Sizce özlem duygusu, cinsel isteği ve tatmini artırabilir mi, ve bu durum cinsel ilişki sırasında nasıl bir değişim yaratabilir¿

Sizce özlem duygusu, cinsel isteği ve tatmini artırabilir mi, ve bu durum cinsel ilişki sırasında nasıl bir değişim yaratabilir¿

Çarpan olarak katlar. Yani kişinin tutku ve arzusu x ise özleme duygusu ile bunlar 2x veya 3x olur. Bu da o kişiye karşı olan isteğin artmış olması demek.
Yalnız tetiklenen libido miktarı yine normal seviyededir bu etkilenmez, sadece özlenen kişiye ayrıca ilgi olur.
Tatmine gelince onu etkileyen başka faktörler var. Mesela yaşanan cinsellikte nelerin yapıldığı ile ilgili. Atıyorum sadece gir çık yapan birisi ne kadar özlerse özlesin tatmin duygusunu hissettiremeyecektir. 0×2 yine 0.
Fakat sevişmeyi seven ve bilen birizinin özleme duygusu ile bunu yaşamaya başlaması ise olayı bambaşka bir duruma taşıyabilir. Orgazm hatta çoklu orgazmlar yaşatabilir veya kendisi pek çok kez orgazm olabilir.
Özlemek cinsel zevki arttıran önemli bir etkendir.
Özlemek sinir bozucu, sinir libido arttırıcı. İkisi de başa gelince karşı tarafı boğmak istiyorum ben. Yani normal şartlarda cinsel isteğin şiddeti 3.5 ise özlem ve sinir olunca 8. Noktalara kadar çıkabiliyor
Bende senin gibi düşünüyorum
Anladım
Evet özlem olunca azgınlık ve doyum seviyesi de artıyor
Çok önemli rol oynar.
Teşekkür ederim
⚘️
💐💐
Cevap
8Cevap
benim için aşk önemlidir.. geri kalana bakmıyorum hiç bir şekilde
Bana göre daha fazla tetikler, özlüyorsun, hayal kuruyorsun onunla ilgili. Neler yapman gerekiyor onları düşünüyorsun. Partnerin de aynı şekilde seni arzuluyorsa zaten muhteşem bir zaman geçireceksin demektir.
Olaya cinselliğe özlem değil de insanın sevdiğine özlem olarak bakacaksak tutku ve arzu düzeyini yukarı yönlü baya bi etkiler bence.
Bazı şeyleri anlatamazsın çünkü anlatacak kelime bulamazsın sadece karşındaki hisseder anlar
Tutku ve arzunun lokomotifidir özlem.
Sevdiğim insan ile hepsi olur
İkiside şişmiş olur patlamaları lazım
Aşırı etki yapar