle oldu değilde kendinin neler isteğin ile alakalı olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
konuşabilenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 33% 1 yıl Hangi ildesin ki çevrende bulursun birini ön sevişme daha olsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Daha önce hiçbir erkekler sexting bile yapmadın mı? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yaptım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama bunu gerçek hataya hiç taşımadın sanırım. Korkuyor musun? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayata* Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Doğru kişiyi bulamamış veya o hissi yaşayacak kişi istememiş, çıkmamış olabilir 0 0 Yorumla
Belingol07 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Zorunlu degilsin sonucta, kendini kapatmissindir boyle seylere ya da ileri gitmelerine izin vermemissindir 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu kötü bir şey değil ki. Olabilir mi hazır değilsindir 0 0 Yorumla
mertbaharıarıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Elbet zamanı gelir. Kendini bunun için üzme. Sence? 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin tercihin. Niye soruyorsun ki 1 0 Yorumla
Bilgenazceylan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Ay koş hemen git seviş geç kalmışsın 1 1 Yorumla Delioğlaaan 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Bilemiyorum ki sence neden? 0 0 Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Kendi tercihin miydi biz nereden bilelim 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. zorunda değilsin kievlendiğinde olur 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Dogru Yorumla Aslanbey032 1 yıl bunu kendime dert etmezsen aklına bile gelmez Yorumla Aslanbey032 1 yıl güncelleme ne alaka ki soruyla Yorumla Soran 1 yıl Yanlis yere yazdım Yorumla Aslanbey032 1 yıl Başka soruyu mı😄 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olması gerektiği gibi olmuş 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dur daha ne sular akar 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. sosyalleşmen yoktur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Güzel değilsindir. Güzelsen yaz yorumlıyım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Güzelim. Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sağlık olsun 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nerde yaşıyorsun 0 0 Yorumla
ND-KazaNova Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl İyi dayanmışssın he 0 1 Yorumla ND-KazaNova 1 yıl Sen mi istemedin yoksa isteyen mi olmadı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
tamam gel sevişelim
dermişim
seviş arkadalım sana engel mi var
dilini iyi kullanan birini bul yeter
Neden böyle olduğunu bize değil, kendine sormalısın.
Tercihler kriterler yetişme ortamı tabular inançlar bi çok sebebi olabilir
Tercih etmemişsindir istediğini bulamamışsındır arayış içinde değilsindir
Merhaba neden böyle oldu değilde kendinin neler isteğin ile alakalı olduğunu düşünüyorum
Hangi ildesin ki çevrende bulursun birini ön sevişme daha olsa
Yaptım
Ama bunu gerçek hataya hiç taşımadın sanırım. Korkuyor musun?
Hayata*
Hiçbir erkekle sevişmedigne göre kadınla sevişiyorsun 🙄
Doğru kişiyi bulamamış veya o hissi yaşayacak kişi istememiş, çıkmamış olabilir
Zorunlu degilsin sonucta, kendini kapatmissindir boyle seylere ya da ileri gitmelerine izin vermemissindir
Bu kötü bir şey değil ki. Olabilir mi hazır değilsindir
Elbet zamanı gelir. Kendini bunun için üzme. Sence?
Niye böyle bir zaruret mi var
Senin tercihin. Niye soruyorsun ki
Ay koş hemen git seviş geç kalmışsın
🤣🤣
aaaa ne tesadüf
Gerekli sartlar saglanmamis demekki.
Bilemiyorum ki sence neden?
Kendi tercihin miydi biz nereden bilelim
zorunda değilsin ki
evlendiğinde olur
Dogru
bunu kendime dert etmezsen
aklına bile gelmez
güncelleme ne alaka ki soruyla
Yanlis yere yazdım
Başka soruyu mı😄
İçinde hep bir sıkıntı olarakmi kaldı
Olması gerektiği gibi olmuş
Demekki kendini hep geri plana attın
İstemedin demekki
Dur daha ne sular akar
sosyalleşmen yoktur
Boy kilo kaç
Güzel değilsindir. Güzelsen yaz yorumlıyım
Güzelim.
Sağlık olsun
İstersen olur
Çok kötü senin için
Direk evlenek
Nerde yaşıyorsun
Bilmem neden
İstiyor musun
İyi dayanmışssın he
Sen mi istemedin yoksa isteyen mi olmadı?